Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(Aivute @ 2007 12 14, 12:14)
Nieko nėra geriau už vonią su durelėm ir vonia, ir dušas viename gaunas thumbup.gif , bet niekaip čia Lietuvoje nerandu kur galima rasti pirkti tokias dureles, kur montuojasi prie sienos išsilanksto ant vonios krašto gaunasi kaip dušo kabina, o kai jas vėl suskleidi lieka vonia. Na tikiuosi supratot apie ką aš  doh.gif.

Tikrai yra tokių sienelių..
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 12 14, 12:20)
Tikrai yra tokių sienelių..

Taip yra, bet aš tokias mačiau pas draugę Airijoje ir Prancūzijoje, dėje Lietuvoje nerandu sad.gif, bet gi šiais laikais ir pas mus vsiko pritempia, tai vis dar neprarandu vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivute: 14 gruodžio 2007 - 12:39
QUOTE(Aivute @ 2007 12 14, 12:38)
Taip yra, bet aš tokias mačiau pas draugę Airijoje ir Prancūzijoje, dėje Lietuvoje nerandu sad.gif, bet gi šiais laikais ir pas mus vsiko pritempia, tai vis dar neprarandu vilties 4u.gif

Tokiu sieneliu siulo firma Sanistal, Kaune, Raudondvario pl. Gamintojas vokieciu firma "Kermi" . Jei supratau tai tokia ?
user posted image

Siaip cia ne vienintelis variantas, yra dar daug kitokiu Kermi kataloge mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas pirkot duso kabina is dugeros (kaune Baldu rojuj yra), ten man itartinai mazos, ir tos visos kabinos man atrodo made in china unsure.gif ten kazin kainos atitinka kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 01 04, 13:55)
gal kas pirkot duso kabina is dugeros (kaune Baldu rojuj yra), ten man itartinai mazos, ir tos visos kabinos man atrodo made in china unsure.gif ten kazin kainos atitinka kokybe?

sveika, as pirkau is Dugeros, tik pirkau ne baldu rojuj, o ju pagrindinej ju parduotuvej, vilkpedes gatvej. Mano kabina dar nepastatyta, tai apie kokybe kalbet daug negaliu. Uz masazine be keliu litu sumokejau 2000, ji ne kinietiska, o taivanietiska. Man tenka turet reikalu su statybininkais, tai kiek klausiau, kad Taivnio kokybe yra nebloga. Gal po keletos savaiteliu galesiu pasakyti ar visi purkstukai veikia, nors kiek maciau ja pastatyta, tai visur viskas ok, lygiai, graziai, vienodai. Be to rosiuosi ir kriaukle is ten pirkt, labai jau noriu stiklines kriaukles, zinau, kad nepraktiska, bet sian nusipirkau super duper sluoste tokiem reikalam
Atsakyti
tai jau jau kai pastatysit ir pasidaudosit, pasidalinkit patirtim ir nuomone, nes mes kaip tik i sausio pabaiga galvojam isigyti, tik nezinom ar apsimoka skirti tam reikalui didesne suma nei matem dugeroj g.gif
Atsakyti
as sestadieni nusipirkau ir kriaukle su spintele dugeroj, murestoj uz tokia kriaukle buciau sumokejus du kart daugiau. Manau ten kainos todel vtokios, kad ne garsus vardai
Atsakyti
As norejau patarimo, gal kas zinot, kaip formuojamas nuolydis, jeigu norim duso kabinos, statomos tiesiai ant grindu, be jokio pado. Mes susidejom grindini sildyma, isbetonavo, bet nepadare nuolydzio is karto doh.gif Dabar nebezinom, ar eis kazkaip ta reikiama nuolydi suformuoti blink.gif Gal kas susiduret, kas ten per sluoksnis dedasi? ax.gif
Atsakyti
Buvo kalėdinė akcija Seniuose, tai paskutinę gruodžio dieną nulėkiau ir pasiėmiau šią kabiną (GARINĖ DUŠO KABINA HX - 408) smile.gif

user posted image

Gerai, kad iškart statėm, bo iškart pastebėjom, kad durelių ir bėgiukų trūksta (buvo praplėšta pakuotė) doh.gif Antrą kartą ėjom į Senius varžtų pasiimt, trečią - laidų pultelio pajungimui. Vienas vargas unsure.gif Iškart dar jų klausiau pirkdama, ar viskas vietoj, mat pamačiau praplėštą pakuotę. Jie: viskas ok, patys tikrinom! Daugiau jais nepasitikėsiu schmoll.gif

Jau sustačius išsimaudėm, išsigarinom thumbup.gif suleidau vaikus, tai besistumdydami stiklus išjudino doh.gif Teko MB per naujo perrrinkt tą kabiną, sutvirtino įdėjus tarp stiklo ir rėmų merolono, + iš vidaus tarpus užliejo silikonu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 01 28, 16:26)
Buvo kalėdinė akcija Seniuose, tai paskutinę gruodžio dieną nulėkiau ir pasiėmiau šią kabiną (GARINĖ DUŠO KABINA HX - 408) smile.gif
Gerai, kad iškart statėm, bo iškart pastebėjom, kad durelių ir bėgiukų trūksta (buvo praplėšta pakuotė) doh.gif Antrą kartą ėjom į Senius varžtų pasiimt, trečią - laidų pultelio pajungimui. Vienas vargas unsure.gif Iškart dar jų klausiau pirkdama, ar viskas vietoj, mat pamačiau praplėštą pakuotę. Jie: viskas ok, patys tikrinom! Daugiau jais nepasitikėsiu schmoll.gif

Jau sustačius išsimaudėm, išsigarinom thumbup.gif suleidau vaikus, tai besistumdydami stiklus išjudino doh.gif Teko MB per naujo perrrinkt tą kabiną, sutvirtino įdėjus tarp stiklo ir rėmų merolono, + iš vidaus tarpus užliejo silikonu cool.gif

pas mus tokia pati, lae visu tavo vargu isvengem, ir greit susirinkom ir detales visos buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patiko ta švelni melsva šviesa. Paliekam ją nakčiai, kad vaikam drąsiau būtų eit į vonią/wc thumbup.gif Kai pati įlendu į dušą, be muzikos niekaip, visu garsu groja lotuliukas.gif

P.s. dar MB prie dušo išėjimo pritaisė ilgą lenktą kraną, labai patogu po juo galvą plaut thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 29 sausio 2008 - 14:49
Mes taip pat panašios užsigeidėm tongue.gif biggrin.gif O šita kiniška? rolleyes.gif
Atsakyti