Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(Orsis @ 2007 08 01, 13:42)
Na o aš žiūriu mano darbų grafikas labai jau netikslus tapo  verysad.gif Niekaip nieko nespėju ir vis naujų klausimų iškyla.. kuriems prireikia daug laiko.

Mano vonia 1,70 x 1,50 m, tuom viskas ir pasakyta...

Bet pas juos yra visokiu voniu ir dusu pasirinkimas, maciau akcija 30 proc. nuolaida vonioms, tai gali ka nors issirinkti. 4u.gif
Atsakyti
Dar garo kabinos parduodamos ARSENALE (kuris yra IBRAHIM pasaze, Kalvariju gatveje). kainos net zemesnes uz senukus ir baldu roju. Mes savo garo kabina turime jau beveik 2 metus.Kol kas nesiskundziame, bet man atrodo, kad tuos garo kabinos ryja daug elektros (nors galiu ir suklysti, kadangi namie turiu 2 netaupius hebrantus).
Atsakyti
Tai kad pas mane jau dušo kabina kambary savo eilės laukia biggrin.gif
Tik MADE IN CHINA
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2007 07 01, 13:45)
mano tevai daresi vonioje remonta ir pasistate garine duso kabina. Pasiturskus joje ir as uzsimaniau tik tokios ir jokios kitos. Zinokit nerealus variantas. Garus reguliuojies kiek tau patinka, nusistatai laikrodi kas kiek minuciu tau paleidzia tuos garus. Oda atsigauna ne tas zodis. Paprastam duse ar vonioj turi mirkt gera laiko "gabala" kad pajustum vandens poveiki odai (kad sena oda nueitu). O is garines duso kabinos islipes o 20 minuciu jautiesi kaip naujai gimes, oda atrodo pati kvepuoja, toks lengvumas nerealus apima. Tikra fantastika. Del garo stiprumo, tai as nesiryzau kisti ranka prie to aparaciuko, kur garai eina, tikrai duoda stipru gara, ypac, jei garini kokias 5 min be pertraukos. Vienu tarpu as net kvepuot neturejau kuo. Dar kas geras daiktas yra - ventiliatorius pacioje kabinoje, jei tau per karsta - isijungei ir pravaiko visus tuos garus.
Jei finansai leidzia butinai pirkit tik garine kabina. Kalba patirtis smile.gif

Labai aciu, uz nuosirdziai issakyta patirti 4u.gif Jau buvau pasiryzus ne garine pirkti, bet dabar bet dvejot pradejau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 06 04, 14:30)
Jau rasiau - tikrai nieko baisaus. Stikla valau su valytuvu panasiu i toki, kaip ir langams valyti - buna parasyta, kad dusui - jo guma gal siek tiek kietesne. O uztrunka gal 1-2 min. O jei netingiu, tai maisytuva apvalau  su mikropluosto sluoste - perku maximoj po 3 lt, melynos tokios. Buna zinomu firmu, tada brangesnes. As tokias sluostes naudoju ir langams, ir veidrodziui ir net metaliniam gartraukiui nuvalyti (kiekvienam turiu atskira) - nepalieka jokiu demiu ir reziu

Mes irgi norėtume tik atskirti stiklo sienele dušą, bet tų gatavų stiklo sienelių kainos apie ~1500 didziuosiuose centruose blink.gif blink.gif . Gal kas matėt - gal kur galima užsisakyti pagal savo išmatavimus ir pagamina pigiau??? g.gif
Atsakyti
Jau triskart pakeičiau savo nuomonę, svarstant apie dušą naujajam name doh.gif
Pirmiausia svajojau apie dušo kabiną, kur įlindus ir pamasažuotų ir muzika pagrotų biggrin.gif bet pasidomėjus vis tik išaiškėjo faktas, kad pigios pirkt nerekomenduojama, o brangi, tai man per brangi blush2.gif
Tadu galvoju darysiu taip, kaip dabar yra nuomojamam bute, tiesiog plytelės su tuo nuolydžiu ant grindų, dušo šlanga ir užuolaidėlė, kad nekapočiau alkūnėm stiklinių dušo sienų smile.gif ale paskaičiau kažkokiam namų žurnale, kad tokiam dušui tą padą reikia gerą suformuot, kad vdrug nebėgtų viskas į žemesnius aukštus, dar plius jei kažkada norėsi pasistatyt kitą dušo kabiną, tai jau niekaip kitaip tik ardyt reiktų g.gif vėl atmečiau šitą variantą, nes, manau, kad minties apie masažuojančią kabiną ateičiai tai dar neatmečiau galutinai rolleyes.gif
Nagi kasgi beliko, tą ir nusprendžiau, imsiu kabiną su padu, o stiklai, kad būtų be rėmų ir nesikauptų ten brudukai biggrin.gif galų gale susitaupysiu ir toj pačioj kabinoj galėsiu pasikabint masažuojamą sienelę smile.gif

Va, baigiau, galų gale 4u.gif
Atsakyti
mes tai su vyru nusipirkom dvieviete ax.gif aston garine duso kabina labai dziaugiames lotuliukas.gif atsipalaidavimas nerealus.. patariu ir jums.. radau ir tinklapeli bigsmile.gif www.aston.lt
Atsakyti
Nusipirkau masažine dušo kabina ir norejau paklausti su kuom reikia nuvalyti grudinta stikla smile.gif
Atsakyti
zinokis tiksliai nezinau bet girdejau jog gerai valo eris valiklis... o is kur kabina pirkai?
Atsakyti
Pirkau Klaipedoj ax.gif
Atsakyti
klaipeda juk didele nu...
kurioje vietoje????
Atsakyti
Šilutės pl. 56. Aston service, siūlau tik ten pirkti thumbup.gif newyear.gif
Atsakyti