o pas mus bus duso kabina be padeklo nors turiu kudiki bet vonios atsisakiau man jos nereikia ir dickis sake jam nereikia ir tuo dziaugiuosi o perkant tas po kelis tukstancius neisivaizduoju kaip jos gali ilgai tarnauti

QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 08, 22:37)
o pas mus bus duso kabina be padeklo nors turiu kudiki bet vonios atsisakiau man jos nereikia ir dickis sake jam nereikia ir tuo dziaugiuosi o perkant tas po kelis tukstancius neisivaizduoju kaip jos gali ilgai tarnauti 

O kuo jos blogos? Kodėl galvojat, kad jos negali ilgai tarnauti?

as jau kur tai rasiau bet... kaip jau as norejau tos garines su radija net beveik vyra ikalbejau tik kad pagal matmenis mums nelabai nes reiktu nestandarto bet jau kai jis pas mane pradejo apziurineti ir pvz sako sitas plastmasinis kranas kai sulus kas tada kur tu ji pakeisi ? kur garantija kad detales bus jokiu garantiju niekas nesuteikia 2metai tai cia as manau negarantija
nors nesakau yra daiktu kur nusiperki popigiaja ir tarnauja 100metu ir jokiu nusiskundimu bet dar pvz drauges borlis nusipirko ir taip jau atsitiko suduzo tos dureles kur atsidarineja nuvare i ta taska kur pirko ka jus galvojat atves nea neatves nes jau tokiu negamina tai ir dziaugiasi nauja duso kabina akciine uz 1999 be dureliu su uzuolaida nors garantija 2metai bet.. stikla sudauzet patys mes cia neprienieko dabar nebent kur uzsakineti kad gamintu na ir kaina bus uz tai atitinkama
bet cia tik mano nuomone kaip buvau uzsidegus taip jau ir praejo noras kai MB viska lietuviskai ramiai paaiskino o uz 10000 mums kisene nenesa todel daromes be padeklo tikslaiu jau bevei pasidare snd Mb jau nuvare duso pasiimt liks tik susimontuoti o jei jau labai noresiu masazo ir kitokiu pribunbasu tai parsiduoda atskirai duso sienele su masazais ir tt kur GARANTIJA duodama nuo 5metu iki 10 jei neklystu mes nusipirkom tropini dusa +paprastas dusas ir jam garantija 6metai o cia tik duso maisyuvas su galvute tai kaip gali buti visas dusas su 2metu garantija a
bet kiekvienam savo pas mane pilni namai ir to made in kitai bet juos pakeisti negaila o cia toks dalykas kur norisi kad tarnautu ilgai tikrai kad nekeisi po poros metu bent jau vonia darau minimus 10metu
o uzsivedziau bet .... tiek jau to

bet cia tik mano nuomone kaip buvau uzsidegus taip jau ir praejo noras kai MB viska lietuviskai ramiai paaiskino o uz 10000 mums kisene nenesa todel daromes be padeklo tikslaiu jau bevei pasidare snd Mb jau nuvare duso pasiimt liks tik susimontuoti o jei jau labai noresiu masazo ir kitokiu pribunbasu tai parsiduoda atskirai duso sienele su masazais ir tt kur GARANTIJA duodama nuo 5metu iki 10 jei neklystu mes nusipirkom tropini dusa +paprastas dusas ir jam garantija 6metai o cia tik duso maisyuvas su galvute tai kaip gali buti visas dusas su 2metu garantija a

o uzsivedziau bet .... tiek jau to

QUOTE(vaileta @ 2008 07 08, 09:59)
Dar vis nesujungia
... bet jau si penktadieni turetu jungti... dar reikia pasistatyti butinai vandens filtra, kad tie purkstukai neuzsikimstu, vis neapsisprendziam is kur imti ji... nu zodziu pas mus labai letai viskas juda...

Ir kaip? Ar jau išbandėt?

Gal dar kas pasidalins nuomone?

QUOTE(Perlute @ 2008 08 01, 08:15)
Mes taip pat norėjom pirkti garinę dušo kabiną iš UAB DUGERA , bet prekybos centre apžiūrėję jų produkciją pakeitėme nuomonę,

Turiu dušo kabiną su visais įmanomais ir ne įmanomais pribambasais. Vyro dovana, pinigai išmesti kaip į balą. Visu pirma, merginos, jei norite naudotis pribambasais privalote iškart statytis vandens valymo filtrą, kuris nukalkiną vandenį, nes žiauriai greitai viskas užsineša, visokių ten galvučių pakeitimas kiekvieną kartą reikia mokėti nuo 50 ir daugiau. Dabar tas gargaras stovi kaip prabangos įrodymo paminklas, neva esame ne biedni, bet kartais juokauju, kvaili. Niu ką padarysi esame reklamos aukos.
Taigi dar kartą jei kam jau labai noris statykitės valymo filtrus, ir gerinkite vandens kokybę, tada tuos 2 garantinius metus gal ir atlaikys.
Taigi dar kartą jei kam jau labai noris statykitės valymo filtrus, ir gerinkite vandens kokybę, tada tuos 2 garantinius metus gal ir atlaikys.
QUOTE(Perlute @ 2008 08 01, 08:15)
Atrodo ohoho, bet kokia pigi

QUOTE(night_ @ 2008 08 03, 20:15)
Tai va ir abejpjam jos kokybe kad ji tokia pigi.Na man tie masazai visai nereikalingi tiesiog as noriu vonios o vyras duso kabinos,tai va priejom toki kompromisa 2in1 .o gal kuri zinot ar yra tokia didele(na kaip normali vonia)tik be tu visu masaziuku ir visokiu pribombasu?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 08 02, 13:09)
Turiu dušo kabiną su visais įmanomais ir ne įmanomais pribambasais. Vyro dovana, pinigai išmesti kaip į balą. Visu pirma, merginos, jei norite naudotis pribambasais privalote iškart statytis vandens valymo filtrą, kuris nukalkiną vandenį, nes žiauriai greitai viskas užsineša, visokių ten galvučių pakeitimas kiekvieną kartą reikia mokėti nuo 50 ir daugiau. Dabar tas gargaras stovi kaip prabangos įrodymo paminklas, neva esame ne biedni, bet kartais juokauju, kvaili. Niu ką padarysi esame reklamos aukos.
Ne tame esme,pasikartosiu man reikia kad butu ir vonia ir dusas o du atskirus statyti vienoje vonioje man atrodo baisiai

QUOTE(rasras @ 2008 07 21, 13:44)
Taip jau isbandem, viskas butu ciki, jei ne plasmasinis padas, man jis kazkaip nesiziuri, barska visas, gal reiktu po juo pripusti makroplekso... O su parduotuve labai suvargom ir dar vis vargstam... Neklauskit kokioj pirkau, nenoriu daryti antireklama, bet ziauriai nepasiseke... Dar vis po siandien tinkamai tos kabinos nesudeda, nes vis neatveza reikiamu detaliu... Naudotis ja galim, tik va metosi slangos, turiu padeti dubeneli kad kazkoks ten is jos vanduos subegtu, kai issimaudai... Ir taip jau apie 1,5 menesio... Uzsisakem vandens filtra, nes esu girdejusi kad greit uzsikemsa tie purkstukai...
QUOTE(vaileta @ 2008 08 04, 09:53)
Taip jau isbandem, viskas butu ciki, jei ne plasmasinis padas, man jis kazkaip nesiziuri, barska visas, gal reiktu po juo pripusti makroplekso... O su parduotuve labai suvargom ir dar vis vargstam... Neklauskit kokioj pirkau, nenoriu daryti antireklama, bet ziauriai nepasiseke... Dar vis po siandien tinkamai tos kabinos nesudeda, nes vis neatveza reikiamu detaliu... Naudotis ja galim, tik va metosi slangos, turiu padeti dubeneli kad kazkoks ten is jos vanduos subegtu, kai issimaudai... Ir taip jau apie 1,5 menesio... Uzsisakem vandens filtra, nes esu girdejusi kad greit uzsikemsa tie purkstukai...
Ačiū, kad pasidalinot patirtimi.