Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

Perlute, žinoma, kad yra. Tik reikia važinėti po miesto parduotuves, apžiūrinėti, jei pageidaujamos nėra tai gal ją įmanoma užsisakyti ir pan. Kai kur būna katalogai... na manau per laiką turėtumėt rasti smile.gif Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2008 08 04, 14:09)
Ačiū, kad pasidalinot patirtimi.  4u.gif Pasirodo, kad viskas kartojasi, kaip kad forume rašyta: tai to trūksta, tai ano..., tai kažkas netinka... verysad.gif O kas jums montavo dušo kabiną: ar samdėt savo santechnikus, ar parduotuvės rekomenduotus?  g.gif

Keisciausia kad parduotuves santechnikai... Neisivaizduoju kas butu buve, jei butume savus pasisamde arba patys deje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 08 04, 16:58)
Keisciausia kad parduotuves santechnikai... Neisivaizduoju kas butu buve, jei butume savus pasisamde arba patys deje  doh.gif

Oho... doh.gif Užjaučiu jus labai. 4u.gif Mes dar nenusipirkom dušo kabinos, bet jau baiginėjam remontus, tai dabar man "galvos skausmas", kaip išsirinkti tą kabiną... g.gif Kur bepasižiūri - visur kinietiškos arba jau labai brangios... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 08 04, 09:46)
Tai va ir abejpjam jos kokybe kad ji tokia pigi.Na man tie masazai visai nereikalingi tiesiog as noriu vonios o vyras duso kabinos,tai va priejom toki kompromisa 2in1 .o gal kuri zinot ar yra tokia didele(na kaip normali vonia)tik be tu visu masaziuku ir visokiu pribombasu?
Papildyta:
Ne tame esme,pasikartosiu man reikia kad butu ir vonia ir dusas o du atskirus statyti vienoje vonioje man atrodo baisiai doh.gif

Pamėginkit pasidomėti tokiu variantu http://www.ravak.lt/?page=supernova7
arba http://www.ravak.lt/?page=supernova10
Atsakyti
pasidalinkite patirtimi apie EUROLIUKS duso kabinas 4u.gif pliusiai ir minusai, koki modeli turite, nes mazdaug prie ju apsistojome, o dar nuolaidele gautume ax.gif smile.gif
Atsakyti
na mamytes pasidalinkite patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2008 08 09, 20:17)
pasidalinkite patirtimi apie EUROLIUKS duso kabinas  4u.gif pliusiai ir minusai, koki modeli turite, nes mazdaug prie ju apsistojome, o dar nuolaidele gautume ax.gif  smile.gif

na kaip supratau nieks neperka euroliux duso kabinu g.gif ax.gif
Atsakyti
jeigu duso kabinas stato ne firmos montuotojai ,o parduotuvių ar kiti pažįstami,tai dažnai tokios problemos ir kyla
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2008 08 15, 22:29)
na kaip supratau nieks neperka euroliux duso kabinu  g.gif  ax.gif

Jos yra kinietiškos. Tuom viskas ir pasakyta rolleyes.gif
Atsakyti
kokio didumo jūsų vonia.
Atsakyti
QUOTE(gruoda @ 2008 08 22, 09:58)
Jos yra kinietiškos. Tuom viskas ir pasakyta  rolleyes.gif

iranga sako, kad LT
Atsakyti
noriu pastatyti masažine dušo kabina,kai manote ,ar verta?
Atsakyti