Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(Žanė @ 2009 04 19, 08:43)
o kokio dydžio jūsų vonia dabar? na, vonia bent jau man taip pat kaip vandens telkinys netarnauja, man ten patinka atsisėdus po dušu praustis. tiesiog vonioje nėra sienelių ir nesitrankai alkūnėm. man atrodytų, kad šitaip patogiau, nei užsidaryti siauroje kabinoje. bet čia žinoma kiekvienas savaip jaučia, kas jam patogiau...

ismatavimu tiksliai nezinau, plotis apie 60cm o i ikgi tai gal kos 1,2m. na ji tokia mazyte labai. tad kad ir kaip noreciau paguleti, neiseina, nebent atsisedus, o atsisedus po dusu praustis bent jau man nepatogu. Vieni giminaiciai turi mazyte duso kabina 70x70 tai nesiskunde, sake telpa. aisku nebus vietos tiek ,kad galetum skreryciotis, bet manau nusiprausti uzteks. be to tada dar ir skalbykle tilptu vonioje pasistatyti. turim maza buta labai, tai tenka, kazkaip suktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2009 04 19, 10:28)
ismatavimu tiksliai nezinau, plotis apie 60cm o i ikgi tai gal kos 1,2m. na ji tokia mazyte labai. tad kad ir kaip noreciau paguleti, neiseina, nebent atsisedus, o atsisedus po dusu praustis bent jau man nepatogu. Vieni giminaiciai turi mazyte duso kabina 70x70 tai nesiskunde, sake telpa. aisku nebus vietos tiek ,kad galetum skreryciotis, bet manau nusiprausti uzteks. be to tada dar ir skalbykle tilptu vonioje pasistatyti. turim maza buta labai, tai tenka, kazkaip suktis  smile.gif

o kaip sitas variantas, tik be tos stiklines sieneles, tik su uzuolaida? kai maudaisi uzsitrauki, o kai ne atitraukta laikai bigsmile.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2009 04 19, 10:28)
ismatavimu tiksliai nezinau, plotis apie 60cm o i ikgi tai gal kos 1,2m. na ji tokia mazyte labai. tad kad ir kaip noreciau paguleti, neiseina, nebent atsisedus, o atsisedus po dusu praustis bent jau man nepatogu. Vieni giminaiciai turi mazyte duso kabina 70x70 tai nesiskunde, sake telpa. aisku nebus vietos tiek ,kad galetum skreryciotis, bet manau nusiprausti uzteks. be to tada dar ir skalbykle tilptu vonioje pasistatyti. turim maza buta labai, tai tenka, kazkaip suktis  smile.gif

na taip, jei reikia ir skalbyklę sutalpinti, tai žinoma, kad reikia keisti. taip, butukai pas mus maži, ypač vonios kambariukai 4u.gif

QUOTE(liniux @ 2009 04 19, 12:53)
o kaip sitas variantas, tik be tos stiklines sieneles, tik su uzuolaida? kai maudaisi uzsitrauki, o kai ne atitraukta laikai  bigsmile.gif
My Webpage

bet kai kabina mažute (nes nuotraukoje tai garantuoju, kad 90 cm arba metras), tai ta užuolaida kibs prie alkūnės, šlaunies, nervins neraliai. aš čia iš patirties viešbučiuose pamenu. brrrr tiesiog siutina. geriau jau stiklas.
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2009 04 19, 11:53)
o kaip sitas variantas, tik be tos stiklines sieneles, tik su uzuolaida? kai maudaisi uzsitrauki, o kai ne atitraukta laikai  bigsmile.gif
My Webpage

variantas gal ir nieko, tik kad noretusi tiesiog visos kabinos su padu, nes ja paprasciau sumontuoti
Atsakyti
www.dusualeja.lt - berėmio stiklo dušo kabina be pado ir su padu.
Gamyba pagal individualius ismatavimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3RR3: 27 balandžio 2009 - 07:30
Parduodu Tylo (švedija)masažinę dušinę. Tik savaitgalį sumontuota 900 lt
user posted image
Rašykit į až 4u.gif
Atsakyti
turim probleme, kad po gero duso visos voonios sienos slaputeles. galvojam statyti masazine duso kabina, be jokiu garu ar jakuzi smile.gif jingtumem tiesiai i isorine ventilaicija.
gal turit kas pastebeje neblogu variantu? patys ziurejom euroliux-e, ten kazka dar galima ipirkti, tik gamintojas kinieciu nezinomas.gal turit kitu minciu ? wink.gif
Atsakyti
na mes turim uzdara kabina be masazu, tik purkstukai yra soniniai. Pirkom is senuku HX-408 tai thumbup.gif buna daznai jom akciju. Irgi kinietiska, bet turim metus laiko tai tfu tfu tfu dar viskas ok biggrin.gif vintiliacija jungem tiesiai i lauka, bet vistiek siektiek tu garu buna, nes kai atidarai duris islipant jis pasklinda po vonia.
Atsakyti
QUOTE(gincevince @ 2009 05 12, 13:28)
turim probleme, kad po gero duso visos voonios sienos slaputeles. galvojam statyti masazine duso kabina, be jokiu garu ar jakuzi smile.gif jingtumem tiesiai i isorine ventilaicija.
gal turit kas pastebeje neblogu variantu? patys ziurejom euroliux-e, ten kazka dar galima ipirkti, tik gamintojas kinieciu nezinomas.gal turit kitu minciu ? wink.gif

Norint isvengti garu issiverzimo i vonios kambario patalpa butina pastatyti elektrini vintiliatoriu (garu istraukeja) garu vamzdyje tarp duso kabinos ir isorines ventiliacijos angos.

Paprastai jeigu patalpos normaliai sildomos ir vonios kambaryje yra ventiliacijos anga (dar geriau jei su elektriniu vintiliatoriumi), tai sienos neturetu varveti, o tik minimaliai pasidengti rasos sluoksniu. Pagerinus patalpos ventiliavima arba pakelus patalpu temperatura (tuomet isyla sienos) si problema turetu supaprasteti.

www.dusualeja.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3RR3: 13 gegužės 2009 - 21:31
Ieskančioms dušo kabinų su giliais padais (vonelėmis) ir ne tik.
apsilankykikite http://www_aizva_lt
tikiuosi rasite tai ko ieškot.

Atsakyti
As irgi galiu parekomenduoti firma, kur galima isigyti duso kabinu.

http://www.dremalita.lt
Atsakyti
Gal kas turi ideju mazam vonios kambariui standartiniame bute (su duso kabina,tuliku,skalbimo masina viename) mirksiukas.gif
Atsakyti