Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(Meduvė @ 2009 08 06, 12:02)
o ka manote apie sitaduso kabina

isproteciau bevalydama lotuliukas.gif
nebent valytoja namie turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 08 03, 09:27)
klausimelis: ar gailites, kad pasistatete duso kabina?
mes isirenginejame nama ir norime vonioje statyti duso kabina, bet tokia jau didesne apie 170cm ilgio. Taciau visi labai atkalbineja

Man geriau buvo vonia... blush2.gif 4u.gif Jei įrenginėjate namą, tai gal atsirastų vitos ir voniai, ir paprastam dušui? g.gif 4u.gif

Iš šios firmos tuo labiau nepirkčiau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2009 08 12, 22:43)
Man geriau buvo vonia... blush2.gif  4u.gif Jei įrenginėjate namą, tai gal atsirastų vitos ir voniai, ir paprastam dušui?  g.gif  4u.gif

kodėl iš tos firmos nepirktumėte? plačiau galima?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Isirenginejame namucius ir aisku atsirado daug problemu smile.gif viena is ju DUSAS
teisingiau duso pati sistema-galva ir t.t.
mes noretume dideles galvos ir kad visa sistema butu potinkine.
Taciau kainos didokos,gal kas statesi ir rado kur pigiau,ar ne tokiu brangiu firmu? ax.gif
Ir gal kas pirko is sios firmos duso kabinas?zino ju kainas ir kokybe?
nes kiek as skambinau tiek isijungia tik faksas o i e-maila niekas neatraso
Ar jie atostogauja ar bankrutavo? g.gif

http://www.resana.lt...p;ItemID=222632
Atsakyti
Greitai mes apsisukome,nusipirkome dusa toki koki norejome (su didele galva thumbup.gif )nespejau sulaukti r komentaru biggrin.gif
Tad jau kaip bus taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 08 06, 13:02)

Mane ir suintrigavo komentaras kad nepirkt is cia, o mes kaip tik galvojom ateinancia savaite nuvaziuot iki panevezio nes arciausiai gaunas ir isirinkt duso kabina.bet dabar susigluminau kodel nepirkt is cia g.gif kadangi pas mus mazi vaikai tai norim duso kabinos su gilesniu padeklu, bet cia rase kad jie krypuojas g.gif , gal gali kas pasidalint savo patitrtimi, kurie turi dusus su giliais padeklais? blush2.gif Ir dar klausimukas, gal kas turi ne sukomplektuota nusipirke bet patys is atskiru daliu susikomplektavo?nes turim ir tokiu minciu tik va idomu ar jei pirktume atskiras dalis is skirtingu firmu ar susijungtu jos mum, nes buna kad tai stiklas perstoras tai dar kazkas? g.gif ne visas pirkt dalis is vienos firmos tai tas pats kas nusipirkt jau sukomplektuota dusa toje firmoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2009 09 20, 09:48)
Mane ir suintrigavo komentaras kad nepirkt is cia, o mes kaip tik galvojom ateinancia savaite nuvaziuot iki panevezio nes arciausiai gaunas ir isirinkt duso kabina.bet dabar susigluminau kodel nepirkt is cia  g.gif kadangi pas mus mazi vaikai tai norim duso kabinos su gilesniu padeklu, bet cia rase kad jie krypuojas  g.gif  , gal gali kas pasidalint savo patitrtimi, kurie turi dusus su giliais padeklais? blush2.gif Ir dar klausimukas, gal kas turi ne sukomplektuota nusipirke bet patys is atskiru daliu susikomplektavo?nes turim ir tokiu minciu tik va idomu ar jei pirktume atskiras dalis is skirtingu firmu ar susijungtu jos mum, nes buna kad tai stiklas perstoras tai dar kazkas? g.gif ne visas pirkt dalis is vienos firmos tai tas pats kas nusipirkt jau sukomplektuota dusa toje firmoje  g.gif

Aš jau kartais netinka surinktos kabinos, tai įsivaizduoju, kiek bus vargo, jei patys rinksit dušo kabiną... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane ir suintrigavo komentaras kad nepirkt is cia, o mes kaip tik galvojom ateinancia savaite nuvaziuot iki panevezio nes arciausiai gaunas ir isirinkt duso kabina.bet dabar susigluminau kodel nepirkt is cia  g.gif kadangi pas mus mazi vaikai tai norim duso kabinos su gilesniu padeklu, bet cia rase kad jie krypuojas  g.gif  , gal gali kas pasidalint savo patitrtimi, kurie turi dusus su giliais padeklais? blush2.gif Ir dar klausimukas, gal kas turi ne sukomplektuota nusipirke bet patys is atskiru daliu susikomplektavo?nes turim ir tokiu minciu tik va idomu ar jei pirktume atskiras dalis is skirtingu firmu ar susijungtu jos mum, nes buna kad tai stiklas perstoras tai dar kazkas? g.gif ne visas pirkt dalis is vienos firmos tai tas pats kas nusipirkt jau sukomplektuota dusa toje firmoje  g.gif

jooo mes irgi zadejom pirkti is ten tai nuvaziavom net iki Klaipedos, bet patys konsultantai kalbejo taip lyg nenoredami parduoti, atkalbinejo nuo pirkimo is JU. Taigi grizom tusciom smile.gif

ir galiausiai pirkom is senuku giliu padeklu, nei kas siubuoja nei ka, aisku jei grindys nelygios tai visko gali buti g.gif o is atkiru daliu nepatariu, nebent koki auksaranki turit bigsmile.gif nes jau komplekto suniai atitinka detales smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2009 08 12, 22:43)

Tai vis dėl to kodėl iš šitos firmos nepirktum ?
Ar tai tik dėl to, kad pardavėjas nepasitiko su šypsena ?
g.gif
Jei jau tarei "A", tai pabaik savo mintį, nes tikrai suintrigavai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2009 10 06, 14:08)
Tai vis dėl to kodėl iš šitos firmos nepirktum ?
Ar tai tik dėl to, kad pardavėjas nepasitiko su šypsena ?
g.gif
Jei jau tarei "A", tai pabaik savo mintį, nes tikrai suintrigavai... blush2.gif

Ne pardavėjas svarbiausia. mirksiukas.gif Paprasčiausiai internetinėje svetainėje tos kabinos gana patraukliai atrodo, bet gyvai apžiūrėjus iškart net neprofesionalas pamatys, kad jau labai piguma, labai jau abejotinos kokybės prekė.
Atsakyti
g.gif Aišku, vakar pati pasižiūrėjau į jas... schmoll.gif
O gal galite patarti kur galima nusipirkti akrilinę dušo kabiną su garu Kaune, man reikia kad padas būtų gilus ir ne didesnis 90x120 (kiek žiūriu tos stiklo pluošto eina 85x120 - toks dydis irgi tiktų) blush2.gif
Atsakyti

Mane ir suintrigavo komentaras kad nepirkt is cia, o mes kaip tik galvojom ateinancia savaite nuvaziuot iki panevezio nes arciausiai gaunas ir isirinkt duso kabina.bet dabar susigluminau kodel nepirkt is cia  g.gif kadangi pas mus mazi vaikai tai norim duso kabinos su gilesniu padeklu, bet cia rase kad jie krypuojas  g.gif  , gal gali kas pasidalint savo patitrtimi, kurie turi dusus su giliais padeklais?

Kai kurios is sios firmos kabinos tikrai atrodo pigiai ir prastai, bet ne visos. Jau būtume nusipirkę, tikrai atrodė stabiliai, tik neįtiko vyrui žydri stiklai biggrin.gif Matyt, tai priklauso nuo gamintojų. Yra ir neprastų, bet iš ties ir nekokių yra. Vakar lyg ir nieko kabiną mačiau, ale visa kliba, dureliu magnetukai net nelimpa.
O Pnvz net neapsimoka vaziuot kur babilone yra. Kelios duso kabinos testovi, o ir kaina jų gerokai didesnė nei vilniuje g.gif

Man jau galvos skausmas ta dušo kabina. Moki-vezi vakar taip pat labai neblogą radau, bet paskutine-is ekspozicijos, 105x105 netelpa i musu vonia sad.gif dar beliko senukai ir ermitazas unsure.gif na nebent dar kas pasidalintu kur pirko smile.gif
Atsakyti