Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

ax.gif O kas man gali paaiškinti, kaip atskirti ar dušo kabina akrilinė ar iš ABS ?
Pardavėjas sako, kad akrilinė, bet kad man ji niekuo nesiskiria nuo kitoje parduotuvėje stovinčios ABS-nės... g.gif Na nebent kainos dydžiu tiktai...
Paprotinkit mane, prašau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2009 10 08, 08:29)
ax.gif O kas man gali paaiškinti, kaip atskirti ar dušo kabina akrilinė ar iš ABS ?
Pardavėjas sako, kad akrilinė, bet kad man ji niekuo nesiskiria nuo kitoje parduotuvėje stovinčios ABS-nės... g.gif Na nebent kainos dydžiu tiktai...
Paprotinkit mane, prašau  doh.gif

Gal Jums paziurejus ir nesiskiria, bet skirtumu tikrai yra daug. Kokybe, tarnavimo laikas ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2009 10 08, 13:30)
Gal Jums paziurejus ir nesiskiria, bet skirtumu tikrai yra daug. Kokybe, tarnavimo laikas ir pan. smile.gif

blush2.gif Aš šitą suprantu, todėl ir nenoriu aklai patikėti pardavėjo žodžiais. Nes tikrai mačiau analogišką dušo kabiną kitoje parduotuvėje ir jos pardavėjas man sakė kad tai yra ABS padėklas.
O nuėjus į kitą - stovi toks pats pavyzdys, užvarvolinta kaina (1000 brangiau) o pardavėjas sako, kad tai akrilinė...
Ar galima kaip nors vizualiai atskirti ? Gal kokia yra gudrybė pagal ką spręsti akrilas ar ABS-as.
unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklaust gal kas pirko duso kabina is euroliux'o?? Nes mes galvojam is ten pirkti tik ydomu ar ten kokybiskos jos ar nelabai???
Atsakyti
QUOTE(Marmius @ 2009 12 02, 01:00)
Sveiki, norejau paklaust gal kas pirko duso kabina is euroliux'o?? Nes mes galvojam is ten pirkti tik ydomu ar ten kokybiskos jos ar nelabai???

Pagooglinkit ka zmones kalba apie euroliux'a ir ju kinietiskas prekes - manau pades apsispresti rolleyes.gif
Atsakyti
Sweiki statausi garine duso kabina tik turiu viena beda. Nezinau koki vandeni jungti i ta garo generatoriu, nes vienoje instrukcijoje raso, kad galima jungti tiek karsta, tiek salta vendeni, o kitoje, kuria radau internete, raso kad reikia jungti butent salta vandeni. taj gal kas turi patirties sioje srityje ir gali man padeti???
Atsakyti
QUOTE(Marmius @ 2009 12 10, 01:22)
Sweiki statausi garine duso kabina tik turiu viena beda. Nezinau koki vandeni jungti i ta garo generatoriu, nes vienoje instrukcijoje raso, kad galima jungti tiek karsta, tiek salta vendeni, o kitoje, kuria radau internete, raso kad reikia jungti butent salta vandeni. taj gal kas turi patirties sioje srityje ir gali man padeti???

Į garo generatorių jungiasi tik šaltas vanduo
Atsakyti
QUOTE(Marmius @ 2009 12 02, 00:00)

Jei kinietska preke galima butu laikyti kokybiska.... nerekomenduociau
Atsakyti
as asmeniskai isvis pasisaku pries duso kabinas jau vien del valymo. pati turiu ir jau senai tiek save prakeikiau kad pirkau tiek ta duso kabina kad ji pas mane atsirado. dar gal butu pakenciama kur buna tik dureles pritvirtintos pries plyteliu bet su visais tais padeklais purktukais masaziniais ir pan o ypatingai tos kur vonia per bruksneli duso kabina tai doh.gif doh.gif doh.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Papildyta:
QUOTE(diwol @ 2009 12 10, 22:01)
Jei kinietska preke galima butu laikyti kokybiska.... nerekomenduociau

musiske is Euroliuxo tai ir durys sunkiai atsidarineja po pusantru metu naudojimo pradejo dazai luptis (pas mus ji balta) tai zodziu nelabai man patiko tos prekes kokybe
Atsakyti
Pas mus taip pat kinietiska. Tai nera zodziu doh.gif Rankeneles jau po menesio islakste, ratukai dureliu pastoviai iskrenta ir dureles nesandariai uzsidaro.Ir dar del plastikinio padeklo, mes jau buvom nusipirke ir zadejom deti, bet va draugams toks pats padeklas eme ir suskilo.Dar ir kaimynus uzliejo, nes ne is karto pastebejo. Tai va mes savo ismetem lauk ir darem is plyteliu.
Atsakyti
QUOTE(Marmius @ 2009 12 02, 01:00)

As irgi Jums nepatarciau pirkti kiniskos kabinos. Daug teko girdeti neigiamu atsiliepimu del prastos kokybes. Suluzta begeliai, iskyla padeklas ir pan. doh.gif
Geriau rinkites cekiska. Pvz., yra tokia ceku firma Roltechnik. Ji turi tam tikra duso kabinu, voniu asortimenta Sanipro, kurios gaminamos ne Cekijoje. Cekijoje tik atliekamas testavimas, suteikiama garantija. Be to, Lietuvoje yra ir servisas. Taigi, jeigu reikia nebrangios kabinos, geriau jau rinktis Sanipro.

Kaip sakoma, skupus moka du kartus smile.gif

Atsakyti
Sveiki. Pas mus duso kabina kinietiska, padas plastmasinis, bet laiko jau 5 metus. Tik iskilo problemele - pradejo pelyt vonios sienos toj viteoj kur duso kabina. Matyt vienintele iseitis pirkti nauja duso kabina su sienele, kuri apsaugotu vonios siena nuo vandens. Gal kas buvo susidures su sienu pelijimo problema vonioj?
Atsakyti