Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(saule @ 2005 10 21, 16:03)
Tiesą pasakius, nesigilinau kas gamintojas. Bet greičiausiai Taivanis ar pan. Mūsų dušo kabina yra uždara. Kaina 3500 lt. Va tokia:
user posted image
Dar per trumpai ją turim, kad galėčiau pasakyti gera ar ne, tačiau, kad gilus dušo padėklas labai liuks vaikučiams praustis - tai tikrai.
Nežinau ar tai kainų politika, ar tiesiog gamintojas kitas, bet tas pats modelis Amonitoj kainuoja berods virš 12000 lt  blush2.gif (mes pirkom Aikadoj).

Cia uz sita kabina mokejote 3500? Kazkas cia minejo, kad dar maziau 4u.gif As kaip tik apie kazka panasaus svajoju i savo nauja buteli, nors irgi dar su savuoju galutinai neapsisprendziam - vonia ar dusas... kai pagalvoji, kad bus vaikuciu, tai kaip ir vonios noretusi.... ax.gif
As kiek dairiausi tai panasios duso kabinos - apie 10 000 traukia.... tai kaip cia dabar g.gif
Atsakyti
Na gal buna "orginalas" ir "neorginalas" panasios bet skirtingu gamintoju todel ri kainos skiriasi, bet cia tik mano samprotavimai. O man iskilo klausimas toks praktiskas:
Ar buna duso kabinose kranas? gal ir juokinga, bet as rytais nelendu po dusu o galva plaunu tai kaip ten butu su jos plovimu ar patogu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ping @ 2005 11 08, 11:22)
Ar buna duso kabinose kranas? gal ir juokinga, bet as rytais nelendu po dusu o galva plaunu tai kaip ten butu su jos plovimu ar patogu?  biggrin.gif

Šiaip kaip nori, taip ir pasidarai: jei perki tik kabinos "griaučius", tai maišytuvą ar masažinę dušo sienelę su maišytuvu (kranu) nusiperki kokią nori. Jei perki jau su viskuo, tai, manyčiau irhi kažkiek galima pasirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikute: 09 lapkričio 2005 - 11:56
Va, ir aš degu tuo noru, reiks pasidairyti ko gero yra rolleyes.gif
Atsakyti
Atnaujinu temelę,nes turiu klausimuką. Sakykit ar sunku buvo daryt "padėklą" iš plytelių,kiek jum tai kainavo? Mes dabar įsirenginėjam vonios kambarį,norim statyt dušo kabiną,tačiau tokių matmenų,kokių mum reikia-padėklų negamina. Užsienio internetiniuose psl. mačiau visokių dydžių padėklų,bet pas mumi neimportuoja.
Atsakyti
o mes nusprendeme duso "kabina" daryti be padeklo, tiesiog bus plyteles kaip ir visos vonios grindys ir tik duso duris stumdomas montuosim, va ir dusas.
Atsakyti
Tai taip ir aš planuoju daryt.O kaip grindis darot,kelsit jas,ar visos vonios lygyje bus? Kiek apytiksliai kainuotų daryt? Ar tai nėra sudėtinga ir pačiam galima padirbėt? O kur duris dušui užsakinėsit,kiek kainuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 02 gruodžio 2005 - 14:29
Aha, as irgi laaaabai tokios noriu i savo nauja butuka.... ir tikrai noriu patarimu bei rekomendaciju kokia pirkti 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau mūsų kabina įrengta thumbup.gif Labai esu patenkinta, kad rinkausi ne vonią, o gilią kabiną - ir vietos sutaupiau, ir normaliai nusiprausiam nedaužydami alkūnių į kabinos stiklą tongue.gif Rinkomės štai tokią:

user posted image

Natūroje, t.t mūsų vonioje, dar gražiau atrodo tongue.gif
Atsakyti
nikute, sauni kabina thumbup.gif , as ir apie tokia savjoju. Gal gali pasakyti kiek kainavo visa kabina su pagrindu ir kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Ping @ 2005 12 12, 08:24)
nikute, sauni kabina  thumbup.gif , as ir apie tokia savjoju. Gal gali pasakyti kiek kainavo visa kabina su pagrindu ir kur pirkote?

Kabiną pirkome "Amonitoje". Kaina jos su padėklu - 1190 Lt.

O štai mano kabina:

Atsakyti
Mano svajone... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti