Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(nikute @ 2005 12 11, 15:19)
Pagaliau mūsų kabina įrengta thumbup.gif  Labai esu patenkinta, kad rinkausi ne vonią, o gilią kabiną - ir vietos sutaupiau, ir normaliai nusiprausiam nedaužydami alkūnių į kabinos stiklą tongue.gif  Rinkomės štai tokią:

user posted image

Natūroje, t.t mūsų vonioje, dar gražiau atrodo tongue.gif

tokia kabina Kaune URMO BAZEJE, kainuoja nuo 500 Lt
Atsakyti
patarimas. tik nepirkit kinietiskos.nors kainuoja 3-5 tukst. lt, bet ir kokybe pagal kaina. na o geros kokybes kainos prasideda nuo 10000 lt
Atsakyti
Ir aš tokios noriu bigsmile.gif Bet statybų finansinė piniginė ne guminė. Paliksiu tik vienam aukšte WC visus vamzdynus ir kai bus geresni laikai biggrin.gif būūūtiiinai tokią pasistatysiu. biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi jau iš savo patirties galiu pasakyti apie dušo kabinas. Prieš tris metus įsirenginėjome naują butą - tai į erdvų vonios kambarį tilpo ir dušo kabina , ir masažinė vonia ir kt. Dušo kabiną statėme su akriliniu pagrindu, kiek pamenu mokėjome apie 1500 Lt. Na per tiek laiko atsibodo pado girgždėjimas ir toks lengvas nežymus svyravimas....... Nuo to pado mini judesių pastoviai atkimba sienelės - tai mums meistrai sandarino kas pusė metų...... Pirkome gerus visokius silikonus, bet jie vis kartojo, kad nuo pado judėjimo vistiek sienelės laikas nuo laiko atkibs.......... verysad.gif

Dabar kadangi įsirenginėjame namą - tai vonios kambariuose jau darome dušo kabinas be jokių padų - įdeda trapą vandeniui nubėgti, nuolydį ir viskas. O grindys šildomos - tai vienas malonumas bus....... thumbup.gif Viena dušo kabina bus su atsiveriamom durelėm, o kita tik durelės nišoje. Taip kad su padų tikrai nelabai patariu..... Gal tik mums taip ...... g.gif

O dėl garinių dušo kabinų irgi turiu nuomonę - turi dveji mūsų draugai Vilniuje - tai sako iš pradžių gal ir naudojom kelis kartus, o šiaip bet koks daiktas "2 in 1" neatlieka normaliai savo funkcijų. Teko garintis - tai didesnį komfortą ir malonumą patyriu normalioje pirtyje, o ne dušo kabinoje sėdėdama........ Kikevienam savo.... Tik paskaičiuokite, kokią sumą permokate už tą garinę pirtį - tai kiek kartų nueisite ar į sporto salę su pirtimi, ar į normalią pirtį nuvažiuosite..... Aš matau daugiau pliusų ........ Na čia mano nuomonė....... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2005 12 02, 12:29)
o mes nusprendeme duso "kabina" daryti be padeklo, tiesiog bus plyteles kaip ir visos vonios grindys ir tik duso duris stumdomas montuosim, va ir dusas.

Mes pasidare esame toki dusa thumbup.gif
Del tu visu masaziniu, gariniu duso kabinu tai sakau Neeee schmoll.gif kodel? Todel, kad tada turi buti super svarus vanduo.Musu draugai (beje ne vieni) turi nusipirke tas masazines duso kabinas, tai per laika uzsikiso tos skylutes vandeniui begti, tai sake be sansu vel normliai atstatyti, isvalyti.Buvom ir mes nusiziureje keleta variantu: ir kinietisku, ir made in italy, bet...persigalvojome, nes pas mus labai kalketas vanduo, tai turbut po menesio viskas ten uzsikistu...
Atsakyti
Kad skylės po mėnesio neužkalkėtų,reikia filtrus dėt.
O kad vonia nejudėtų ar dušo padas,reikia dirbtinio akmens padą pirkt,tik jų pasirinkimas nedidelis,tik 90*90,kiek pamenu. Latvių berods gamybos.
Atsakyti
O kur tudirbtinio akmens mases padeklu pirkt buna? Gal ir inetinis puslapis yra?
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2006 04 03, 10:14)
O kur tudirbtinio akmens mases padeklu pirkt buna? Gal ir inetinis puslapis yra?

www.paa.lv, o prekiauja man atrodo Desora. (www.desora.lt). Be to šių padėklų būna ir Ermitaže, Senukuose, tik reikia paklausti, nes vizualiai nelabai skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ula: 03 balandžio 2006 - 10:37
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 03 31, 14:04)
Aš irgi jau iš savo patirties galiu pasakyti apie dušo kabinas. Prieš tris metus įsirenginėjome naują butą - tai į erdvų vonios kambarį tilpo ir dušo kabina , ir masažinė vonia ir kt.  Dušo kabiną statėme su akriliniu pagrindu, kiek pamenu mokėjome apie 1500 Lt. Na per tiek laiko atsibodo pado girgždėjimas ir toks lengvas nežymus svyravimas....... Nuo to pado mini judesių pastoviai atkimba sienelės - tai mums meistrai sandarino kas pusė metų...... Pirkome gerus visokius silikonus, bet jie vis kartojo, kad nuo pado judėjimo vistiek sienelės laikas nuo laiko atkibs..........  verysad.gif

Dabar kadangi įsirenginėjame namą - tai vonios kambariuose jau darome dušo kabinas be jokių padų - įdeda trapą vandeniui nubėgti, nuolydį ir viskas. O grindys šildomos - tai vienas malonumas bus.......  thumbup.gif  Viena dušo kabina bus su atsiveriamom durelėm, o kita tik durelės nišoje. Taip kad su padų tikrai nelabai patariu..... Gal tik mums taip ......  g.gif 

O dėl garinių dušo kabinų irgi turiu nuomonę - turi dveji mūsų draugai Vilniuje - tai sako iš pradžių gal ir naudojom kelis kartus, o šiaip bet koks daiktas "2 in 1" neatlieka normaliai savo funkcijų. Teko garintis - tai didesnį komfortą ir malonumą patyriu normalioje pirtyje, o ne dušo kabinoje sėdėdama........ Kikevienam savo.... Tik paskaičiuokite, kokią sumą permokate už tą garinę pirtį - tai kiek kartų nueisite ar į sporto salę su pirtimi, ar į normalią pirtį nuvažiuosite..... Aš matau daugiau pliusų ........ Na čia mano nuomonė.......  mirksiukas.gif

bet kad ir plyteles vistiek laiptukas gaunas ar ne?tam trapui statant,tai gaunas pakyla tokia dusui g.gif
nes mes taip norim,bet sako reikia pakyla padaryt,o norejau ,kad viskas lygu butu verysad.gif
sako neiseina ,nes jau visur apsildyta
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2006 04 03, 14:50)
bet kad ir plyteles vistiek laiptukas gaunas ar ne?tam trapui statant,tai gaunas pakyla tokia dusui g.gif
nes mes taip norim,bet sako reikia pakyla padaryt,o norejau ,kad viskas lygu butu verysad.gif
sako neiseina ,nes jau visur apsildyta

Na nereikia jokio paaukštinimo - pas mane projektą darė dizaineris, santechnikai viską išklojo jau, ir jau betonuoja statybininkai - tai būtų pasakę...... mirksiukas.gif Bus lygu, tik šiek tiek nužulnu.......
Jei nišoje dušas - tai irgi žiūrint kokios durys - pas mus bus stumdomos - tai "Ifo" bus rėmukas, kuriuo važinės sienelė. O kita kampinė - tai tvirtinasi durys rie sienos, o po durelėmis varstojančiomis yra tokia guma, kuri neleidžia vandeniui išbėgti. Juk kai trapas yra - tai nuožulniai betonuojama ir plytelės su nuolydžiu klijuojamos, kad vanduo subėgtų. Reikia kad santechnikai tik tą proporciją žinotų, kad geras nuolydis būtų ir nestovėtum maudydamasi baloje........ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 04 10, 13:46)
Na nereikia jokio paaukštinimo - pas mane projektą darė dizaineris, santechnikai viską išklojo jau, ir jau betonuoja statybininkai - tai būtų pasakę......  mirksiukas.gif  Bus lygu, tik šiek tiek nužulnu.......
Jei nišoje dušas - tai irgi žiūrint kokios durys - pas mus bus stumdomos - tai "Ifo" bus rėmukas, kuriuo važinės sienelė. O kita kampinė - tai tvirtinasi durys rie sienos, o po durelėmis varstojančiomis yra tokia guma, kuri neleidžia vandeniui išbėgti. Juk kai trapas yra - tai nuožulniai betonuojama ir plytelės su nuolydžiu klijuojamos, kad vanduo subėgtų. Reikia kad santechnikai tik tą proporciją žinotų, kad geras nuolydis būtų ir nestovėtum maudydamasi baloje........  mirksiukas.gif

Pritariu saulytei thumbup.gif Mes va si savaitgali pirma karta prausemes savo naujame duse, kuris irgi be to pagrindo, tik plytelem. Labai faina, tokia nedidele nuozula, pas mus netgi dureliu dar nera, tai vanduo ir lieka tik duso "kabinos" plote, pas mus irgi nisoje. Labai patenkinti mes thumbup.gif
Imesiu fotkes, kai persikraustymo chaosas baigsis.
Atsakyti
QUOTE(Gute4Gute @ 2005 08 29, 22:52)
Ruosiuosi pirkti duso kabina, taciau nezinau kokia pasirinkti g.gif
Nezinau kurios geresnes  blush2.gif Yra net uz 700 Lt (bet dureles jauciu kad greit issikraipys)...Noreciau kad patartumete nuo A iki Z siuo klausimu
Kokias jus namuose turite, kur pirkote?  friends.gif

Papildyta:
QUOTE(Gute4Gute @ 2005 08 29, 22:52)
Ruosiuosi pirkti duso kabina, taciau nezinau kokia pasirinkti g.gif
Nezinau kurios geresnes  blush2.gif Yra net uz 700 Lt (bet dureles jauciu kad greit issikraipys)...Noreciau kad patartumete nuo A iki Z siuo klausimu
Kokias jus namuose turite, kur pirkote?  friends.gif

Geriausios is prieinamom kainom Ravak, Roltechnik. Ir dar patarimas- Stiklas turi buti matinis, nes kitaip atsibos kalkes plauti po kiekvieno issimaudymo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 04 10, 14:46)
Na nereikia jokio paaukštinimo - pas mane projektą darė dizaineris, santechnikai viską išklojo jau, ir jau betonuoja statybininkai - tai būtų pasakę......  mirksiukas.gif  Bus lygu, tik šiek tiek nužulnu.......
Jei nišoje dušas - tai irgi žiūrint kokios durys - pas mus bus stumdomos - tai "Ifo" bus rėmukas, kuriuo važinės sienelė. O kita kampinė - tai tvirtinasi durys rie sienos, o po durelėmis varstojančiomis yra tokia guma, kuri neleidžia vandeniui išbėgti. Juk kai trapas yra - tai nuožulniai betonuojama ir plytelės su nuolydžiu klijuojamos, kad vanduo subėgtų. Reikia kad santechnikai tik tą proporciją žinotų, kad geras nuolydis būtų ir nestovėtum maudydamasi baloje........  mirksiukas.gif

Plyteles klijuoja ne santechnikai smile.gif . Siaip svarbu, kad duso sienos butu ne gipskartonio karkaso. Gipsas trupyti "vaiksto", tai ilgainiui atsiranda tarpai, nutekejimai g.gif
Atsakyti