Įkraunama...
Įkraunama...

Verta įsigyti - geri dalykėliai namams

QUOTE(Will @ 2007 01 07, 19:43)
Aš kartais darua taip- pasitepu juo, kol dažausi, tvarkausi plaukus ir po kurio laiko pasitepu antrą kartą- prieš rengdamasi  ax.gif  Jei drabužiai ne sintetiniai, tai viskas ok, bet jei sintetiniai, išties prakaituoju labiau nei anksčiau

Paaiškinkit kaip tas kristalas atrodo ax.gif Ar jis kvapą turi (labai nemėgstu kvepiančių). Aš naudoju bekvapį rutulinį.
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 07, 19:54)
Paaiškinkit kaip tas kristalas atrodo  ax.gif  Ar jis kvapą turi (labai nemėgstu kvepiančių). Aš naudoju bekvapį rutulinį.

Kristalai yra VISIŠKAI bekvapiai, natūralūs gaminai:
nuotraukoje kristalas yra viduje- dangtelis atsisuka ir nusiima. Asmeniškai man labai nepatiko, kad per kristalą bėgo vanduo ir griaužė jį, kol galiausiai nulūžo doh.gif Tuomet pasidarė nebepatogu naudoti verysad.gif
user posted image

Čia lietuviški. Rankose nesu laikiusi, bet manau, kad yra išsukamų, toks, manau, gerokai praktiškesnis thumbup.gif Jų yra vaistinėse ir manrods daugelyje kosmetikos parduotuvių. Čia galima paskaityti daugiau 4u.gif
user posted image

O aš dabar naudoju purškiamą thumbup.gif Nebereikia po drėkinti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 01 07, 20:21)
Kristalai yra VISIŠKAI bekvapiai, natūralūs gaminai:
nuotraukoje kristalas yra viduje- dangtelis atsisuka ir nusiima. Asmeniškai man labai nepatiko, kad per kristalą bėgo vanduo ir griaužė jį, kol galiausiai nulūžo  doh.gif  Tuomet pasidarė nebepatogu naudoti  verysad.gif
user posted image

Čia lietuviški. Rankose nesu laikiusi, bet manau, kad yra išsukamų, toks, manau, gerokai praktiškesnis  thumbup.gif Jų yra vaistinėse ir manrods daugelyje kosmetikos parduotuvių.  Čia galima paskaityti daugiau  4u.gif
user posted image

O aš dabar naudoju purškiamą  thumbup.gif  Nebereikia po drėkinti  4u.gif
user posted image

Ačiū už info. Pasirodo niekad nebuvau girdėjus apie tai. Ar tavo purškiamas ir gi iš kristalų giminės blush2.gif Kur yra jų pirkt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 07, 21:21)
Ačiū už info. Pasirodo niekad nebuvau girdėjus apie tai. Ar tavo purškiamas ir gi iš kristalų giminės  blush2.gif  Kur yra jų pirkt ir kiek kainuoja?

Taip, iš tos giminės tongue.gif Bet jo užtenka trumpiau- pusmečiui, tu "rutulinių"- metams, nors aš nesutinku cool.gif
Lietuviškas manrods ~20lt kainuoja, tie kiti- apie 40lt
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 01 07, 20:43)
Aš kartais darua taip- pasitepu juo, kol dažausi, tvarkausi plaukus ir po kurio laiko pasitepu antrą kartą- prieš rengdamasi  ax.gif  Jei drabužiai ne sintetiniai, tai viskas ok, bet jei sintetiniai, išties prakaituoju labiau nei anksčiau

Reikės ir man pamėgint taip kaip tu.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 01 07, 21:21)
O aš dabar naudoju purškiamą   thumbup.gif  Nebereikia po drėkinti  4u.gif

aš tą mineralą naudoju jau apie 10 metų thumbup.gif dar Thomas Philips'e atradau perpus pigesnį nei tas lietuviškas, tai visai liux smile.gif
bet neteko matyti purškiamo, labai norėčiau, nes tikrai kai nulūžta tas akmenkas labai aštrūs kraštai ir tepantis netgi įdreskia jei nepatogiau krypteli ranka. tarp kitko kad ne taip greitai sumirktų ir nulūžtų, aš pasitepusi tą akmenuką nusausinu su rankšluoščiu, tiesiog nubraukiu ir tiek - tikrai daug ilgiau išlaiko formą
Will, kur tu perki tą purškiamą? labai norėčiau išbandyti, nes man tai tie mineralai patys pačiausi, juos atradusi jokių kitų deo nebenaudoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 08 sausio 2007 - 09:11
QUOTE(Pūkis @ 2007 01 07, 14:51)
tai isdandziau as ta isgirta BALI. nu,  thumbup.gif .beje dabar nepamenu ar raset, bet as pirkau skysta, na toks kaip ACE butelis tik melynas ir kaina apie 2 lt su cnt.
man tai patiko reiks ir draugei butinai pasiulyt, nes ji pamisus del VANISH. as isbandziau ir ji, bet ispudzio nepadare, lietuviska preke ir dar daug pigesne thumbup.gif

Iki šiol naudojau miltelius, bet vis noriu išbandyti tą skystą Balį, bet nežinau kur jūs jį pilate? Nes Balio miltelius sumaišau su paprastais milteliais ir skalbiu, o kur tada pilti skystą?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 01 07, 22:29)
Taip, iš tos giminės  tongue.gif  Bet jo užtenka trumpiau- pusmečiui, tu "rutulinių"- metams, nors aš nesutinku  cool.gif

Lietuviska kristalini dezodoranta THAI naudojau bet man ispudzio nepaliko, o daviau vyrui pabandyt tai dabar jokio kito dezodoranto nenaudoja, sake neprakaituoja ir isvis prakaito kvapa panaikina thumbup.gif Kaina kazkur 25-27 Lt bet uztenka labai labai ilgam, metus naudotas tai net zymes nera kad sumazejo 4u.gif
Gal reiks ir man pabandyt dar karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 01 08, 10:24)
Iki šiol naudojau miltelius, bet vis noriu išbandyti tą skystą Balį, bet nežinau kur jūs jį pilate? Nes Balio miltelius sumaišau su paprastais milteliais ir skalbiu, o kur tada pilti skystą?

ant pakuotes raso, kad pilti i masinos bugna tiesiai ir is karto skalbti, tai as taip ir padariau. tik gaila, kad neraso kokiom dozem, tai as is akies panasiai, kaip ir miltelius, tuos kelis saukstus ipyliau, na o rezultatas tikrai neblogas. manau, dar reiks paekspermentuoti su tom dozem (tik kad skalbiniu nesugadinciau)
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 01 08, 13:00)
ant pakuotes raso, kad pilti i masinos bugna tiesiai ir is karto skalbti, tai as taip ir padariau. tik gaila, kad neraso kokiom dozem, tai as is akies panasiai, kaip ir miltelius, tuos kelis saukstus ipyliau, na o rezultatas tikrai neblogas. manau, dar reiks paekspermentuoti su tom dozem (tik kad skalbiniu nesugadinciau)

doh.gif turbut kai skaiciau etikete kazkas buvo atsitike su mano regejimu doh.gif . dabar paskaiciau vel ir atradau blink.gif , kad raso naudojima blink.gif . taigi, naudojant automatinese skalbimo masinose reikia jo pilti po 100 ml tiesiai i bugna nepriklausomai nuo vandens kietumo ar minkstumo, va mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Will,2007 01 07, 19:29]
Taip, iš tos giminės tongue.gif Bet jo užtenka trumpiau- pusmečiui, tu "rutulinių"- metams, nors aš nesutinku cool.gif

Will, o Tavo imesti nelietuviski dezai- kokie ten yra, nepasididina nuotrauka ? As macius tik lietuviska ir sita Bionseno:
http://www.bionsen.c...in_bionsen.html
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 01 08, 13:53)
Will, o Tavo imesti nelietuviski dezai- kokie ten yra, nepasididina nuotrauka ? As macius tik lietuviska ir sita Bionseno:
http://www.bionsen.c...in_bionsen.html

Norwex 4u.gif
Tie Bionsen irgi įdomūs- ar jų yra Lietuvoje? Ir kiek ~ kainuoja? g.gif
Atsakyti