O tas Thai dezodorantas tik purškiamas būna?

O as purskiama turiu sita dezodoranta, bet man labai greitai uzsikemsa tas purkstukas... Tai krapstyt bandziau, paskui praplaut, lyg ir susitvarke, bet po menesio vel tas pats... Antra karta nebepirkciau, o ir sita turbut teks ismest, kantrybes taip zaist nera

QUOTE(vene @ 2007 03 18, 15:45)
Ne, ju buna ir tepamu
QUOTE(ramasha25 @ 2007 03 18, 20:52)
Ne, ju buna ir tepamu
Tie tepami-tai rutuliniai? Aš mėgstu rutulinius, ar verta rutulinį Thai pirkti, gal jie geresni už purškiamą Thai dezodorantą?
dar neskaiciau visos temeles, tad nezinau ar kas raset.. bet man tai atradimas buvo Cilit Bang (tas violetiniam purskiamam butely).. su oranzine etikete taip plyteles atnaujinau, visas kalkes nhuo kranu nuvaliau.. ziurejau i savo buta, o jis atrode kaip ka tik isikelus po remonto
niekad netikejau reklamom, bet si kart patikejau
draugei pasakiau tai ji juoktis pradejo, kad visi 100 metu jau si purskikli zino, bet gal cia atsiras kurios ir nezinojo

draugei pasakiau tai ji juoktis pradejo, kad visi 100 metu jau si purskikli zino, bet gal cia atsiras kurios ir nezinojo

QUOTE(vvvvv @ 2007 04 10, 20:19)
dar neskaiciau visos temeles, tad nezinau ar kas raset.. bet man tai atradimas buvo Cilit Bang (tas violetiniam purskiamam butely).. su oranzine etikete taip plyteles atnaujinau, visas kalkes nhuo kranu nuvaliau.. ziurejau i savo buta, o jis atrode kaip ka tik isikelus po remonto

As pamegau duona "Gaja". Gal ir visose parduotuvese buna, tokiam popieriniam maiselyje. Nu labai man skani jinai 
Is valikliu, skirtu dujinei valyti man labai patinka Ajax salotoniam arba ruzavame butelyje (atseit kvapas skiriasi). Tik uzpilu, ismozoju su kempinele ir visai sveist nereikia, iskart nusiplauna viskas.

Is valikliu, skirtu dujinei valyti man labai patinka Ajax salotoniam arba ruzavame butelyje (atseit kvapas skiriasi). Tik uzpilu, ismozoju su kempinele ir visai sveist nereikia, iskart nusiplauna viskas.
QUOTE(Piene123 @ 2007 04 14, 00:01)
As pamegau duona "Gaja". Gal ir visose parduotuvese buna, tokiam popieriniam maiselyje. Nu labai man skani jinai 

Man ta duona taip pat pati skaniausia

Aš niekaip negaliu nuvalyti sekcijos durelių stiklų. Atrodo nuvalau, išblizginu, bet....iki saulei pašviečiant. Tas pats ir su langais, bet juos gerai, kad užstoja užuolaidos. Su kuo jūs valot sekcijos stiklus ir langus?????
QUOTE(Poli1 @ 2007 04 16, 20:54)
Aš niekaip negaliu nuvalyti sekcijos durelių stiklų. Atrodo nuvalau, išblizginu, bet....iki saulei pašviečiant. Tas pats ir su langais, bet juos gerai, kad užstoja užuolaidos. Su kuo jūs valot sekcijos stiklus ir langus?????
Gal per daug stiklų valiklio naudoji? Arba neišblizgini gerai?

QUOTE(Skeveldra @ 2007 04 17, 20:53)
Gal per daug stiklų valiklio naudoji? Arba neišblizgini gerai?
Paprastai nusėdimai būna tada, kai per didelis stiklų valiklio kiekis yra užpurškiamas.

Paskutiniu metu valiau tik su vandeniu ir actu, su laikraščiu bei su servetėlėmis kompui valyti ir....

QUOTE(Poli1 @ 2007 04 17, 23:39)
Paskutiniu metu valiau tik su vandeniu ir actu, su laikraščiu bei su servetėlėmis kompui valyti ir....
Blizginu, kol rankos paskausta, bet rezultatas tas pats - saulė pašviečia ir riebaluotos dėmės
O kokiu valikliu jūs valot?????

A tai visada is pradziu nuvalau be blizgiklio, tik tas dulkes ir ypac is lauko puses, o po to su valikliu Frosh, arba bet kuriuo kitu, ir valau tada su servetele Viledos, spec. stikliniam pavirsiam (Maximoje kainuoja apie 8 ar 10 Lt). Gal tau ir veliasi tos pirmosios dulkes, tada buna langas pabaltuoja, na gaunasi toks nesvarus.