Įkraunama...
Įkraunama...

Verta įsigyti - geri dalykėliai namams

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 27, 16:07)
Higėja -  thumbup.gif  bet dbr randu tik virtuvės valiklį šios firmos, gal tą orkaičių valiklį išperka? Neapsirikit, ne tas pats, man nelabai patiko skardoms prikepimus šalinti su virtuvės valikliu, bet orkaičių valiklis šiam darbui pats tas  thumbup.gif  ir koks pigus  rolleyes.gif

Pasikeitus orkaiciu valiklio pakuote, biski bonkute kitokia, gal uztai ir nerandat. Anksciau isvis apie 2 lt kainavo, dabar tai net nezinau, gal kokie 5...
Atsakyti
Man tai orkaitėms "ORKA" geriausia, būna Senukuose pirkti, kaina iki 5 Lt. Išgraužia viską! naudoju gartraukiams, keptuvėms, orkaitėms, griliams, grotelėms ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
nerandu nei norfoj nei maximoj Jusu parekomenduoto "balis" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2011 09 27, 18:24)
nerandu nei norfoj nei maximoj Jusu parekomenduoto "balis" verysad.gif

IKI ir Cento parduotuvėse tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2011 09 27, 19:53)
IKI ir Cento parduotuvėse tikrai yra smile.gif

Pasidaviau reklamai ir as, nusipirkau sian Bali milteliais biggrin.gif Ziuresim kas bus. Nors baltus daiktus (marskinius) ir apatini trikotaza skalbiu tik rankom. Gerai istrinu ukisku muilu ir palieku kelioms valandoms, tada isskalauju.

Paziurejau del to orkaiciu valiklio - Higejos lietuviskas, kainuoja 4.29 Lt. Tikrai geras, tik butinai su pirstinem darbuokites.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 28, 10:55)
Pasidaviau reklamai ir as, nusipirkau sian Bali milteliais  biggrin.gif Ziuresim kas bus. Nors baltus daiktus (marskinius) ir apatini trikotaza skalbiu tik rankom. Gerai istrinu ukisku muilu ir palieku kelioms valandoms, tada isskalauju.

Paziurejau del to orkaiciu valiklio - Higejos lietuviskas, kainuoja 4.29 Lt. Tikrai geras, tik butinai su pirstinem darbuokites.

Balį išbandžiau, man markerį nuplovė smile.gif lelius savo gražius marškinėlius buvo išterliojęs, užmirkiau ir vuolia, taip tai visada vanish naudojau, tas kur kas prasčiau veikia man...

O kartais dbr jis nesivadina: viryklės ir orkaičių valiklis? Nes lyg konsistencija kitokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 28 rugsėjo 2011 - 11:22
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 12:22)
Balį išbandžiau, man markerį nuplovė  smile.gif lelius savo gražius marškinėlius buvo išterliojęs, užmirkiau ir vuolia, taip tai visada vanish naudojau, tas kur kas prasčiau veikia man...

O kartais dbr jis nesivadina: viryklės ir orkaičių valiklis? Nes lyg konsistencija kitokia...

Gali buti. Ir pakuote kaip jau rasiau kitokia. Anksciau buvo tiesiog orkaiciu valiklis, tai ir griliaus groteles ir virykle ir visoki bruda imdavo. Sito naujoje pakuoteje dar nesu pirkus, bet neturetu buti prastesnis. Tik brangesnis dvigubai ir atseit citrinu kvapo. Uosciau nuejus i parduotuve biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 28, 12:32)
Gali buti. Ir pakuote kaip jau rasiau kitokia. Anksciau buvo tiesiog orkaiciu valiklis, tai ir griliaus groteles ir virykle ir visoki bruda imdavo. Sito naujoje pakuoteje dar nesu pirkus, bet neturetu buti prastesnis. Tik brangesnis dvigubai ir atseit citrinu kvapo. Uosciau nuejus i parduotuve  biggrin.gif  biggrin.gif

nulekus nusipirkau thumbup.gif reikia dabar prisiruost isbandyt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2011 09 28, 15:28)
nulekus nusipirkau  thumbup.gif  reikia dabar prisiruost isbandyt  ax.gif

Parasyk kaip sekesi.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 28, 16:41)
Parasyk kaip sekesi.

isbandziau ant gartraukio ir orkaites stiklo. nuvale labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
O as vakar isbandziau Bali. Na Super! Nebuvo tei rubai kazkokie demeti, bet atsigavusios spalvos, labai patiko, aciu uz rekomendacijas.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 01, 09:54)
O as vakar isbandziau Bali. Na Super! Nebuvo tei rubai kazkokie demeti, bet atsigavusios spalvos, labai patiko, aciu uz rekomendacijas.

Nusipirkau ir aš ax.gif Mano vaikis iš darželio pareina su baisiom kelnėm(žolėtos, smėliuotos), pabandysiu smile.gif
Atsakyti