Įkraunama...
Įkraunama...

Verta įsigyti - geri dalykėliai namams

Man atrodo jis labai vandeni suminkstina, skalbiniai ir atgavo savo spalvas ir kur kas minkstesni. Reikes su ranksluosciais isbandyti.
Atsakyti
Labux, 4u.gif
man labai patiko lietuviškas produktas: Higėjos ,,Druska užuolaidoms skalbti" ( Dieninėms ) nereikia jokių skalbimo miltelių, pokelis apie 1,5lt, o rezultatas thumbup.gif
Maxima prekiauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 04 spalio 2011 - 13:21
QUOTE(liūtuke @ 2011 10 04, 14:20)
Labux, 4u.gif
man labai patiko lietuviškas produktas: Higėjos ,,Druska užuolaidoms skalbti" ( Dieninėms ) nereikia jokių skalbimo miltelių, pokelis apie 1,5lt, o rezultatas  thumbup.gif
Maxima prekiauja  smile.gif

Maciau ta produkta, net pamasciau, o gal jis ne tik uzuolaidoms bet ir kitiems baltiems audiniams tinka g.gif Nebandet ne viena?
Atsakyti
Susirgus dukrytei bronchitu, daktaras patarė palaikyti namuose didesnę drėgmę, kad mažajai būtų lengviau atsikosėti, tada sužinojau apie oro drėkintuvą. Neįtikėtinas daiktas, panašus į arbatinuką smile.gif įpili vandens ir jis ultragarsu jį garina. Jokio kaitinimo elemento, nepavojinga, kad vaikas netyčia nusiplikys garais.
Atsakyti
QUOTE(Audronė24 @ 2011 10 06, 12:31)
Susirgus dukrytei bronchitu, daktaras patarė palaikyti namuose didesnę drėgmę, kad mažajai būtų lengviau atsikosėti, tada sužinojau apie oro drėkintuvą. Neįtikėtinas daiktas, panašus į arbatinuką  smile.gif įpili vandens ir jis ultragarsu jį garina. Jokio kaitinimo elemento, nepavojinga, kad vaikas netyčia nusiplikys garais.

O kokį įsigijote, nes matau jų gan nemažas pasirinkimas g.gif ar visi jie tuo principu veikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 06 spalio 2011 - 13:57
QUOTE(Šilta @ 2010 10 31, 22:39)
Va - geras, nežinojau. Ačiūūū..
Papildyta:
O aš indų ploviklį laikau muilinėje su dozatoriumi. Ir patogu ir gražu.

cia tai ideja liux! niekad net nepagalvojau, leksiu pirkti, tik reiks koki neutralu be 'Soap' uzraso issirinkti smile.gif
Atsakyti
na o aš naudoju AMWAY indų ploviklį ir tikrai džiaugiuos.. užtenka ilgam (mano nedidelei šeimai tai ir 2 metams smile.gif ) nesausina, neberia rankų.. ir nereikia vis pirkinėti visokių fairy'ių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2011 10 12, 14:10)
na o aš naudoju AMWAY indų ploviklį ir tikrai džiaugiuos.. užtenka ilgam (mano nedidelei šeimai tai ir 2 metams smile.gif ) nesausina, neberia rankų.. ir nereikia vis pirkinėti visokių fairy'ių  thumbup.gif

o kur ji galima rasti?
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2011 10 11, 06:34)
cia tai ideja liux! niekad net nepagalvojau, leksiu pirkti, tik reiks koki neutralu be 'Soap' uzraso issirinkti smile.gif

dar kas liecia indu plovima - kad neslapinti ranku be reikalo - naudoju kempine ant pagaliuko(su rankena ilga), ziauriai patogu!
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 01 10, 22:01)
o man daro thumbup.gif  esu ištikima kristalui jau net nesuskaičiuoju kiek metų, tikrai daugiau nei 10 ax.gif per tą laiką esu kartą-kitą tiesiog iš sportinio intereso pabandžiusi kitokias priemones, tačiau grįždavau prie seno gero atradimo smile.gif

as irgi! net negaliu pagalvot apie visus tuos rexona ir pan doh.gif
siaip pakaitom naudojau Eucirin toki kremini, tai tas irgi yra geras. tik kad kristalo(turiu ne kristalo formos, o vandenuko- ant dungo kristalizuojas laikui begant) uztenka labai ilgam thumbup.gif
Papildyta:
ir dar - siuo metu Maximoj vyksta keramikiniu indu( puodu, keptuviu) ispardavimas - 50%.
labai geri diakciukai
Atsakyti
Natūralus kvapai, ir kvepia ne kaip sintetiniai is pc.

http://www.ekosalis.lt/?page_id=2179
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 10 27, 08:20)
Natūralus kvapai, ir kvepia ne kaip sintetiniai is pc.

http://www.ekosalis.lt/?page_id=2179

Jolirta, ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taramdaram @ 2011 10 29, 15:03)
Jolirta, ačiū už nuorodą  4u.gif

prašau, manau turėtų pasiteisint attitude minkštikliai eko. Kai išbandysiu brukštelėsiu.
Atsakyti