Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Vienai mano pazystamai Vokietijoj buvo hyper stimuliacija.Mergina vos nemire,bet baigesi viskas gerai,kai atsigavo.Pasekmes 1m.ir 2men.vaikelis.Trecia IVF ir nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 14:07)
Apie įsodinimą dar negalvoju, dar auginu kaip ir tu

Duok zinoti kaip sekasi auginti smile.gif Man ryt punkcija o penktadieni arba sestadieni isodinimas. Kazko skaudena pilva stiprokai, toks issiputes biski. Tiskiuosi nebus hiperstimuliacijos blink.gif

QUOTE(Pusaite @ 2009 04 28, 14:37)
deja verysad.gif
kraujas parode zemiau nei 0,1

Laikykis, nors aisku issiverkti irgi reikia verysad.gif

QUOTE(gudrune @ 2009 04 28, 18:16)
man siandien 5 diena kaip leisiuosi gonali, na o rytoj einu pas daktaryte susiskaiciuoti kiek folikulu turiu

Duok zinoti, kiek rasit smile.gif

QUOTE(munytte @ 2009 04 28, 18:18)
Sveikos mergaites.
Kristinele, brauk mane is parasiuko.Nepriejau prie punkcijos, hiperstimuliacija

labai gaila verysad.gif As irgi to labai bijau doh.gif

QUOTE(zynaida @ 2009 04 28, 19:37)
Labas merginos.As naujoke siame forume,taciau senbuve IVF reikaluose.

Sekmes naujame bandyme 4u.gif
Atsakyti
uz kiek laiko galima pradeti kita ivf?reikia,kad atsigautu kiaus.?
siule po sio kraujavimo,praleist dar vienas mm,ir ant kitu trecios d.pasirodyt.tai gaunasi birzelio galas.
gal ateit ant geguzio galo?kaip manot?negerai?
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 28, 09:11)
Nesijaudink taip, svarbiausia, kad vaistukai vietoje  mirksiukas.gif
Itraukiu tave i musu sarasiuka, tad nepradink ir pasipasakok, kaip punkcija seksis  wub.gif

Labukas,labai aciu uz nuraminimus,tik kristinele83,man cia jau 3ivf,jau 2 metai daugiua turiu priklausomybe siam skyreliu,skaitau kiekviena diena ir sergu uz visas mergaites ,tik visai nerasau. blush2.gif
Na jeigu jau as sarasiuke,tai parasysiu kaip man seksis . 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 28, 22:39)
uz kiek laiko galima pradeti kita ivf?reikia,kad atsigautu kiaus.?
siule po sio kraujavimo,praleist dar vienas mm,ir ant kitu trecios d.pasirodyt.tai gaunasi birzelio galas.
gal ateit ant geguzio galo?kaip manot?negerai?

Rekomenduojama praleisti mažiausiai 3 mėnesius. Bet kiekvienas organizmas skirtingai atsigauna, kitiems tų 3 mėn neužtenka, kad viskas atsistatytų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aciu mergaites uz palaikyma r paguoda wub.gif 4u.gif Nezinau, man sis laikotarpis isvis kaip koks kosmaras, atrodo, galejo jo net nebuti.... schmoll.gif
Na o mane stimuliavo is pradziu po 150mg.gonaliu tris dienas ir dar tris dienas po 75mg.ir plius diferilina kiekviena diena leidausi.Taip iseina kad stimuliavo mane sesias dienas,po to visa savaite nesileidau gonalio, likau vien tik ant diferilino, bet folikulai kaip isproteje -uzsivede taip, kad sunku juos sutabdyti....doh.gif
Atrodau kaip nestuke.gif , pilvas i prieki issiroves, kad o jojoi blink.gif
PUSAITE,uzjauciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 04 28, 22:18)
Duok zinoti kaip sekasi auginti  smile.gif  Man ryt punkcija o penktadieni arba sestadieni isodinimas.

Vakar jau pamatė 8 folikulus, bet 2 iš jų kaip ir cistiniai unsure.gif Rytoj punkcija wub.gif

Citas, Taitiek --- sklandžios punkcijos šiandien, mergaitės...
Lauksim rezultatų ax.gif

Munnyte, nepergyvenk taip labai, dažniausiai 1IVF laikomas bandomuoju, nes kiekvienos moters kiaušidės skirtingai sureaguoja į stimuliaciją..
Bet tai tikrai ne pasaulio pabaiga, pailsėsi, atsigausi ir vėl pabandysi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 29, 08:16)
Vakar jau pamatė 8 folikulus, bet 2 iš jų kaip ir cistiniai unsure.gif Rytoj punkcija  wub.gif

Citas, Taitiek --- sklandžios punkcijos šiandien, mergaitės...
Lauksim rezultatų  ax.gif

Munnyte, nepergyvenk taip labai, dažniausiai 1IVF laikomas bandomuoju, nes kiekvienos moters kiaušidės skirtingai sureaguoja į stimuliaciją..
Bet tai tikrai ne pasaulio pabaiga, pailsėsi, atsigausi ir vėl pabandysi... wub.gif

oi man nepatinka sitas postasdažniausiai 1IVF laikomas bandomuoju, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 29, 09:16)
...Rytoj punkcija ... wub.gif

Kelinta valanda??

Laikysim kumscius uz gerus rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 04 29, 09:32)
oi man nepatinka sitas postasdažniausiai 1IVF laikomas bandomuoju, schmoll.gif

ir man nepatinka, bet ką daryt g.gif būna ir "debiutantės sėkmė", kaip pavyksta iš 1karto.

Saule3, ryt 10 val. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tai tiek, atsiprasau uz klaidele ax.gif

Liepa7, as taip pat nemanau, kad 1IVF - bandomasis schmoll.gif
Rytoj palaikysime visos tave, kad viskas praeitu idealiai wub.gif

munytte, o kas tavo gydytoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 28, 14:23)
... ir dažnai baigiasi dvynukais  mirksiukas.gif  kada žinosi, kiek turi?  wub.gif

atrodo kad viena bigsmile.gif (na ligonineje taip sake kai echoskopavo, ten per daug nesismulkina). Pirmadieni jau einu pas savo nuostabiaja gine, tai manau daugiau papasakos ax.gif
Atsakyti