Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liepa7 @ 2009 04 29, 12:05)
Aha rytoj  bigsmile.gif  nu bet ir sutapimas  thumbup.gif
Lebei noriu sausinuko.. wub.gif  ax.gif

Sėkmės Liepa7 rytoj wub.gif , kumščiai bus suspausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2009 04 29, 16:00)
Sėkmės Liepa7 rytoj wub.gif , kumščiai bus suspausti mirksiukas.gif

wub.gif ax.gif
Atsakyti
liepa7,ryt kumstukai tvirtai tvirtai suspausti wub.gif

gitana78de,kur cia toki fokusai bunai?

citas,kada isodinimas planuojmas?
Atsakyti
Liepa ir as rytoj laikysciu kumstelius, sekmes tau wub.gif Lauksime geru ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokie fokusai vokietijoj. Tame ir esme,kad pradejo teplioti.Dabar dar dave estrogena gert...
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 29, 11:59)
Panaite, o kurioj klinikoj tau dare IVFa?Ir ar tau hiperstimuliacija jau buvo pries punkcija ar tik po jos? g.gif

pries punkcija jauciausi labai gerai, tai matyt, kad prasidejo po punkcijos. Jeigu neklystu tai pirmine hiperstimuliacija ir prasideda apie 5-6d po punkcijos, jei zirniukas pradeda kabintis, simptomai dar paumeja, taip pas mane ir buvo schmoll.gif ..
del klinikos parasysiu i AZ.
Atsakyti
QUOTE(panaite @ 2009 04 29, 18:36)
pries punkcija jauciausi labai gerai, tai matyt, kad prasidejo po punkcijos. Jeigu neklystu tai pirmine hiperstimuliacija ir prasideda apie 5-6d po punkcijos, jei zirniukas pradeda kabintis, simptomai dar paumeja, taip pas mane ir buvo  schmoll.gif ..

Na man taip pat idomu kokioj klinikoj dareisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(panaite @ 2009 04 29, 17:36)
pries punkcija jauciausi labai gerai, tai matyt, kad prasidejo po punkcijos. Jeigu neklystu tai pirmine hiperstimuliacija ir prasideda apie 5-6d po punkcijos, jei zirniukas pradeda kabintis, simptomai dar paumeja, taip pas mane ir buvo  schmoll.gif ..

nebutinai, hyperstimuliacija gali prasideti ir pries punkcija net. Del to gali net nedaryti sodinimo.
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 04 29, 19:12)
nebutinai, hyperstimuliacija gali prasideti ir pries  punkcija net. Del to gali net nedaryti sodinimo.

Taigi man dabar taip ir buvo, prasidejo pries punkcija didele hiperstimuliacija, del to net punkcijos ir isodininmo nedare verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 29, 19:30)
Taigi man dabar taip ir buvo, prasidejo pries punkcija didele hiperstimuliacija, del to net punkcijos ir isodininmo nedare verysad.gif

man irgi prasidejo pries punkcija, bet kazkaip suvalde ir punkcija padare ir isodinima net dare... bet prisikentejau tai tikrai... ir deja rezultato nebuvo:(
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 04 29, 16:25)
liepa7,ryt kumstukai tvirtai tvirtai suspausti wub.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 04 29, 16:25)
Liepa ir as rytoj laikysciu kumstelius, sekmes tau wub.gif  Lauksime geru ziniu mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Liepa , laikysiu kumcius uz tave ir as:) kad sausinuke ar sausinuka turetum:)
Atsakyti