Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos mergytės, buvau ištrūkusi keliom dienom į kaimą, tai va šendien visas naujienas perskaičiau.
Pušaite, Munnyte užjaučiu jus console.gif
Panaite sveikinu, šaunu kad pavyko wub.gif
Na o visoms kitoms sėkmės, Liepute laikau už tave ir aš kumštukus suspaudus wub.gif
O aš dar rytoj eisiu kraują nuleisti, liepė gydytojam, o tada jau spręs kada pasirodyti. Pakartojau dar pirmadienį tai HCG buvo 231 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 29 balandžio 2009 - 20:34
Sveikos mergaites,

man siandien buvo isodinimas ax.gif Tai mano pirmas IVF blush2.gif trumpa istorija tokia: is 9 folikulu apsivaisino 5, o is 5 dalijosi tik 2, is kuriu, sake, kad vienas idealus, o kitas silpnesnis grudukas ..
net nezinau kaip jauciuosi blush2.gif
O dabar prisiskaiciau apie hiperstimuliacijas ir noriu paklausti, kokie yra simptomai, jei ji pasireiskia? Atsiprasau uz neismanyma verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites prisiduodu ir as,is 21 folikulo ispunktavo 19,tik nesake ar jie geri ar ne,tik pasake skaiciu,tai nesuprantu kaip cia yra visai galva neveikia,ar jie iskarto pasako ir mato kada buna tusti,ar veliau?liepe atvaziuoti penktadieni skanuos,ziures ar nesikaupia skysciai,ir liepe gerti daug vandens.Dar sake jei bus hiperstimuliacija embrionus uzsaldys ir isodinimo nedarys. verysad.gif pasimetus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 04 29, 21:47)
Sveikos mergaites,

man siandien buvo isodinimas ax.gif Tai mano pirmas IVF blush2.gif trumpa istorija tokia: is 9 folikulu apsivaisino 5, o is 5 dalijosi tik 2, is kuriu, sake, kad vienas idealus, o kitas silpnesnis grudukas ..
net nezinau kaip jauciuosi blush2.gif
O dabar prisiskaiciau apie hiperstimuliacijas ir noriu paklausti, kokie yra simptomai, jei ji pasireiskia? Atsiprasau uz neismanyma verysad.gif  blush2.gif

Be galo didelis, ispustas pilvas, skausmas pilvuko-tiek einant, tik vaziuoja,tiek kryptelint i sona kadangi kiausides nenormaliai dideles, dusulys,skysciai pilvo ertmeje, pykinimas,i WC laktymas daznai ir nieko nepadarymas,depresija....
Na cia as savo pozymius isvardinau hiperstimuliacijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munytte: 29 balandžio 2009 - 21:20
QUOTE(munytte @ 2009 04 29, 22:16)
Be galo didelis, ispustas pilvas, skausmas pilvuko-tiek einant, tik vaziuoja,tiek kryptelint i sona kadangi kiausides nenormaliai dideles, dusulys,skysciai pilvo ertmeje, pykinimas,i WC laktymas daznai ir nieko nepadarymas,depresija....
Na cia as savo pozymius isvardinau hiperstimuliacijos 4u.gif

o dieve, skausma as jauciu ir pilvas issiputes verysad.gif bet gydytoja klause manes siandien kaip jauciuosi, tai sakiau, kad pilvas issiputes labai, bet ji sake kad zinoma, normalu???!
Kas dabar bus? ka man daryti?? unsure.gif
Papildyta:
nenustebciau, jeitaip ir bus, nes dozes tikrai buvo dideles stimuliuojantis..
Atsakyti
Zvejuke, o kiek pas tave buvo folikulų? 9 ? ir kiaušaląstės? g.gif Jei taip- su tokiu kiekiu hiperstimuliacija nelabai įmanoma mirksiukas.gif Visokie skausmeliai gali būti punkcijos pasekmė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2009 04 29, 21:57)
Sveikos mergaites prisiduodu ir as,is 21 folikulo ispunktavo 19,tik nesake ar jie geri ar ne,tik pasake skaiciu,tai nesuprantu kaip cia yra visai galva neveikia,ar jie iskarto pasako ir mato kada buna tusti,ar veliau?liepe atvaziuoti penktadieni skanuos,ziures ar nesikaupia skysciai,ir liepe gerti daug vandens.Dar sake jei bus hiperstimuliacija embrionus uzsaldys ir isodinimo nedarys. verysad.gif pasimetus sad.gif

na bent man tai pasake kiek geru ispunktavo,bet kiek is ju apsivaisino,tai pasake tik kita diena.o tau jau yra kazkoki hiperstimuliacijos pozymiai,puciasi pilvas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 04 29, 23:17)
na bent man tai pasake kiek geru ispunktavo,bet kiek is ju apsivaisino,tai pasake tik kita diena.o tau jau yra kazkoki hiperstimuliacijos pozymiai,puciasi pilvas? g.gif

jauciuosi gerai,bet as pati nesu lepi,pilvas papustas ir paskaudena kaip itraukiu,bet siandien po punkcijos manau taip turi buti.o ir skysciu isgeriau dauk 2.5litro jau siandien,baisoka kazkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 04 29, 12:38)
o dieve, skausma as jauciu ir pilvas issiputes verysad.gif bet gydytoja klause manes siandien kaip jauciuosi, tai sakiau, kad pilvas issiputes labai, bet ji sake kad zinoma, normalu???!
Kas dabar bus? ka man daryti??  unsure.gif
Papildyta:

Tikrai nemanau ,kad tau hyperstimuliacija mirksiukas.gif Tik 9 tebuvo, dazniausiai su daug daugiau ji pasireiskia, o pilvukas issiputes ir dideli skausmai man buvo po punkcijos(ispunktavo 12), po 3 dienu jauciaus normaliau tikiu ,kad viskas baigsis tau gerai, ilsekis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėjau paklausti, gal kam irgi vėlavo mmm, bet ne dėl neštumo?mano mm gan reguliarios.Greičiau anksčiau nei vėliau. O dabar mmm vėluoja jau 6d.,o pilvą maudžia jau beveik 2sav, o krūtinės išvis nejaučiu. NT-neigiamas. Ar reiktų sunerimt ir eit pas gydytoją ar dar palaukt savaitėlę. O kai negimdyminis nėštumas NT vistiek turėtų rodyt?
Atsakyti
Labas rytas, mergaites, vakar jau nebesulaukiau atsakymo ir uzmigau blush2.gif
Aciu, tikrai nuraminote bigsmile.gif O visa nakti sapnavau kazkokius kosmarus: uzgrobimus, zudynes, leliukus ir t.t. doh.gif Einu i darbeli ir pasistengsiu apie tai daugiau negalvoti, t.y. galvoti pozityviai ax.gif
visoms linkiu pacios geriausios dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2009 04 29, 21:57)

o tai kaip jum uzaugina kai paskaitau tokius kiekius folikulu unsure.gif blink.gif doh.gif kokias dozes vaistu vartojot blush2.gif
Atsakyti