Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Taitiek kuria valanda zinosi kiek apsivaisino?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 04 30, 16:05)
Taitiek kuria valanda zinosi kiek apsivaisino?

aha ir as noriu zinot ax.gif

as 10 val. turiu skambintis, kaip ten viskas.. doh.gif
ai, ir man kai pasake, kad tik 2 geros, tai galvoju ---uzteks ir tu, bet kai namie narkoze isgaravo, tai realybe i sona ignybe stipriai.. verysad.gif
Na 2 geriau nei 0... tai dar vienas epizodas i mano gyvenimo filma..

gitana78de.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 30 balandžio 2009 - 15:16
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 30, 16:13)
aha ir as noriu zinot  ax.gif

as 10 val.  turiu skambintis, kaip ten viskas.. doh.gif
ai, ir man kai pasake, kad tik 2 geros, tai galvoju ---uzteks ir tu, bet kai namie narkoze isgaravo, tai realybe i sona ignybe stipriai.. verysad.gif
Na 2 geriau nei 0...  tai dar vienas epizodas i mano gyvenimo filma..

gitana78de....  verysad.gif

bet kai as klausiau ar jos gero tai gydyoja net nemane atsakyt, nes neimanoma iskart zinoti po punkcijos???
Atsakyti
smile.gif+2009 04 30, 15:43-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 04 30, 15:43)
Liepa 7, nu kažkoks absurdas, žinoma ačiu dievui dar ir už 2 turimus, dabar svarbu, kad apsivaisintų. o kaip tau buvo su kiaušialąstėm per 1 IVf?
Siūlau dar labai nenusiminti

Per 1IVF iseme 7, 6 buvo tinkamos, apsivaisino 2..., isodino abu 8/6

Gal kuri susiduret, del ko jos buna tuscios? unsure.gif

Mika... lygiai taip pat jauciuosi... tik asaros pas mane arciau, bet jau nebeverkiu..

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2009 04 30, 16:17)
bet kai as klausiau ar jos gero tai gydyoja net nemane atsakyt, nes neimanoma iskart zinoti po punkcijos???

na, o man po 10-15 min.pasake... tai ka as zinau, gal iskart mato.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 04 29, 14:21)
Sveikos 4u.gif

Norėjau paklausti, gal kam irgi vėlavo mmm, bet ne dėl neštumo?mano mm gan reguliarios.Greičiau anksčiau nei vėliau. O dabar mmm vėluoja jau 6d.,o pilvą maudžia jau beveik 2sav, o krūtinės išvis nejaučiu. NT-neigiamas. Ar reiktų sunerimt ir eit pas gydytoją ar dar palaukt savaitėlę. O kai negimdyminis nėštumas NT vistiek turėtų rodyt?

Sveika , man po 1 IVF velavo 5 dienas, ir mmm neprasidejo kol nesustabdziau visu vaistu, turejau crinona, leidziama progesterona ir dar pleistrus , kai sustabdziau viska iskart pramuse po dienos. O tu HCG dareisi pastarosiom dienom?, galbut testas nerodo g.gif Del sventos ramybes pasidarytum ir butu ramu...
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 30, 06:24)

Gal kuri susiduret, del ko jos buna tuscios?  unsure.gif

man panasiai buvo ispunktavo 12 ,geros 4 apsivaisino 3. Del tusciu pasake, jog pas mane jos subresta veliau nei net ultragarsas rodo, nes pagal ji ir hormonus turejo but visos 12 subrendusiu, o pasirode kitaip.... Sake jei darytume dar IVF temptu keleta dienu ilgiau iki punkcijos duotu sansa dar subrest.... laikau kumstukus uz 2 stipruolius pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 30, 16:24)

Gal kuri susiduret, del ko jos buna tuscios?  unsure.gif

Nežinau, bet gal nepilnai subrendusios dėl to ir tuščios. g.gif
Atsakyti
Gitana78,stiprybes tau wub.gif

liepa7,o juk buna ir taip,kad ir vienas stipruoliukas ilgam pilvelyje apsigyvena,nenusimink anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 04 30, 17:17)

imanoma, kadangi as valanda po punkcijos ten saldziai miegojau, tai po tos valandikes puse mano folikulu buvo perziureje smile.gif Aisku pas mane ju 21 ispunktavo, tai visu ir nespeju praziuret smile.gif Kadangi pas liepa nedaug ju buvo, tai ir paziurejo visu kokybe mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 04 30, 18:15)
imanoma, kadangi as valanda po punkcijos ten saldziai miegojau, tai po tos valandikes puse mano folikulu buvo perziureje smile.gif Aisku pas mane ju 21 ispunktavo, tai visu ir nespeju praziuret smile.gif  Kadangi pas liepa nedaug ju buvo, tai ir paziurejo visu kokybe mirksiukas.gif

Liepa7 kurioj klinikoj tu gydaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 30 balandžio 2009 - 16:16
gitana78de laikykis:(

siaip viena priezasti zinau, buna tuscios daznai ir kai E2 pakyla labai labai- hiperstimuliacijos metu. Pas mane pirmo ivf metu buvo virs 20 folikulu, bet geru buvo tik 8. Bet apsivaisino visi. Priezastis pasak gydytojos aukstas E2, ir ta hyper stimuliacija, kuria kazkaip siek tiek suvaldeme
Atsakyti
Per 3IVF'a turejau 5 folikulus... Po punkcijos suzinojau, kad 4 vnt. "tusti" ir 1 kiausialaste yra nesubrendusi ...

Del tu tusciu, tai mano atveju, gyd. minejo, kad g.b. kalta endometrioze...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 30 balandžio 2009 - 16:21
gitana78de, laikykis... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 30 balandžio 2009 - 16:25
QUOTE(rozele78 @ 2009 04 30, 17:16)
Liepa7 kurioj klinikoj tu gydaisi mirksiukas.gif

M ir V klinikoj

Keisiu nic'a... uzsidejau ta 7 prie Liepos, tai subrandinu tik po 7 doh.gif nu ir netikek paskui, kad neveikia.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 30 balandžio 2009 - 16:35