Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Liepa , saunuma, dabar linkiu kad puikiai dalintusi ir istvirtintu pas tave 9 menesiukams:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovi: 01 gegužės 2009 - 10:09
QUOTE(Citas @ 2009 05 01, 00:01)

Man sestadieni ryte isodinimas aisku jei bus ka isodinti  blink.gif  ax.gif

Taigi jau yra.. wub.gif nuostabi dovana Mamos dienos proga mirksiukas.gif

Aciu, dovi.. wub.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=liepa7,2009 05 01, 10:45]
Prisiduodu... turim 1 apsivaisinusia kiausialaste thumbup.gif pacia stipriausia ir paciausia wub.gif jeigu gerai dalinsis, rytoj isodinimas... wub.gif
Papildyta:

Saunuole smile.gif man irgi rytoj planuoja nors punkcija diena anksciau dare g.gif

[quote=liepa7,2009 05 01, 10:56]
Taigi jau yra.. wub.gif nuostabi dovana Mamos dienos proga mirksiukas.gif
[/quote]

Aha blush2.gif 4u.gif tik man sake kad dar neaisku kaip dalinsis smile.gif , bet aisku turi buti viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos sakykite,kaip supratau punkcijos diena sumoki visa ivf suma,o jeigu sakykim nu butu toks atvejis nera ko isodinti tai ka tie pinigeliai lieka kasoj ju negrazina? blush2.gif

jeigu kuriai nesunku nupasakokit punkcijos eiga,kai nueini pas gydytoja paskirtai valandai ka toliau daro blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-bona- @ 2009 05 01, 11:49)
merginos sakykite,kaip supratau punkcijos diena sumoki visa ivf suma,o jeigu sakykim nu butu toks atvejis nera ko isodinti tai ka tie pinigeliai lieka kasoj ju negrazina? blush2.gif 

jeigu kuriai nesunku nupasakokit punkcijos eiga,kai nueini pas gydytoja paskirtai valandai ka toliau daro  blush2.gif

aciu 4u.gif

Va va su tais pinigeliais tai tikrai idomu kaip butu g.gif

Nuvaziavau i klinika, pasodino ant kedes kaip normaliai apziurai idejo kateteri i vena narkozei ir uzmigau tongue.gif , atsikeliau kai jau viskas buvo baigta, dar leido pagulet atsigauti truputi smile.gif O vyra tuo metu kazkur nuvede jo reikalus sutvarkyti. Tai jis irgi jau buvo viska pridaves smile.gif
Per pirma ivf tai mus i palata nuvede dave marskinukus tokiu kaip normaliai operacijai, bet per sita tai viskas kazkaip labai greaitai be jokiu ceremoniju tongue.gif

Ai dar pries tai kazkokia forma sutikima dave uzpildyt ir pasirasyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 01 gegužės 2009 - 10:57
[quote=liepa7,2009 05 01, 09:45]
Prisiduodu... turim 1 apsivaisinusia kiausialaste thumbup.gif pacia stipriausia ir paciausia wub.gif jeigu gerai dalinsis, rytoj isodinimas... wub.gif
Papildyta:

Na va, tikiu kad ir dalinsis ir pasiliks visiems 9 mėnesiukams, kaip ir Mikai thumbup.gif
Laikom toliau kumščius wub.gif

Papildyta:
[quote=Citas,2009 05 01, 10:56]Va va su tais pinigeliais tai tikrai idomu kaip butu  g.gif

Nuvaziavau i klinika, pasodino ant kedes kaip normaliai apziurai idejo kateteri i vena narkozei ir uzmigau  tongue.gif , atsikeliau kai jau viskas buvo baigta, dar leido pagulet atsigauti truputi  smile.gif  O vyra tuo metu kazkur nuvede jo reikalus sutvarkyti. Tai jis irgi jau buvo viska pridaves  smile.gif
Per pirma ivf tai mus i palata nuvede dave marskinukus tokiu kaip normaliai operacijai, bet per sita tai viskas kazkaip labai greaitai be jokiu ceremoniju  tongue.gif

Ai dar pries tai kazkokia forma sutikima dave uzpildyt ir pasirasyt.
[/quote]

Na man panašiai kaip ir Citui. Pirmą kartą davė palatą maškinukus, chalatą, tapkiukus. Vyras prieš punkciją pridavė savo turtą, o tada jau aš kulniavau į operacinę. Atsibudau, jau palatoje. O paskutinį kartą irgi papraščiau, viskas vyko tam pačiam kabinete kaip ir apžiūros per stimuliaciją. Šalia kambarėlyje nusirengiau, gavau marškinėlius, užsidėjau tokius vienkartinius ant kojų raukinukus ir atkulniavau. narkozė kažkaip negreit suėmė, o atsibudau ten pat, liepė kraustytis į vežimėlį smile.gif ir nuvežė į palatą. Vyrą buvo kitoj palatoj uždarę tai labai nepatenkintas buvo, kodėl nekartu, paskui mane susirado. O prieš procedūrą reikėjo užpildyti popierius. Pirmą kartą pildėm namuose biggrin.gif

Dėl pinigėlių tai nežinau, neteko susidurti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 01 gegužės 2009 - 11:03
aisku aciu jums uz atsakymus 4u.gif

o kiek ispunktuoja pasako iskarto gal ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-bona- @ 2009 05 01, 12:09)
aisku aciu jums uz atsakymus 4u.gif

o kiek ispunktuoja pasako iskarto gal ar ne  4u.gif

man is karto pasake:)
Atsakyti
Man irgi iskart pasake kiek ispunktavo . kitos mergaites sake kad joms iskart pasake ir kokios kokybes, o man tai ne ax.gif
Atsakyti
Singerita,brangioji,va tame reikalas,kad Gonal ir Puregon truksta kazkokio hormono,todel folikulu buna daug nevykusiu,o apvaisinus,prastai dalijasi lasteles.Zinau is patirties,ir gyd.B. pasake,kad leidziam,ka turim.Ka medikai pasakoja,kad jiems pavyksta su vienais ar kitais vaistais,as jau nebetikiu.Norejau suzinot is mergaiciu-pacienciu smile.gif .Nes butent Jomis as tikiu smile.gif

Papildyta:
Tu mane nuraminai smile.gif
Atsakyti
As jau po isodinimo. 2vnt 7 lasteliu ir 1vnt 5 lasteliu. Lyg ir neblogai isskyrus kad gleivine pasitempe iki mazdaug 5.5-6mm. tai ir toliau 3 tabletes per diena kad dar patemt g.gif

Dabar tas ilgas laukimas smile.gif 4u.gif

Liepa7 kaip sekesi??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 02 gegužės 2009 - 10:55
Citas,Tau ramaus nesiojimo nestuke.gif
Atsakyti