Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liepa7 @ 2009 05 03, 22:16)
tai jau taip, be recepto neparduoda. 
tai nelauk  to ketvirtadienio  mirksiukas.gif

Lieput as nelaukciau to ketvirtad , bet ar man kraujas parodys hcg, nes kiek zinau 14 dienu parodo tiktai, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 04, 09:26)
bet ar man kraujas parodys hcg, nes kiek zinau 14 dienu parodo tiktai, ar klystu?

Vat NT gali klysti, o kraujas jau parodytų tiksliai ir šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 05 04, 10:28)
Vat NT gali klysti, o kraujas jau parodytų tiksliai ir šiandien  smile.gif

Taip testas lieka testu, dar baisu ir dziugauti, zodziu jai parodys, tai siandien lekiu priduoti smile.gif
Atsakyti
ylka,puikus skaiciukas,sekmes treciadieni 4u.gif
Atsakyti
Selli, kaip jau rašė mergaitės Hcg rodo nuo 10 dienos, taip kad lėk į Via Medika priduot kraujo ir tiksliai žinosi smile.gif smile.gif smile.gif atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2009 05 04, 10:42)
Selli, kaip jau rašė mergaitės Hcg rodo nuo 10 dienos, taip kad lėk į Via Medika priduot kraujo ir tiksliai žinosi smile.gif  smile.gif  smile.gif atsakymą.

Aciu merginos uz paprotinima visai kazkokia as pasimetus blink.gif butinai nusigausiu siandien.
Atsakyti
selli, tylus tylus sveikinimai - laukiam aukstu skaiciuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
liepa, ramių savaitėlių wub.gif
Atsakyti
Selli,labas.As kauniete,ir turiu likusio crinon 8vnt.man liepe atvezt i klinika,bet pasilikau,nes planuoju startuot uz 2-3men.galiojimas tikrai geras,nes pries men.naudojau.
Atsakyti
liepa, selli wub.gif sveikinimai!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 05 04, 13:02)
liepa, selli   wub.gif  sveikinimai!! clap.gif

selli tai reikia sveikinti, bet aš tai dar ne prie ko schmoll.gif man dar 2 iiiiiiilgos savaitėlės.. wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Aš pas jus su liūdnom žiniom, ketvirtadienį dariau HCG buvo 1672, o šendien HCG jau tik 1375. Taigi mūsų leliukas vėl nesivysto verysad.gif frusty.gif ketvirtadienio vakare ir penktadienį krito rudas crinonas, o šeštadienį ir patepliojo rudai, skambinau gydytojai liepė nusipirkt pregnyl ir susileist , bet kaune niekur negavau sad.gif
Važiuoju vakare pas gydytoją, bet jau vilties neturiu. Bijau pranešt tokią žinią vyrui...
Atsakyti