Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Linkiu Lieputei i Citas labai labai daug tikejimo ir grazaus ir ramiaus nesiojimo savo zirniuku wub.gif , tokia nuostabia mamos dienos proga mums visoms linkiu tapti MAMOMS 4u.gif
Papildyta:

Kaip kitos mergaites laikosi,kokios naujienos pas jus? smile.gif
[/quote]

As raportuoju savo pakolkas dziugias naujienas: mamos dienos proga sugalvojau kad laikas pasidaryti NT , nu ir ka rodo II heart.gif , tad labai tikiuosi kad as nestuke.gif , lauksiu ketvirtad darysiu hcg tyrima, pasirodysiu gydytojai sia savaite smile.gif ir ka labai tikiuosi kad pakelsiu nuotaika ir upa sio skyrelio mirksiukas.gif sekmes didziausios merginom visom 4u.gif ir man paciai...
Atsakyti
[quote=selli,2009 05 03, 14:19]
Linkiu Lieputei i Citas labai labai daug tikejimo ir grazaus ir ramiaus nesiojimo savo zirniuku wub.gif , tokia nuostabia mamos dienos proga mums visoms linkiu tapti MAMOMS 4u.gif
Papildyta:

[/quote]

As raportuoju savo pakolkas dziugias naujienas: mamos dienos proga sugalvojau kad laikas pasidaryti NT , nu ir ka rodo II heart.gif , tad labai tikiuosi kad as nestuke.gif , lauksiu ketvirtad darysiu hcg tyrima, pasirodysiu gydytojai sia savaite smile.gif ir ka labai tikiuosi kad pakelsiu nuotaika ir upa sio skyrelio mirksiukas.gif sekmes didziausios merginom visom 4u.gif ir man paciai...
[/quote]

selli,tiesiog stebuklas,kad tokia grazia diena pamatei II 4u.gif ,su nekantrumu lauksim ketvirtadienio HCg,bet manau,kad jau galime tyliai sveikinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 03, 14:19)

As raportuoju savo pakolkas dziugias  naujienas: mamos dienos proga sugalvojau kad laikas pasidaryti NT ,  nu ir ka rodo II  heart.gif , tad labai tikiuosi kad as  nestuke.gif , lauksiu ketvirtad darysiu hcg tyrima,

selli.. turbut didesnes dovanos nesulaukianciai gandro mergytei ir tiketis neimanoma--- ir dar tokios dienos proga wub.gif Tyliai tyliai.. 4u.gif

O kodel HCG tik ketvirtadieni? g.gif anksciau negali? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=selli,2009 05 03, 14:19]
Papildyta:

[/quote]

[/quote]
ojei kaip sveikinu:) graziai kaip:)
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 03, 17:19)
selli.. turbut didesnes dovanos nesulaukianciai gandro mergytei ir tiketis neimanoma--- ir dar tokios dienos proga  wub.gif  Tyliai tyliai.. 4u.gif

O kodel HCG tik ketvirtadieni? g.gif  anksciau negali? bigsmile.gif

Aciukas visom mergaitems uz tylius sveikinumus smile.gif o del hcg tai nezinau manau gal ir anksciau galbut galiu, ale siandien tik 10 diena po isodinomo, sakau gal palaukti tos 14 ?
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 03, 20:10)
Aciukas visom mergaitems uz tylius sveikinumus  smile.gif  o del hcg tai nezinau manau gal ir anksciau galbut galiu, ale siandien tik 10 diena po isodinomo, sakau gal palaukti tos 14 ?

Nereali dovana mamytes dienos proga smile.gif 4u.gif Beliko HCG formalumas, ir tada ilgas bet mielas leliuko laukimas. Didziausios tau sekmes thumbup.gif smile.gif

Mergaites pasakykit ar jus jauciate pilvo skausmelius po isodinimo blink.gif man ne tai kad istisai, bet vis paskaudena pilvo apacia, nors gal cia dar punkcijos pasekmes g.gif
Atsakyti
4u.gif Citas nesinervuok,cia pasemes po folikulu isemimo.praeis smile.gif
Atsakyti
Liepa, linkiu ramiu devyniu menesiuku nestuke.gif mirksiukas.gif

Selli tyliai sveikinu 4u.gif ... Tai graziausia dovana mamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 03, 15:19)
As raportuoju savo pakolkas dziugias  naujienas: mamos dienos proga sugalvojau kad laikas pasidaryti NT ,  nu ir ka rodo II  heart.gif , tad labai tikiuosi kad as  nestuke.gif , lauksiu ketvirtad darysiu hcg tyrima, pasirodysiu gydytojai sia savaite  smile.gif ir ka labai tikiuosi kad pakelsiu nuotaika ir upa sio skyrelio  mirksiukas.gif sekmes didziausios merginom visom  4u.gif  ir man paciai...

Tylus sveikinimai wub.gif thumbup.gif
Citas ir Liepa7 ramiu Jums dvieju savaiteliu ir 9 menesiuku nestuke.gif
Atsakyti
sveikos mergytes prisiduodu ir as, siandien man ispunktavo 12 folikulu
isodinimas treciadieni
Atsakyti
QUOTE(ylka @ 2009 05 03, 21:03)
isodinimas treciadieni

Geras derlius, linkiu sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ylka @ 2009 05 03, 21:03)
isodinimas treciadieni

Labai geras folikulu derliukas 4u.gif Linkiu visiems apsivaisinti ir puikiai dalintis smile.gif 4u.gif
Atsakyti