Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 06, 11:40)
Raportuok mums minimum kas kelias valandas - siandien jau nuo kompo nebenueisiu  doh.gif  lotuliukas.gif

klausau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2009 05 06, 10:37)
dovi- sveikinu, viskas bus gerai  wub.gif lengvo nestumo 4u.gif
laimuze- nerealiai laikau kumstukus  4u.gif

aciu:) ir as labai tikiuosi kad bus gerai viskas.

QUOTE(liepa7 @ 2009 05 06, 11:02)
Vajej  blush2.gif  blush2.gif  wub.gif  wub.gif  šitoks palaikymas.. wub.gif  wub.gif  nepavesiu  mirksiukas.gif  Šitiek gandru virs Kauno varė-- ne man vienai gi  mirksiukas.gif  ax.gif

Laimuze, va cia tai naujienos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Meldziu visus angelus ir archangelus...viskas turi buti gerai  4u.gif
Papildyta:
Bravo  thumbup.gif  laikysiu kumstukus uz tavo sekme  mirksiukas.gif

Matyt ir man teko garndas vienas is kauno, kai kaune buvau

Papildyta:
laimuze, laikau kumscius uz tave ir visus 3 tavo zirniukus:)
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 05 06, 12:03)
aciu:) ir as  labai tikiuosi kad bus gerai viskas.
Matyt ir man teko  garndas vienas is kauno, kai kaune buvau

Tai jau taip, net neabejok lotuliukas.gif ir visoms kitoms balandi startavusioms wub.gif

Rositele... man dar tik 4 DPI.. wub.gif gaudau puokste linkejimu heart.gif
Atsakyti
laimuze ,dideliausios sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 05 06, 09:23)
Sveikos merginos rolleyes.gif ,norejau pranest dziugia naujiena,Laimuze guli  ligoninej ir jai mato tris puslytes thumbup.gif
Kol kas sirdutes dar neplaka,bet tikekimes,kad greit jos prades plakt.
Visas naujausias naujienas pranesiu,tai laikom kumstukus uz nestuke.gif Laimuze

Dieve laimuze, sakiau kad viltis visada lieka 4u.gif smile.gif Laikykis mergyt smile.gif Koks milijonas kumstuku uz tave suspaustu thumbup.gif

o as tai jau visai paranojike pasidariau, dabar jau man atrodo kad nieko nejauciu ir kad nieko ten viduj nevyksta doh.gif blink.gif Pries tai nerimavau kad vis jauciau kazkokius skausmelius tai dabar jau atvirksciai, o juk siandien 7 diena po punkcijos tai jau kaip ir turetu tvirtintis lelliukas (-ai) tongue.gif mergaites, kurioms pasiseke, pasakykit galu gale kokie tie pozymiai doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 06 gegužės 2009 - 12:40
Laimužės atvejis eilinį kartą įrodo, kaip svarbu nenuleisti rankų ir nepulti į paniką, kad jau viskas... O tokias vėplas nematančias gydytojas kažin ar galima vadinti gydytojomis gun_rifle.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2009 05 06, 12:38)
... mergaites, kurioms pasiseke, pasakykit galu gale kokie tie pozymiai  doh.gif  blush2.gif 

8 DPĮ nurimo spazmavimai a la mmm,
9 DPĮ pradėjo kažkur pilvą kitaip skaudėti, atsiguliau, pajutau keistą pilvo preso maudimą, sunku atsikelti iš lovos lyg prisisportavus būčiau,
10 DPĮ pasirodė lašiukas šviežio kraujo ir puoliau į paniką ir ašaras,
11 DPĮ HCG 126 wub.gif

Kantrybės ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2009 05 06, 13:48)
Laimužės atvejis eilinį kartą įrodo, kaip svarbu nenuleisti rankų ir nepulti į paniką, kad jau viskas... O tokias vėplas nematančias gydytojas kažin ar galima vadinti gydytojomis gun_rifle.gif
...

o kaip del HCG? ar Laimuze daresi si tyrima bent kelias dienas is eiles?
Atsakyti
Laikom kumscius uz Laimuze!
O gydytoju kaltinti neskubeciau, nes juk viena diena matosi tik gleivine sustorejus, o kita jau gemalines puslytes konturai...svarbu pastebeta, ji mediku rankose, o mazuliai tegu tik sparciai auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2009 05 06, 13:48)
Papildyta:

8 DPĮ nurimo spazmavimai a la mmm,
9 DPĮ pradėjo kažkur pilvą kitaip skaudėti, atsiguliau, pajutau keistą pilvo preso maudimą, sunku atsikelti iš lovos lyg prisisportavus būčiau,
10 DPĮ pasirodė lašiukas šviežio kraujo ir puoliau į paniką ir ašaras,
11 DPĮ HCG 126 wub.gif

Kantrybės ir sėkmės 4u.gif

Aciu uz issamu nuraminima tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 06, 13:38)
Dieve laimuze, sakiau kad viltis visada lieka  4u.gif  smile.gif  Laikykis mergyt  smile.gif  Koks milijonas kumstuku uz tave suspaustu  thumbup.gif
o as tai jau visai paranojike pasidariau, dabar jau man atrodo kad nieko nejauciu ir kad nieko ten viduj nevyksta  doh.gif  blink.gif  Pries tai nerimavau kad vis jauciau kazkokius skausmelius tai dabar jau atvirksciai, o juk siandien 7 diena po punkcijos tai jau kaip ir turetu tvirtintis lelliukas (-ai)  tongue.gif  mergaites, kurioms pasiseke, pasakykit galu gale kokie tie pozymiai  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Mano pozymiai buvo tokie, kad istisai pilva skauda, strenas ir atrodo tuoj ateis mm, tik va siandien ir as panikoj kaip ir tu atrodo krutine taip atleido ir pilvo neskauda.. jau leksiu ryt hcg dar kartely pakartoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 06, 14:09)
Mano pozymiai buvo tokie, kad istisai pilva skauda, strenas ir atrodo tuoj ateis mm, tik va siandien ir as panikoj kaip ir  tu atrodo krutine taip atleido ir pilvo neskauda.. jau leksiu ryt hcg dar kartely pakartoti  unsure.gif

man istisai, nuo pat isodinimo berods antros- trecios dienos, pucia pilva beveik kas diena- toks jausmas tarsi privalgius zirniu buciau, tik be oro gadinimo:) Kokia 3-4 diena nakti sona skaudinejo, nebegaliu miegoti ant pilvo visa ta laika. O krutine tik dabar pradeda siek tiek rodyti pozymius.
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2009 05 06, 12:51)
o kaip del HCG? ar Laimuze daresi si tyrima bent kelias dienas is eiles?

Darėsi ir parodė mažėjimą, bet taip gali būti dėl daugiavaisio... g.gif

Mano atveju HCG nepadvigubėjo kaip turėjo, 11 DPĮ - 126, 14DPĮ - 271. Ėjau iš proto, gydytojui irgi nepatiko, tik sakė, kad kaip 14 DPĮ HCG yra labai geras. O pasirodo, kai kabinasi keli embrionai, tai tas HCG netolygiai gali kisti.
Atsakyti