Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(selli @ 2009 05 06, 14:09)
Mano pozymiai buvo tokie, kad istisai pilva skauda, strenas ir atrodo tuoj ateis mm, tik va siandien ir as panikoj kaip ir  tu atrodo krutine taip atleido ir pilvo neskauda.. jau leksiu ryt hcg dar kartely pakartoti  unsure.gif

Uzsikretei mano paranoja lotuliukas.gif viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 05 06, 13:16)
man  istisai, nuo pat isodinimo berods antros- trecios dienos, pucia pilva beveik kas diena- toks jausmas  tarsi privalgius zirniu buciau, tik be oro gadinimo:) 

Tiesa, man irgi pūtė, ir su oro gadinimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 06, 13:38)
o as tai jau visai paranojike pasidariau, dabar jau man atrodo kad nieko nejauciu ir kad nieko ten viduj nevyksta  doh.gif  blink.gif  Pries tai nerimavau kad vis jauciau kazkokius skausmelius tai dabar jau atvirksciai, o juk siandien 7 diena po punkcijos tai jau kaip ir turetu tvirtintis lelliukas (-ai)  tongue.gif  mergaites, kurioms pasiseke, pasakykit galu gale kokie tie pozymiai  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Duok ramybe vaikuciams lotuliukas.gif lotuliukas.gif viskas ten gerai pas tave mirksiukas.gif su sitokiu virusiuku tema atidaryta-- visoms pasiseks wub.gif wub.gif
P.S.rytoj gal pati taip trizniosiu :hihihi: siandien ramiakas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 06, 14:20)
Duok ramybe vaikuciams  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  viskas ten gerai pas tave  mirksiukas.gif  su sitokiu virusiuku tema atidaryta-- visoms pasiseks  wub.gif  wub.gif
P.S.rytoj gal pati taip trizniosiu  :hihihi:  siandien ramiakas  blush2.gif

Klausau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2009 05 06, 14:17)
Darėsi ir parodė mažėjimą, bet taip gali būti dėl daugiavaisio... g.gif

Mano atveju HCG nepadvigubėjo kaip turėjo, 11 DPĮ - 126, 14DPĮ - 271. Ėjau iš proto, gydytojui irgi nepatiko, tik sakė, kad kaip 14 DPĮ HCG yra labai geras. O pasirodo, kai kabinasi keli embrionai, tai tas HCG netolygiai gali kisti.

pas mane 11 DPI 166 ( neskaiciavau isodinimo dienos), tai ir man du gali buti smile.gif arba vienas stipruolis
Atsakyti
Man irgi zinokit nustojo krutine skaudeti, o siandien yra 8 diena po isodinimo.
Ir dingo pilvo putimas ir skausmeliai... g.gif
ojojoj bijau ir bijoti ir dziaugtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 06, 14:28)
Man irgi zinokit nustojo krutine skaudeti, o  siandien yra 8 diena po isodinimo.
Ir dingo pilvo putimas ir skausmeliai... g.gif
ojojoj bijau ir bijoti ir dziaugtis unsure.gif

man testavimo diena atrode kad dingo visi pozymiai:) kai tik kraujas parode nestuma visi pozymiai su kaupu grizo:) Speju del pergyvenimo pradedi tiketis per dideliu pozymiu, kazkokiu be proti dideliu skausmu, o is tiesu nera tie pozymiai kazkokie labai labai labai ryskus. Be to po punkcijos kiausidziu skausmas aprimsta po keliu dienu, tai irgi sumazina ryskuma
Atsakyti
jei ryt testa padaryciau, tikriausia dar nerodytu? unsure.gif
jei ir man nusisypsotu sita laime tapti nestuke.gif , tai imciau tiketi, kad vaikucius nesa ne gandrai, o balandziai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 06, 14:44)
jei ryt testa padaryciau, tikriausia dar nerodytu? unsure.gif
jei ir man nusisypsotu sita laime tapti  nestuke.gif , tai imciau tiketi, kad vaikucius nesa ne gandrai, o balandziai lotuliukas.gif

geriau neskubek.. nu ka pamatysi blankia antra arba visai nieko, tada dar labiau tryzniojimas uzeis. O juk gali testas dar ir nerodyti. Arba gali rodyti del to kad dar yra vaistu liekanu nedaug. zodziu situacija vistiek bus didele nezinomybe. pakentek 4u.gif
Atsakyti
Ale matau ne as viena toli grazu cia tryzniuoju lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 05 06, 15:08)
geriau neskubek.. nu ka pamatysi  blankia antra arba visai nieko, tada dar labiau tryzniojimas uzeis.  O juk  gali testas dar ir nerodyti.  Arba gali rodyti del to kad dar  yra vaistu liekanu nedaug. zodziu situacija vistiek bus didele nezinomybe. pakentek 4u.gif

O man kazkaip atvirksciai buvo va su pirma mergaite, testa jau pasidariau 8 diena man lyg ir jau rode blankia juostele aisku jinai atsirado po ilgesnio laiko, ale man jau ramiau buvo.
Pvz per nepavykusi 2 IVF jau buvau nusipirkusi testa ir pasirode kraujo pasidariau testa vistiek rodo II ir dar kelias dienas rode II, gydytoja sake kad bande kabintis zirniukas, tada pagalvojau dabar nepavyko, o trecia karta tikrai pavyks smile.gif ir vyrui kazkaip vilties atsirado daugiau , pats skatino greiciau 3 IVF daryti, zodziu tas zinojimas man suteike daugiau vilties pries 3IVF , kazkaip ramiau zinoti kad vyko kazkas negu aplamai nieko, jai buciau testo nedariusi buciau nezinojusi , nes hcg nedariau anksti atejo tos mm.. gal irgi 7 ar 8 diena buvo. Tai va tokia patirtis as manau kad tu testu bijoti nereikia. Bet cia tik mano nuomone aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 06, 15:22)
O man kazkaip atvirksciai buvo va su pirma mergaite, testa jau pasidariau 8 diena man lyg ir jau rode blankia juostele aisku jinai atsirado po ilgesnio laiko, ale man jau ramiau buvo.
Pvz per nepavykusi 2 IVF jau buvau nusipirkusi testa ir pasirode kraujo pasidariau testa vistiek rodo II ir dar kelias dienas rode II, gydytoja sake kad bande kabintis zirniukas, tada pagalvojau dabar nepavyko, o trecia karta tikrai pavyks  smile.gif ir vyrui kazkaip vilties atsirado daugiau , pats skatino greiciau 3 IVF daryti,  zodziu tas zinojimas man suteike daugiau vilties pries 3IVF , kazkaip ramiau zinoti kad vyko kazkas negu aplamai nieko, jai buciau testo nedariusi buciau nezinojusi , nes hcg nedariau anksti atejo tos mm.. gal irgi 7 ar 8 diena buvo. Tai va tokia patirtis as manau kad tu testu bijoti nereikia. Bet cia tik mano nuomone aisku  smile.gif

Jei aiskias juosteles rode tai taip, o jei nea..tada tikrai negali sakyti kad kabinosi- net kai 5HCG testas jau rodo blankia juostele( zinau nes man rode:))- bet tai drasiai gali buti ir vaistu likuciai
Atsakyti