QUOTE(dovi @ 2009 05 06, 15:08)
geriau neskubek.. nu ka pamatysi blankia antra arba visai nieko, tada dar labiau tryzniojimas uzeis. O juk gali testas dar ir nerodyti. Arba gali rodyti del to kad dar yra vaistu liekanu nedaug. zodziu situacija vistiek bus didele nezinomybe. pakentek
O man kazkaip atvirksciai buvo va su pirma mergaite, testa jau pasidariau 8 diena man lyg ir jau rode blankia juostele aisku jinai atsirado po ilgesnio laiko, ale man jau ramiau buvo.
Pvz per nepavykusi 2 IVF jau buvau nusipirkusi testa ir pasirode kraujo pasidariau testa vistiek rodo II ir dar kelias dienas rode II, gydytoja sake kad bande kabintis zirniukas, tada pagalvojau dabar nepavyko, o trecia karta tikrai pavyks

ir vyrui kazkaip vilties atsirado daugiau , pats skatino greiciau 3 IVF daryti, zodziu tas zinojimas man suteike daugiau vilties pries 3IVF , kazkaip ramiau zinoti kad vyko kazkas negu aplamai nieko, jai buciau testo nedariusi buciau nezinojusi , nes hcg nedariau anksti atejo tos mm.. gal irgi 7 ar 8 diena buvo. Tai va tokia patirtis as manau kad tu testu bijoti nereikia. Bet cia tik mano nuomone aisku