Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(aneela @ 2009 05 22, 10:35)
"Nepykit, bet jau kokybė" - drąsus pareiškimas, neišbandžius prekės  tongue.gif Keista, juk niekas neišbandęs jūsų siūlomų robotukų, nedrįso teigti, kad prekė niekam tinkama  g.gif

Aš rašiau apie tuos senesnius modeliukus ,kurie Senukuose parduodami. Na ten ir bandyt nereikia schmoll.gif
Truputi skaitot tarp eilučių 4u.gif Juk ir Jūsų žinutę pacitavau, kur rašot tik apie senesnius modeliukus
Papildyta:
QUOTE(Jolyte @ 2009 05 22, 10:25)
Na,  duodasi viena pati Spiglys, tai reik palaikyti ( nors pirkau tai ne is jos, o is USA).

biggrin.gif
Kokius randu robotukus , visus sukeliu į temą. Negi gaila? Tegu žmonės renkasi priimtiniausią variantą
Atsakyti
Ir man teko isigyti pagalbininka "SDS3 sumanuka", ir tikrai esu patenkinta. Buvau prezentacijoje brangesniu modeliuku, man tikrai netiko kokybes ir kainos santykis. Del pastebejimu tai SDS3 valau ir slapiai, nebutina sluostes pastoviai drekinti, as kartais palieju vandens kad jis pravaziuotu, talpa tikrai siuksliu didele apie 1L. Kraunasi pas mane per nakti, tad jokiu problemu. O pakroveja lengvai randa jei jis erdveje, o ne uzstatytas baldais. Rekomenduociau pirma apziureti abu pagalbininkus (Roomba ir SDS3) ir tikrai bus aisku kuris mielesnis ir geresnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dior13 @ 2009 05 22, 11:05)
Rekomenduociau pirma apziureti abu pagalbininkus (Roomba ir SDS3) ir tikrai bus aisku kuris mielesnis ir geresnis  4u.gif

Ir aš apie tą patį rašiau wink.gif Dar galima pažiūrėt Siurblys Cleanmate QQ2
Cleanmate QQ2 Kaina 500 lt, garantija 1 m. Gamintojas Kinija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 gegužės 2009 - 11:17
QUOTE(aneela @ 2009 05 22, 10:38)
"Senukai" pardavinėja pačiuos pirmuosius modelius mūsų  "Sumanukų". Pas mus esančius SDS+ modelius pradedant M-388 iki M-688 galite įsigyti už 380lt  cool.gif . Ir garantija pas mus 18mėn.  ax.gif Kadangi šitie modeliai yra patys pirmieji, todėl jų šiukšlių talpa ir nėra didelė.
Na o kaip jau žinote, "Sumanukas" SDS3 (M-788) yra multifunkcinis  siurblys, kurį jau ne kartą šiame forume aptarinėjote, kuris nenusileidžia kokybe kitiems siurbliukams  thumbup.gif

o tai kuo skiriasi SDS+ ir SDS3? Kas skiriasi kad SDS3 jau siurbia jusu teigimu geriau? Konteineriu talpa ir funkcijos nedomina. Pati technologija pasikeite? sepeciai kitokie ar kas? Principas vekimo kitoks?
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 05 22, 10:25)

Turiu robotuka ROOMBA ir pirma syki gyvenime supratau, ka reiskia myleti daikta (na kaip kiti myli automobilius, pvz). Sumanuko nesu nei maciusi nei labai domejausi).

drinks_cheers.gif ir as labai patenkinta.Vyras ir jau nebesijuokia ,nes is pradziu pasake -zaisliukas.As, net nesitikejau tiek, is to robotuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 05 21, 20:02)
Juk nesinku išsirinkti  mirksiukas.gif Nuvažiuojat į Senukus, apžiūrit Sumanuką. Arba galima pas platintojus į ofisą. Po to pasidarot roombos prezentaciją, kurios metu išsiurbia jums kambarį. Palyginat ir nusprendžiat hihihi.gif Na o tą robotuką, kur porą žinučių anksčiau įdėjau, tai nežinau kaip pamatyt.  verysad.gif

tai, kad man iki Senuku kur ji rasciau dar tolokai vaziuoti smile.gif tik, idomu butu pamatyti roombos ir sumanuko kokybes ir kainu santyki smile.gif ar tikrai roomba daug vertesnis uz sumanuka, nes kaina tai dvigubai didesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadAngel @ 2009 05 22, 19:52)
idomu butu pamatyti roombos ir sumanuko kokybes ir kainu santyki  smile.gif

Roombos prezentaciją gali užsisakyt parašydama man į až.
Sumanuką gali pažiūrėt tik ofise aba PC Senukai .aneela rašė, kad Senukuose senesni modeliukai nei ofise
O kai skambinau dėl Cleanmate QQ2, tai sakė prezentacijų nedaro, bet galima pamatyt Kaune ir Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 23 gegužės 2009 - 09:31
Droka kaip del to masinio sumanuku pirkimo? ar jau pavelavau? ax.gif praeitoje temoje rasete, kad organizuojat urmini sumanuku pirkima. galu gale ikalbejau vyra, kad mums jo reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2009 05 25, 21:40)
Droka kaip del to masinio sumanuku pirkimo? ar jau pavelavau?  ax.gif  praeitoje temoje rasete, kad organizuojat urmini sumanuku pirkima. galu gale ikalbejau vyra, kad mums jo reikia  biggrin.gif

Senukuose yra. Pagal foto niekuo nesiskiria nuo platinamų Sumanukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 05 25, 21:46)
Senukuose yra. Pagal foto niekuo nesiskiria nuo platinamų Sumanukų mirksiukas.gif

taip bet senukuose tik sds+, o as noriu geresnio sds3
Papildyta:
o gal as klystu? gal jau yra senukuose ir m-788?
beje ka tik perziurejau senuku kataloga internete ir ju e-parduotuve ir jokio panasau siurbliuko neradau.
dabar noreciau paklausti, jeigu senukai atveze sds+ modeli ir taip priverte sumanuka numusti kaina zymiai, tai gal reiiketu palaukt ir neuzilgo senukai iveztu ir sds3 modeli? gal tuomet ir ir jo kaina gerokai nukristu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opyte: 26 gegužės 2009 - 11:25
QUOTE(opyte @ 2009 05 26, 11:24)
o gal as klystu? gal jau yra senukuose ir m-788? 

Senukuose ant dėžių parašyta M288 ir dar kažkoks nepamenu, bet jis lygiai toks pats kaip sumanukas sds+( buvau foto įkėlus). Nežinau ar viduje jie kuo nors skiriasi, bet iš išvaizdos tokie patys kaip platina Sumanukas.lt
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 05 26, 11:30)
Senukuose ant dėžių parašyta M288 ir dar kažkoks nepamenu, bet jis lygiai toks pats kaip sumanukas sds+( buvau foto įkėlus). Nežinau ar viduje jie kuo nors skiriasi, bet iš išvaizdos tokie patys kaip platina Sumanukas.lt

na taip, bet mane domina modelis m-788 jo isiurbimo galia didesne nei m288. m288 isiurbia tik 3w galia, o m788 10-15w.
Atsakyti