Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

Trumpai tariant M-788 yra SDS3, nuo M-288 iki M-688 yra SDS+. Visi SDS+ skiriasi tik dizainu (savo isvaizda). smile.gif Man atrodo apie tai jau buvo kalbeta 4u.gif
Atsakyti
Reiškia aš mačiau SDS+. Na, kaip jau rašiau kokybė nepavydėtina. Reik tikėtis tik , kad siurbia gerai

Atsakyti
va radau senuku kataloge ta m 288, tai jis tikrai prastas, nes ten parasyta kad nerekomenduojama siurbti kilimu, is to darausi isvada, kad jis atlieka tik automatines sluotos funkcija schmoll.gif
o del m 788 parasiau i senukus laiska, gal ruosiasi netycia pradeti platinti. Vistiek manau, kad butu pigiau nei pas sumanuka.
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2009 05 26, 13:14)
va radau senuku kataloge ta m 288, tai jis tikrai prastas, nes ten parasyta kad nerekomenduojama siurbti kilimu, is to darausi isvada, kad jis atlieka tik automatines sluotos funkcija  schmoll.gif 
o del  m 788 parasiau i senukus laiska, gal ruosiasi netycia  pradeti platinti. Vistiek manau, kad butu pigiau nei pas sumanuka.

na va senukai atrase, kad artimiausiu metu neketina pradeti prekiauti modeliu m788. Todel uzsisakiau sumanuka sds3, rytoj turetu mane pasiekti thumbup.gif labai laukiu, tikiuosi nenusivilsiu
Atsakyti
mano sumanukas jau dirba thumbup.gif pirmas pastebejimas, kad man nelabai patinka, kad jis taip chaotiskai vazineja, nna bet priprasiu. dabar jam keletas minusu pries roomba (maciau prezentacija jos):
* roomba svytyrys robotuko neisleidzia is kambario, kol jis nepasako jam, kad isvale visa kambari, o sumanuko - neisleidzia visiskai.
* roomba apsiskaiciuoja kiek laiko reikes isvalyti kambariui tiek laiko padirba ir sustoja, sumanukas dirba tiek laiko kiek jam liepsi.
* roomba taip nesitranke i baldus kaip, kad sumanukas trankosi. (na nestipriai, bet vistiek)
* roomba programuojasi visoms savaites dienoms atskirus laikus, o sumanukas tik viena laika.
* cia nezinau ar minusas ar pliusas, bet roombos soninis sepetelis turi 3-5 kojales, o sumanuko tik 2.
bet siaip sumanukui dideliu priekaistu neturiu, valo neblogai, paleidau kambaryje 15-kai minuciu tai gan graziai isvale, manau jei butu dirbes visa laika butu dar graziau isvales.
dabar noreciau paklausti tu kas turi sumanuka, kaip ten yra su NV pulteliu, ar jis tikra neveikia kai robotukas dirba uzprogramuotas tam tikru rezimu, ar as nemoku naudotis?
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2009 05 26, 14:14)
va radau senuku kataloge ta m 288, tai jis tikrai prastas, nes ten parasyta kad nerekomenduojama siurbti kilimu, is to darausi isvada, kad jis atlieka tik automatines sluotos funkcija  schmoll.gif 

na niekas man ir neatsake kuom gi skiriasi SDS+ ir SDS3 sumanukai? kuom SDS3 geresnis? ar tikrai valo geriau nei SDS+? Kas jame patobulinta? Na nekalbu apie dizaina ar funkcijas papildomas. Kalbu apie technine puse? Kaip suprantu galingumas siurbimo skiriasi, SDS3 galingesnis. O kas dar skiriasi? Sepeciai gal? Kitokiu budu siurbia ar kaip? Ar visgi viskas tas pats tik galingumas didesnis?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 05 28, 10:49)
na niekas man ir neatsake kuom gi skiriasi SDS+ ir SDS3 sumanukai? kuom SDS3 geresnis? ar tikrai valo geriau nei SDS+? Kas jame patobulinta? Na nekalbu apie dizaina ar funkcijas papildomas. Kalbu apie technine puse? Kaip suprantu galingumas siurbimo skiriasi, SDS3 galingesnis. O kas dar skiriasi? Sepeciai gal? Kitokiu budu siurbia ar kaip? Ar visgi viskas tas pats tik galingumas didesnis?

na ka as pastebejau ir man buvo aktualu tai isiurbimo galia ir akumuliatoriaus talpa. cia pateikiu abieju tech. aprasymas:
SDS3
Medžiagos: ABS, POM
Įėjimo įtampa: 100 – 240V
Išėjimo įtampa: 24V DC
Akumuliatorinės baterijos įtampa: 14.4V (Li baterijos)
Naudojamas galingumas: 45W~ 60W
Įsiurbimo galingumas: 10-15W
Oro srautas: 100 dm3/m
Talpa šiukšlėms: 1 L
Akumuliatorinės baterijos talpa: 2000mA
Įkrovimo laikas: 6 – 8 val.
Darbo laikas: 60 min.
Išmatavimai: Ф35 x 10,5cm
Šalis gamintoja: Kinija

SDS+
Medžiagos: ABS, PP
Įėjimo įtampa: 100 – 240V
Išėjimo įtampa: 24V DC
Akumuliatorinės baterijos įtampa: 14.4V (12 vnt. 1.2V Ni-Cd)
Naudojamas galingumas: 19W~ 25W
Įsiurbimo galingumas: 3.0W
Oro srautas: 63.6 dm3/m
Talpa šiukšlėms: 0.25 L
Akumuliatorinės baterijos talpa: 1500mA
Įkrovimo laikas: 4 – 5 val.
Darbo laikas: 45 – 60 min.
Išmatavimai: Ф34 x 6cm
Šalis gamintoja: Kinija
Atsakyti
Nezinau kaip kitiems robotukams, bet manau, kad turetu tikti, patobulinom savo SDS3, ant priekino buferiuko prilipinom gumine tarpyne, senukuose centus kainuoja, sarvo duryse naudojamos tokios. Trankosi zymiai svelniau, gerai amortizuoja, ir visai netrukdo jokiems davikliams. Gal kam ideja pravers 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mustela @ 2009 05 29, 17:53)
Nezinau kaip kitiems robotukams, bet manau, kad turetu tikti, patobulinom savo SDS3, ant priekino buferiuko prilipinom gumine tarpyne, senukuose centus kainuoja, sarvo duryse naudojamos tokios. Trankosi zymiai svelniau, gerai amortizuoja, ir visai netrukdo jokiems davikliams. Gal kam ideja pravers  4u.gif

user posted image

thumbup.gif ideja, tikrai pasinaudosiu, nes man tas jo trankymasis schmoll.gif
Atsakyti
turiu klausima del roombos. pabaigus siurbti sugroja tokia trumpa melodijike ir issijungia. O kodel labai daznai man dar pabaigus grot muzikelei supypsi 3 kartus? ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 06 04, 16:21)
turiu klausima del roombos. pabaigus siurbti sugroja tokia trumpa melodijike ir issijungia. O kodel labai daznai man dar pabaigus grot muzikelei supypsi 3 kartus? ka tai reiskia?

Nežinau, bet pasiklausiu. O čia taip nuo pat pradžių buvo ?
Atsakyti
O kuo skiriasi roomba 530 ir 560 ? ar labai zymus skirtumai? koki patartumet pirkt ? namie nera kilimines dangos tik plyteles.
Atsakyti