Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

o kas turite žinių apie šitą daiktą?
http://www.irobot.lt/?document_id=1
Atsakyti
kas galėtumėte patarti, koks šiuo metu yra geriausias siurbiančio robotuko modelis ax.gif labai svarbu, jog galėtų valyti pats (kai nieko nėra namie), niekur nestrigtų, išvalytų dulkes iš kampų.
Atsakyti
Sveiki,

o as nusipirkau Sumanukas SDS+ M688 tai irgi esu patenkinta, ir valo puikiai, ir nustatau kad isijungtu kai musu nera namie, ir aisku kaina labiausiai suviliojo.
pirkau sumanukas.lt

QUOTE(taja:) @ 2010 04 22, 10:29)
kas galėtumėte patarti, koks šiuo metu yra geriausias siurbiančio robotuko modelis  ax.gif  labai svarbu, jog galėtų valyti pats (kai nieko nėra namie), niekur nestrigtų, išvalytų dulkes iš kampų.

Atsakyti
Na, Robotukų turėtojos, ar nenusivylėte savo pagalbininkais? Mažieji pagalbininkai vis dar taip pat uoliai darbuojasi?
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Klausimas turinčioms Scooba :
Ar jo paties vieno užtenka grindų siurbimui + plovimui? Ar reikia jam į kompaniją Roomba nupirkti, kad prieš plaunant normaliai išsiurbtų? Pas mus kilimų beveik nėra, tik parketas, marmuro plokštės, plytelės. Svarstau, ar geriau abu pirkti, ar tik Scooba. Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
mane sudomino SUMANUKAS SDS3, bet turiu porą klausimų:
1. Kokio dydžio slenksčius jis perlipa? Video medžiagoj nemačiau ax.gif
2. Ar nebraižo parketo?
3. Ar lengvai užvažiuoja ant kilimo?
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2010 05 07, 07:49)
Klausimas turinčioms Scooba :

scooba nesiurbia, tik plauna
Atsakyti
O gal gali kas nors man atsakyt, nes aš jau visoms draugėms jį išgyriau, jau ir pasvajoju, kaip gerai būt jį turėti ax.gif
Atsakyti
paskaitykit temele, tikrai daug apie sumanuka sneketa 4u.gif as turiu cleanmate, tai negaliu jums patarti siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Visą temelę ir perskaičiau ir, būtent, į tuos klausimus neradau atsakymo ax.gif
Papildyta:
Aryvle, o jūs patenkinta savo siurbliu? kIEK MOKĖJOT?
Atsakyti
as patenkinta. 600 lt kainavo. pas mane tik vienas slenkstis 5cm , tai jo neperlipa smile.gif
Atsakyti
O ant kilimų lengvai užlipa?
Pas mus slenksčiai apie 1-2cm, įdomu, perlips ar ne?
O iš kur pirkot? Iš internetinės parduotuvės?
Ar nereikia dažnai jo ,,gelbėti,, ,t.y. randa išėjimą iš po kėdės ir pan.?
Atsakyti