Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(braskute_v @ 2010 01 11, 18:27)
Tai va Jūsų smulkus, o mūsų toks kaip akmenukai, kaži ar tuokius sugaudytų?  blush2.gif

"Sugaudo" vaikų ( aišku ne mano hihihi.gif ) išmėtytus nedidelius saldainius ar net lego nedideles dalis. Robotas dirba tokiu principu, kad pirma su šepečiais sušluoja nešvarumus, o kas liko susiurbia.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 01 11, 21:40)
"Sugaudo" vaikų ( aišku ne mano  hihihi.gif ) išmėtytus nedidelius saldainius ar net lego nedideles dalis. Robotas dirba tokiu principu, kad pirma su šepečiais sušluoja nešvarumus, o kas liko susiurbia.

4u.gif Ačiū
Atsakyti
sveiki. persdkaiciau viska, kaip ir nusiziurejau scooba, bet viena tinklapy perskaiciau kad pries ji paleidziand reikia issiurbti grindis blink.gif kai tuo tarpu robo.lt rasoma "Robotas atlieka šiuos 4 veiksmus vienu metu:
1) Sušluoja dulkes ir šiukšles
2) Užpurškiamas grundų valymo skystis
3) plaunama grindų danga
4) Surenkamas nuo grindų panaudotas skystis
Roboto gamintojas, lyderiaujanti pasaulyje robotų gamintoja "iRobot". Informacija apie kompanija anglų kalba rasite gamintojų svetainėje paspaudę šią nuorodą "

pas mane visur laminatas, tik 2 kvadratai linoliaumo. jei kasdien ji naudojant su spec plovimo skysciu (maciau kad yra specialus, nors kazkur skaiciau kad siulo pilti obuoliu acta vietoj valiklio) gal man nereiks siurblio? ar be sansu kad jis issiurbtu ir isplautu? kas ji turit, galit pasakyti, ar tenka papildomai pries ar po jo darbo sluoti, siurbti ar plauti?

ir dar turiu toki bendrini klausima, jei robotukas issikrauna nebaiges valyti viso ploto, tai jis nueina pasikrauna ir pabaigia savo darba, ar vel is naujo varo?

labai lauksiu ziniu, aciu 4u.gif

p.s. ir dar, internete radau kelis platintojus, ir kaina visur 1650 (1649) lt, nuolaidu ir derybu turbut jokiu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Esu nusižiūrėjusi šį variantą:
http://www.123skelbi...-sds-66125.html
Ką manote? Kaina visai viliuojanti.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziu takas @ 2010 03 30, 16:15)
Esu nusižiūrėjusi šį variantą:
http://www.123skelbi...-sds-66125.html
Ką manote? Kaina visai viliuojanti.

juk tai placiai aptartas sumanuskas . perskaitykit tema ir suzinosit kas ka mano
as nusipirkau si ir lb dziaugiuosi, kaina irgi vilioja http://www.koksialis...n=cleanmate-qq2
jav saituose skaiciau kad jis niekuo nenusileidzia roomba robotukams
Atsakyti
O gal kas galit pasakyti kas yra Cleanmate gamintojas? Kokia salis?
Atsakyti
Tai kur gi dingo visos robotuku turetojos? smile.gif man dar vienas klausimas kilo - o jeigu robotas per, tarkim, valanda nespeja isvalyti visos patalpos? Tai jis gryzta pats pasikrauti ir darba pratesia, ar pasikroves jau nieko nebedaro kol zmogus vel nenustato? Nes pas mus plotai dideli, tai nesamone, jei nepratesia darbo po pasikrovimo....
Atsakyti
pagal mane cleanmate gamintojas kinija, o roomba manau taip pat. pvaz maniskis grizta pasikrauti, ir jei palieki ijungta, po pasikrovimo vel siurbia, bet is naujo, tai as palieku galiniam kambary, jis ten issiurbia, grizta pasikarauna ir cia vel siurbia, kur pakrovejas, dazniausiai i galinius kambariu neina, tai gaunasi kad per du pakrovimus visur normaliai issiurbia. siaip geriausia viska klausti pas platintojus
Atsakyti
Dekui uz atsakyma wink.gif na nezinau, nezinau... buvom su vyru labai uzsidege pirkti, bet dabar kai pasiskaitineju daugiau, tai jau nebezinau... Pas mus nemazi plotai, visur beveik atvira erdve, nera slenksciu, nieko, tai mums labai aktualu, kad robotas visa darba atliktu pats kol musu nera namie. Nes jeigu po valandos issikrauna ir laukia kol pareisim, tai jau cia zaidimas gaunasi, su paprastu siurbliu tada as greiciau viska susitvarkysiu.
Atsakyti
O musu roombai sepeciai pagrindiniai nebesisuka, ir svarbiausia nerodo gedimo jokio doh.gif matyt teks i Vilniu gabent taisyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 04 10, 20:58)
O musu roombai sepeciai pagrindiniai nebesisuka, ir svarbiausia nerodo gedimo jokio  doh.gif  matyt teks i Vilniu gabent taisyt  verysad.gif

Gal pamiršot išvalyt juos, ypač po geltonomis detalėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 04 10, 21:25)
Gal pamiršot išvalyt juos, ypač po geltonomis detalėmis  g.gif

Na kad ne, tikrai viskas isvalyta, pokiekvieno siurbimo valom g.gif
O jeigu ir neisvalytume taigi turetu gedima rodyt, o dabar nieko sad.gif
Atsakyti