Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(Niridė @ 2009 05 17, 14:51)
Sit kaiiip smile.gif Tada aisku. As gyvenu Vengrijoje, silumos cia daugiau nei Lietuvoje, todel laistau kone kasdien.Manau,kad pelargonijos nebijo perlaistymo.
Kaip vadinasi tos birios trasos?

Kokias Shultz trasas naudojat? As turiu tokias, kurios tarsi skirtos sanpaulijoms, bet lyg raso,kad ir kitiems zydintiems augalams. g.gif

O as Vokietijoj blush2.gif pas mus irgi labai silta,bet vistiek nera reikalo daug laistyt,nes tik ryte buna tiesiogine saule,paskui visa diena pavesis.

Trasas kazkokias degro firmos nusipirkau g.gif siaip neimu i galva kokios firmos,nes daugelis ju labai geros. mirksiukas.gif
Papildyta:
o pelargonijos,cia jau kazkur skaiciau,kad jei perlaistai pradeda gelsti lapeliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 05 17, 16:58)
O as Vokietijoj  blush2.gif pas mus irgi labai silta,bet vistiek nera reikalo daug laistyt,nes tik ryte buna tiesiogine saule,paskui visa diena pavesis.

Trasas kazkokias degro firmos nusipirkau  g.gif siaip neimu i galva kokios firmos,nes daugelis ju labai geros. mirksiukas.gif
Papildyta:
o pelargonijos,cia jau kazkur skaiciau,kad jei perlaistai pradeda gelsti lapeliai. mirksiukas.gif

Malonu susipazinti 4u.gif Pati tik spriges dabar augini?
Atsakyti
Pastebėjau, kad didžioji dalis šlamučio lapelių tokie pasiraitę, pasibangavę. Kažin dėl ko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Niridė @ 2009 05 17, 17:25)
Ir as pasejau petunijas, dabar susodinau i lovelius, i pakabinamus vazonus. Ka reiskia-istiso? g.gif Mano atveju gal ir gerai butu - nusvirtu?Ar vis tik butina skabyti virsuneles?

Pernai ir mano surfinijos ištįso doh.gif Dabar jau žinau dėl ko... Ogi dėl nežinojimo doh.gif Kai pirkau daigelius pasakė, kad jau yra nugnybtos viršūnėlės ir aš daugiau nieko nedariau. O šiais metais daugiau viršūnėlių paskainioju ir visai normaliai šakojas. Dabar bijosiu amarų ir miltligės doh.gif Sakau, jei bus kaip pernai, mesiu augint surfinijas, kad ir kokios jos man gražios būtų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 17 gegužės 2009 - 17:26
QUOTE(linarija @ 2009 05 17, 18:26)
Pastebėjau, kad  didžioji dalis šlamučio lapelių tokie pasiraitę, pasibangavę. Kažin dėl ko?  g.gif
Papildyta:
Pernai ir mano surfinijos ištįso  doh.gif Dabar jau žinau dėl ko... Ogi dėl nežinojimo  doh.gif Kai pirkau daigelius pasakė, kad jau yra nugnybtos viršūnėlės ir aš daugiau nieko nedariau. O šiais metais daugiau viršūnėlių paskainioju ir visai normaliai šakojas. Dabar bijosiu amarų ir miltligės  doh.gif Sakau, jei bus kaip pernai, mesiu augint surfinijas, kad ir kokios jos man gražios būtų  wub.gif

Dazniausiai visi tokie pasiraitymai rodo amaru atejimo pradzia unsure.gif
As apziurejau savo petunijas: vuajaj- bestijos amarai nuo roziu atsivilko doh.gif Ukinio muilo cia nelabai rasi pirkti, tai issiviriau tabako dulkiu nuoviro,eisiu purkst..

Tai petunijas uzteks vienasyk nuskabyt? Kokio didumo jos turi but,kad jau butu galima ta daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2009 05 17, 14:40)
4u.gif aciu visoms už nuomuonę kažką reikės ir man padaryti nes norisi to vasaros grožio kaip ir kiekvienais metais,aišku labai norečiau plergonijų svyrančių bet jas dabar susupirkti brangu labai

Daigų įmanoma rast po kelis litus turguj, o daug jų nereikia, tai tikrai nėra brangu, aš visam balkonui 7 pirkau. Jo greit auga labai ir pažios nelepiausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2009 05 17, 15:18)
Malonu susipazinti 4u.gif Pati tik spriges dabar augini?

Na is tu keturiu sprigiu ka pirkau,tai viena beliko doh.gif o visa kita ivairios geles,lakisius,pelargonijos,ramuneles dekoratyvines,prisodinau is svoguneliu kazkokiu dar geliu,tik pamirsau kokios ten bus,nei pavadinimo nepasilikau blush2.gif tebunie staigmena ir dar visokiu gelyciu,kuriu net pavadinimu nezinau. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. sugalvojau ir as savo balkona papuosti, smile.gif bet nezinau nuo ko pradeti. ax.gif noreciau svyranciu pelargoniju, bet ka reikia tureti, kokias zemes naudoti, visiskai zalia esu sitoj vietoj 4u.gif gal kuri patartumete?
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau kad cia rasau, bet gal galetumete prabalsuoti siuo adresu http://www.sodospalvos.lt/Pradzia uz Grazinos ir Albino Simoliunu sodyba? ten yra desiniam sone truputi zemiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 17, 21:29)
Sveikos, atsiprasau kad cia rasau, bet gal galetumete prabalsuoti siuo adresu http://www.sodospalvos.lt/Pradzia uz Grazinos ir Albino Simoliunu sodyba? ten yra desiniam sone truputi zemiau  4u.gif

g.gif g.gif Noretusi bent matyt uz ka abalsuoti prasai..
Atsiprasau, matyt netas isdykavo, nerode galimyges apziuret. Jau pamaciau 4u.gif
O dabar link temos...
Labas rytas pirmiausia smile.gif 4u.gif
Siemet pakeiciau asortimenta. Pirkausi ne vien pelargonijas, bet ir pirma kart nusipirkau begoniju daigu. Jau kazkur pries menesi. Jos vis dar mazuose daigu vazoneliuose, nedideles, bet viena rusis žydi kaip isprotejusi tokiais lasisiniais (kaip bumbuliukai ant siulo hihihi.gif ) ziedais . Man, aisku, labai grazu. Rankos nekyla skint, bet gal reikia? Kitoms gelems skaiciau nereikia lesit tokioms mazoms zydet g.gif
Turiu ir verbenu, bet dabar paskaiciau, kad lepesnes ir nezinau, kaip cia man su jomis seksis g.gif
Ir dar idomu ka i tarpus sodinast? Turiu bakopu, pernai auginau slamuti, bet jis taip issikerojo isbujojo, kad beveik uzgoze pagrindines geles. Ir apkarpymas nelabai padejo, nes jis toks storasakis. Siaip man grazus, bet galetu butsvelnesnis padaras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dar viena mama: 18 gegužės 2009 - 06:52
Bandau pasirodyt smile.gif
user posted image
Atsiprasau uz kokybe, fotikas tikrai ne stebuklas blush2.gif
user posted image
manau, mano bus tokios g.gif
Papildyta:
Kazkas ne taip, pabandysiu nuoroda mano mazyles

Ai, tiesa, as tu begoniju virsunes irgi paskabiau, kad sakotusi, o pacias virsunytes, tiesiog siaip ikisau i gretima vazona prie kitos kambarines geles. Nu ir ka, jau daugiau kaip savaite jos graziai ten sau tupi, nevysta. Negi jos tokios nelepios ir prigijo bigsmile.gif g.gif Tada man jos patinka biggrin.gif Is 6 jau turesiu 12 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dar viena mama: 18 gegužės 2009 - 07:53
QUOTE(dar viena mama @ 2009 05 18, 08:34)
Bandau pasirodyt  smile.gif

Kazkas ne taip, pabandysiu nuoroda mano mazyles

Ai, tiesa, as tu begoniju virsunes irgi paskabiau, kad sakotusi, o pacias virsunytes, tiesiog siaip ikisau i gretima vazona prie kitos kambarines geles. Nu ir ka, jau daugiau kaip savaite jos graziai ten sau tupi, nevysta. Negi jos tokios nelepios ir prigijo  bigsmile.gif  g.gif  Tada man jos patinka  biggrin.gif  Is 6 jau turesiu 12  lotuliukas.gif

grazhios ir dideles jau tavo begonijos thumbup.gif , ash ir jau laukiu tokiu zhiedeliu wub.gif
reiks pasinaudoti tamstos patarimu ir virshunes paskabyt, kad shakotusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 18 gegužės 2009 - 08:46
QUOTE(X-iuke @ 2009 05 18, 09:46)
grazhios ir dideles jau tavo begonijos thumbup.gif , ash ir jau laukiu tokiu zhiedeliu  wub.gif
reiks pasinaudoti tamstos patarimu ir virshunes paskabyt, kad shakotusi  drinks_cheers.gif

Aciu. 4u.gif Man atrodo nedidukes dar blush2.gif O ta didzioji tai ne mano, tik manau, kad mano tokios rusies ir taip atrodys kai uzaugs smile.gif Ir, manai, kad jau galiu leisti joms zydet? bigsmile.gif
Atsakyti