Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(aistutėlė @ 2009 07 03, 13:29)

WOW!!!! VA CIA TAI GROZIS wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 07 09, 16:29)
WOW!!!! VA CIA TAI GROZIS  wub.gif  bigsmile.gif

ačiū biggrin.gif . Pati išauginau jas thumbup.gif . Bet kvapas nuo jų koks... wub.gif
Atsakyti
kaip cia tylu paskutiniu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 08 10, 14:56)
kaip cia tylu paskutiniu metu g.gif

Labai jau tylu,smalsu suzinot kaip balkonai apzele? ax.gif Mano gan neblogai isaugo ir geranijos ir visa kita,jau kitiems metams susigalvojau ka geriau sodint ,o ka ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 08 10, 18:19)
Labai jau tylu,smalsu suzinot kaip balkonai apzele?  ax.gif Mano gan neblogai isaugo ir geranijos ir visa kita,jau kitiems metams susigalvojau ka geriau sodint ,o ka ne. smile.gif

Parodyk kas tai per gėlės?
Aš kitiems metams noriu kažko kvepiančio bolkone. g.gif Bet nežinau kokios tai galėtų būti gėlės?
Ir dar noriu kažkokių vijoklinių gėlių, kad apvytų sieną, nes labai jau negražiai atrodo iš lauko. Gal irgi kas galėtumėt patarti iš savo patirties kokios tai galėtų būti gėlės.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 08 10, 21:10)
Parodyk kas tai per gėlės?
Aš kitiems metams noriu kažko kvepiančio bolkone.  g.gif Bet nežinau kokios tai galėtų būti gėlės?
Ir dar noriu kažkokių vijoklinių gėlių, kad apvytų sieną, nes labai jau negražiai atrodo iš lauko. Gal irgi kas galėtumėt patarti iš savo patirties kokios tai galėtų būti gėlės.

pafotkinsiu rytoj ir idesiu ax.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 10 rugpjūčio 2009 - 21:34
petunijos garbanės wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip laikosi jusu balkonai?
maniskes lobelijos vis dar graziai zydi ir svelnuciai dar zaliuoja wub.gif
Atsakyti
Na sveikos merginos aš pralaikiau ant palangės gvinėjos spigę tai dabar jau dauginti pradėjau viršūnėlėmis. Dar diascija labai patiko.O naktinžiedės nepirkit niekas šlamštas, prisimetat labai kalbėjau apie ją, liepos mėn viską nuroviau.
Atsakyti
as galvoju apie lobelijos pasisejima...
gal kas bandet ir galit patarimu duot? g.gif
Atsakyti