Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

[quote=lavaza,2010 03 22, 17:22]
Sodinau kaip shachmatos, tik pirma eile buvo bakopos, kai pakabini loveli, tai va tas pirmas sluoksnis, t.y. kaip fonas - bakopa, o ant jau ant jos is antros eiles auga svyr.pelargonija.

sveikutes,norejau paklausti kur bakopos seklu pirkot,ar jau paauginta isigijot?as niekur seklu nerandu unsure.gif

jau paskaiciau ir radau,kad senukuose perkat paaugintas,o dabar jau butu ar dar per anksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaa: 22 kovo 2010 - 18:07
[quote=mamaa,2010 03 22, 18:58]
[quote=lavaza,2010 03 22, 17:22]
Sodinau kaip shachmatos, tik pirma eile buvo bakopos, kai pakabini loveli, tai va tas pirmas sluoksnis, t.y. kaip fonas - bakopa, o ant jau ant jos is antros eiles auga svyr.pelargonija.
sveikutes,norejau paklausti kur bakopos seklu pirkot,ar jau paauginta isigijot?as niekur seklu nerandu unsure.gif

jau paskaiciau ir radau,kad senukuose perkat paaugintas,o dabar jau butu ar dar per anksti?
[/quote]

Siaip manau, kad dar ankstoka. Nemaciau, kad butu pardavinejami sodinukai. As tai visada perku jau truputi paaugintas, is ukininku, ar mociuciu turgeliuose. Ten paprastai pigiau nei senukuose smile.gif Bet kaip kam patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusryteA @ 2010 03 23, 12:03)
Siaip manau, kad dar ankstoka. Nemaciau, kad butu pardavinejami sodinukai. As tai visada perku jau truputi paaugintas, is ukininku, ar mociuciu turgeliuose. Ten paprastai pigiau nei senukuose smile.gif Bet kaip kam patinka smile.gif

Aciu 4u.gif ,tai dar teks pakentet ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien ermitaze nusipirkau 3 svyrančias pelargonijas ir 1 kompaktine smile.gif Akcija pasinaudojau , tai ne taip ir brangiai. Neištvėria nenusipirksi kai pamačiau ,nors gal ir ankstoka g.gif

Ka man su jom dabar daryti ? blush2.gif kur sodinti i loveli tiesiai kur bus auginamos veliau ?
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2010 03 23, 21:01)
Aš šiandien ermitaze nusipirkau 3 svyrančias pelargonijas ir 1 kompaktine smile.gif Akcija pasinaudojau , tai ne taip ir brangiai. Neištvėria nenusipirksi kai pamačiau ,nors gal ir ankstoka  g.gif

Ka man su jom dabar daryti ? blush2.gif  kur sodinti i loveli tiesiai kur bus auginamos veliau ?

O kokia kaina svyr.pelargonijų? Smalsu ax.gif smile.gif

Aš sodinčiau tiesiai i tuos lovelius, kur gėlės augs vasarą. Tik, aišku, lovelį laikyčiau kambary ant palangės:)

Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2010 03 24, 14:33)
O kokia kaina svyr.pelargonijų? Smalsu  ax.gif  smile.gif

Aš sodinčiau tiesiai i tuos lovelius, kur gėlės augs vasarą. Tik, aišku, lovelį laikyčiau kambary ant palangės:)

svyrancios pelargonijos po 2,50 . be akcijos ju kaina 3,49 jei neklystu o 30% akcija tai po 2.50.
Atsakyti
senukuose be akcijos 2.50 smile.gif doh.gif
Atsakyti
Sugalvojau tokį dalyką - nusipirkau svyrančių pelargonijų ir bakopų, noriu susodinti jas į lovelį, galvoju pelargonijas susodinti į vazonėlius (kad lengvai išsiimtų ir žiemotų namuose), juos dėti į lovelį ir užpilti žemėm, tada tuose tarpuose sodinti bakopas. Tiks tai gėlėms? Ir kiek sodinti svyr.pelargonijų į 1m lovelį? ar 5-kioms bus per ankšta? gal 3 per akis?
Atsakyti
Aš vien kompaktines pelargonijas balkone auginu..Šiemet išsirinkau žemą temperatūrą toleruojančias veisles Anthony, Melocherry, Bergpalais, bus matyt, ar pasiteisins..

user posted image

user posted image

Turiu sodinukų, jei kam aktualu, rašykit į až.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
patarkit kokios gelytes man balkone pasodinti g.gif pas mus istisa diena balkone saule kaitina doh.gif noris kad buti ir grazu ir kvapnu, bet kad butu nelabai brangus sitas malonumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irise @ 2010 03 27, 14:55)
sveikos 4u.gif
patarkit kokios gelytes man balkone pasodinti g.gif pas mus istisa diena balkone saule kaitina doh.gif noris kad buti ir grazu ir kvapnu, bet kad butu nelabai brangus sitas malonumas unsure.gif

Pelargonijos ! bigsmile.gif Jos dievina saulę, labai gerai žydi ir ilgai iškenčia sausrą..taip kad karštą vasarą nereiks labai daug liet, ir vešlios bus..
Pietų pusėj būtų sunku prižiūrėt surfinijas, petunijas bei bakopas, nes jos labai mėgstą vandenį ir atostogų metu..išvažiavus ir pan bus keblu..Bakopos man per porą dienų į šieną pavirto..Plius pelargonijos tvirtesnės gėlės, jos gerai atlaiko vėjus..Daugiau ape pelargonijas skaitykite jų temoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 27 kovo 2010 - 15:20
šiemet puošiu ir aš savo langą, tik ne visai balkono, bet langą iš išorės, nes balkone nebėra vietos, okupavo žolelės doh.gif

tai aš užsimaniau paprastų nasturtų, man jos taip gražiia, ir lengvai auga, tai jau nemažai paaugo nuo 03.18 sėjimo.
kitam vazonelyje augs petunijos, jei užaugs, ir dar tokios mėlynos, bet ne lobelijos, nežinau pavadinimo doh.gif

nupaveiksluossiu kokią dieną tą savo gro-į...

norėjau labai pelargonijų, bet .. doh.gif
Atsakyti