QUOTE(Violeta* @ 2010 04 20, 07:28)
Milaa

,
Labai siūlyčiau apsilankyt 1) Vilniaus Ermitažo oranžerijoj - ten buvo labai daug veislių ir spalvų..2) Banginyje ..Tačiau nepažadu, kad rasit tokį pasirinkimą, koks buvo prieš kelias savaites..
Savų turėjau perteklių..Išdalinau kamynams, o būtų buvę malonu susipažint
Įtariu kažkodėl, kad pasirinkimas - tamsiai raudonos pilnavidurės

Turėjau tokias pernai. Įvertinkite, kad jei tamsi aplinka, jų net nesimatys, cia viena, kita - pilnavidurėm labai reikia skabyt žiedus, geriau rinktis semi duble - pusiau pilnavidures. Tos nužydi ir nusibarsto...ir spalva geriau tada būtų jei norit "vaizdo" - scarlet red, ir panaši, pelargonijų temoj pimuose lapuose įmetus linkų esu su pelargonijų veislėm ir spalvom - galit pasirinkt ko norit, o tada..bereik praskambint pro PC ir paklaust ar turi..Šiemet pasiūla tikrai nebloga, geresnė žymiai nei pernai.
Aciu Violeta
buvau, banginyje buvo kiek daugiau. kaina, regis, vienoda, tik ermitaze, matyt, praeitu tie kuponai, kur makse duoda, tai butu pigiau, bet juos jau ismeciau
pasirinkimas abejose sumazejes
siaip nepataikei, nekenciu raudonu palergoniju
naudosiuos tamstos ziniomis ir patirtimi, nes sioje srityje esu visika analfabete
terasa didele, bet vakaru puseje, saulyte pasirodo nuo pietu. patinka bordines, baltos ir tokios keliu spalvu/ margos. planavau sodinti 1 tokia, kita kitokia

kas kiek cm jas sodinti?
gal dar ka gudraus pasiulytum? beje, nepatinka tik raudonos, kitos visos daugmaz tinka
beje, tikrai dekui uz issamu atsakyma
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 20, 08:59)
Vilniuj? Važiuočiau iki Žiežmarių šiltnamių, o jei nėra galimybių, tuomet ieškočiau Olisetos prekybos aikštelės.
O jei esat kažkur vidury Lietuvos, tai Babtų šiltnamiuose galima būtų ieškot arba netoli Šakių šiltnamiuose
velnias, neperskaiciau, kaip tik vakar kaune buvau

taip, Vilniuje. gal galite parasyti, kur tu aiksteliu ieskoti