Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(Žanė @ 2010 05 03, 12:35)
nu žodžiu, mano istorija tokia: šeštadienį seniuose nusipirkau penkis pusapvalius vazonėlius, tvirtinamus prie sienos, į juos komponuoju taip pat seniuose pirktinius daigus šitaip: raudoną kompaktinę palergoniją, rūžavę svyrančią ir baltą su rūžavu viduriuku irgi svyrančią. palergonijų daigiukai dar tokie nedicki. įkišau ir viskas, palaisčiau žinoma. ar dabar man juos kaip nors skabyt, ar nerušinti? mačiau, kad jos jau kaip ir paskabytos, kai kurioms viršūnėlės nėra...

ir dar vieną vazonėlį pasikomponavau taip: dvi svyrančios geltonos lobelijos ir viena per vidurį svyranti mėlyna fuksija (o gal spalvos atvirkščiai? nebepamenu biggrin.gif)

tai va  4u.gif  jaučiu reikia laikyt namie ir nenešt laukan, kol šalnos praeis?  g.gif

o buna ir geltonu lobeliju? bigsmile.gif as lobelijas susodinau i vazona, bet nakciai dar nebuvau palikus lauke, tik dienom isnesu, bet lauke ryskiai atsigauna. sake isnest tik kai jau praeis visos salnos. fuksijos irgi dar ant palanges stovi, neperseniausiai pasodintos, laukiu kol isleis nauju lapuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 03, 09:54)
Gal yra likęs petunijos tikslus pavadinimas? Ne visos gražiai svyra wink.gif

Na va, paziurejau petuniju pavadinima - "petunija balkonine" ir tiek. Tai man jas skabyt ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2010 05 04, 09:22)
Na va, paziurejau petuniju pavadinima - "petunija balkonine" ir tiek. Tai man jas skabyt ar ne? g.gif

Krūminės čia, kažkiek pradžioj ir galima paformuot apskabant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 04, 09:47)
Krūminės čia, kažkiek pradžioj ir galima paformuot apskabant wink.gif

Ačiū 4u.gif bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 05 03, 21:15)
o buna ir geltonu lobeliju? bigsmile.gif as lobelijas susodinau i vazona, bet nakciai dar nebuvau palikus lauke, tik dienom isnesu, bet lauke ryskiai atsigauna. sake isnest tik kai jau praeis visos salnos. fuksijos irgi dar ant palanges stovi, neperseniausiai pasodintos, laukiu kol isleis nauju lapuku g.gif

oi, manęs neklausk. rašiau, kad spalvos gali būti atvirkščiai. tik tiksliai žinau, kad komponavau mėlyną ir geltoną biggrin.gif

šiandien laukan nenešiu jų, šaltoka. bet po vakar persodinimo šiandien palaikiau prie lango, tai pastebėjau, kad stiebai greitai į langą pasisuko. gyvos thumbup.gif tik ta fuksija tokia susiraičiusiais lapeliais, lyg pavytusi. o gal čia jos tokia natūra? g.gif
bet palergonijos tai gražios. senmergių gėlės čia ane? ui, kokie geruliai žiedai, jau svajoju, kaip per langą grožėsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2010 05 04, 08:22)

visas petunijas reikia skabyt
tik tada jos šakojasi gražiai 4u.gif
Papildyta:
Gaudvilė

nejarzink lotuliukas.gif
labai gražu, tik man niekad nepavyksta taip sukerkt, kad žiedai maišytusi....
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 05 04, 14:29)
Gaudvilė
nejarzink  lotuliukas.gif
labai gražu, tik man niekad nepavyksta taip sukerkt, kad žiedai maišytusi....

čia kaip su bonsais, kantrybės perpinant šakeles vienų spalvų su kitomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 04, 14:14)
čia kaip su bonsais, kantrybės perpinant šakeles vienų spalvų su kitomis  lotuliukas.gif

reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 04, 14:09)
oi, manęs neklausk. rašiau, kad spalvos gali būti atvirkščiai. tik tiksliai žinau, kad komponavau mėlyną ir geltoną biggrin.gif

šiandien laukan nenešiu jų, šaltoka. bet po vakar persodinimo šiandien palaikiau prie lango, tai pastebėjau, kad stiebai greitai į langą pasisuko. gyvos  thumbup.gif  tik ta fuksija tokia susiraičiusiais lapeliais, lyg pavytusi. o gal čia jos tokia natūra?  g.gif
bet palergonijos tai gražios. senmergių gėlės čia ane? ui, kokie geruliai žiedai, jau svajoju, kaip per langą grožėsiuos smile.gif

nu fuksiju buna geltonu, bet kiek zinau tik kelios rusys, nelabai teke matyt pas mus bigsmile.gif lapeliai tai jos neturetu buti susiraite. kiek pamenu tai jos megsta pasodintos po stiklainiu patupet, kol prigija normaliai, bet as saviskes nedengiau sikart, lyg ir prigijus, bando nauju lapeliu isspaust, tik kazkokia labai jau sviesiai zalia. kita turiu tai tokia sodri g.gif
Atsakyti
Laba gėlių mėgėjos 4u.gif

antri metai bandysiu papuošti balkoną. Tik gaila jau vieną vazoną vakar užsėjau, o tik tada šią temą skaičiau ax.gif būčiau darius kitaip... Bet dar vieną ar du lovius sėsiu, tai jau gudresnė būsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos o kokiu atstumu i balkonini bazona sodinti petunijas balkonines?
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 05 06, 11:44)
merginos o kokiu atstumu i balkonini bazona sodinti petunijas balkonines?

gal kalbi apie lovelį? aš pernai į metrinį lovelį sodinau penkias svyrančias petunijas, buvo per daug, užtenka keturių ar net trijų petunijų. Šiemet sodinau tris petunijas ir vieną kitokią gėlytę.
Atsakyti