Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Gaudvile, o kas čia per efektas su pelargonijų lapais - baisiai jau dekoratyvūs..Čia tokia veislė, ar juostuotosios tokios? bigsmile.gif Ar tiesiog saulės efektas?

nes pas mane per kompą tai tie lapai atrodo mėlyni su žaliais kraščiukais.. blush2.gif

geltonasis lakišius geras augalas - labai išveša saulėtoj vietoj ir būna geltona intensyvi spalva..
Atsakyti
Ne mano ten foto, bet kažkada vienam lovely auginau skirtingų spalvų kompaktines, baltai žydinti žaliais lapukais, rausva, kiek tamsesniais, o raudona tokiais lapais. Tikrai taip, saulėj suintensyvėja raudonumas wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,

norejau paklausti del petuniju
labai jos patinka, ir noriu daba ties balkona pasodinti. buvau pries keleta sav ieskojusi, bet niekur nebuvau radusi, sake, jog per anksti. (cia Klaipedoj buvo)...
Gal galite pasakyti, kur butu galima jas rasti?! Klaipedoje, arba Klaip.raj.
Aciuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 12, 18:32)
Lakišius  ax.gif

tai gal ir aš jį vietoj verbenos auginu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 12 gegužės 2010 - 18:26
QUOTE(gadik @ 2010 05 12, 18:19)
Sveikutes,

labai jos patinka, ir noriu daba ties balkona pasodinti. buvau pries keleta sav ieskojusi, bet niekur nebuvau radusi, sake, jog per anksti. (cia Klaipedoj buvo)...
Gal galite pasakyti, kur butu galima jas rasti?! Klaipedoje, arba Klaip.raj.
Aciuuu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Senukuose mačiau jų daug, bet Vilniuje.
Turėtų būti "žalias centras" "žalia stotelė" taškuose wink.gif

jo... verbena... lakišius... ne, verbena tai kitokia, gal sakyčiau į mėtos lapelius panašūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 12, 19:32)
Lakišius  ax.gif

Prie pelargonijų labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 05 12, 20:19)
Sveikutes,

Banginyje Senukuose. Ne per seniausiai pirkau ten pilnavidures surfinijas, bet ir petunijų ten nemažai buvo. Yra iš ko rinktis biggrin.gif
Senajame turguje esančioje Žalioje stotelėje mačiau petunijų daigelių, bet labai mažas ten pasirinkimas, berods buvo tik 2 rūšių.
Savaitgaliais turguje prie Eglės taipogi prekiauja įvairiais augalų daigeliais, mačiau ir petunijų bei surfinijų turi.
Atsakyti
na, gal balkonų puošėjos jau pasirodytų su nuotraukomis, kaip kam sekasi? 4u.gif
Atsakyti
na, kad taip gražiai prašot tongue.gif , rodomės :

prasidėjęs žydėjimas:

matosi kad bus itin gausus - vien kraunamų žiedkočių suskaičiavau apie 40..
vakarykštė perkūnija su audra jas kiek apdrąskė, bet šiuo atveju surfijoms būtų amen..o pelergonijoms - matot pačios kaip...nė motais.

user posted image

kitos irgi pasirodykite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 19 gegužės 2010 - 07:36
Oi Violeta,labai labai grazu thumbup.gif Jos tokios tankios...o kai isskleis savo ziedynus,bus pasaka wub.gif Bus i ka praeiviams akis paganyti..
Kaip noriu ir as pasirodyti,bet fotoaparatas siuo metu iskeleves,tai negaliu iskest iki jo sugrizimo biggrin.gif
As labai dziaugiuosi,kad siemet paciam vejuociausiam balkonui taip pat palergonijas pasirikau,tai jokie vejai joms nebaisus,super thumbup.gif Bet surfinijom irgi neatsispyriau.. Vienu zodziu,fotosesija ne uz kalnu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 19, 09:33)
na, kad taip gražiai prašot  tongue.gif , rodomės :

prasidėjęs žydėjimas:

Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 19, 08:33)
na, kad taip gražiai prašot  tongue.gif , rodomės :

prasidėjęs žydėjimas:

matosi kad bus itin gausus - vien kraunamų žiedkočių suskaičiavau apie 40..
vakarykštė perkūnija su audra jas kiek apdrąskė, bet šiuo atveju surfijoms būtų amen..o pelergonijoms - matot pačios kaip...nė motais.

user posted image

kitos irgi pasirodykite  4u.gif

labuka

kiek sodinote i viena vazoneli pelergoniju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti