Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Danielius būdamas 3.11 :"aš suoščiau močiutę"
aš: o tai kaip ji kvepia?
-"senumu"
Atsakyti
Man reikėtų pasikelti užrašus smile.gif Buvo tikrai pasisakymų-perliukų. Bet šiaip jau vyresnioji mane visą laiką mokė skaityti mintis. "Mama, noriu kažko mažo oranžinio." Spėkit, ko smile.gif Nepatikėsit - norėjo eiti į lauką ieškoti boružėlių. Ir t.t. Noriu kažko įdomaus. Atspėk, ko aš noriu. Man kažko reikia. Kas baisiausia, negalėdavau įkalbėti pasakyti, neišduodavo jokios smulkmenos, jokios užuominos. Ir nesileisdavo, kad nukreipčiau dėmesį kitur. Per tas boružėles net apsižliumbusi buvau. Vaikas stovi, bliauna, kad nori "mažo oranžinio" - nei nuraminsi, nei atspėsi, nei priversi pasakyti... Nežinau, koks žaibas tada trenkė, kad atspėjau. Net neįsivvaizduoju. Po 10 kartų buvoišbandyti visi mandarinai, morkos, medetkos, oranžiniai žaisliukai ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 02 11, 18:51)
Man reikėtų pasikelti užrašus smile.gif Buvo tikrai pasisakymų-perliukų. Bet šiaip jau vyresnioji mane visą laiką mokė skaityti mintis. "Mama, noriu kažko mažo oranžinio." Spėkit, ko smile.gif Nepatikėsit - norėjo eiti į lauką ieškoti boružėlių. Ir t.t. Noriu kažko įdomaus. Atspėk, ko aš noriu. Man kažko reikia. Kas baisiausia, negalėdavau įkalbėti pasakyti, neišduodavo jokios smulkmenos, jokios užuominos. Ir nesileisdavo, kad nukreipčiau dėmesį kitur. Per tas boružėles net apsižliumbusi buvau. Vaikas stovi, bliauna, kad nori "mažo oranžinio" - nei nuraminsi, nei atspėsi, nei priversi pasakyti... Nežinau, koks žaibas tada trenkė, kad atspėjau. Net neįsivvaizduoju. Po 10 kartų buvoišbandyti visi mandarinai, morkos, medetkos, oranžiniai žaisliukai ir pan. smile.gif

Na ir kaip dabar sekasi mintis skaityti? Aš pati paeksperimentuoju su savo 6 mėn sūneliu. Kartais lopšinę dainuoju mintyse, arba sakau - miegok, reikia pailsėti. Ir įdomu tai, kad jis atrodo supranta g.gif - užmerkia akytes ir miega...
Atsakyti
Šiandien išgirdau tokį pasakojimą apie 5metę Emutę.
Ji sako savo tetai:
-Asta, kiek aš tau galiu kartoti, kad tu būtum gera! Reikia būti geriems, tada viskas bus gerai gyvenime.
-Bet juk būna, kad žmogus geras, bet vistiek jam nesiseka - paprieštaravo teta.
- Reiškia jis nepakankamai geras, atsakė Emutė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingpongute: 15 vasario 2008 - 21:01
nu ir smagu cia,prisijuokiau thumbup.gif kai mano Beatricei buvo 3m.,mes ja krikstyjome smile.gif baznycioje kriksto teveliai ja laiko,nes kunigas ruosesi sventinti sventu vandeniu smile.gif pradejo pilti vandeneli ant galvos,o ta uzreke:
-ar tau visai negerai?!mano plaukai bus slapi,kaip as eisiu i lauka?!
kunigas nusijuoke sau,o ji supykusi atreze:
-kai koks mazas elgies! blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
na ir geda buvo,teko atsiprasyti kunigelio ir ja raminti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(ORVIDAITE @ 2008 02 21, 14:07)
nu ir smagu cia,prisijuokiau  thumbup.gif kai mano Beatricei buvo 3m.,mes ja krikstyjome smile.gif baznycioje kriksto teveliai ja laiko,nes kunigas ruosesi sventinti sventu vandeniu smile.gif pradejo pilti vandeneli ant galvos,o ta uzreke:
-ar tau visai negerai?!mano plaukai bus slapi,kaip as eisiu i lauka?!
kunigas nusijuoke sau,o ji supykusi atreze:
-kai koks mazas elgies! blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif
na ir geda buvo,teko atsiprasyti kunigelio ir ja raminti blink.gif

o dar prisiminiau,sia savaite sunus atejo pas mane i dusa ir klausia:
-kur pempe?
as jam sakau nera...
o jis man:
-tete ateme? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
(sunui Adrjui 2.5m.)
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2007 03 04, 22:16)
-Mamyte, aš sergu.
-Ką tau skauda, sūneli?
-Žinai, mamyte, man ta liga.
-Kokia liga?
-Prostata, nes dažnai sysioju.  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis sunelis buvo su seneliais prie upes..
na ir senelis : - upe purvina, vanduo nesvarus, maudytis negalesim....
mazasis: - nieko, isskalbsim, tada galesim....

thumbup.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2008 01 28, 17:50)
Čia gera temelė, šaunuolės, kad užvedėt. Mano mažius(  2metų kažkur tada buvo) rado stalčiuje mano nuo žalios jaunystės užsilikusių cigarečių pakelį. (Šiap pas mus dabar nieks nerūko). Klausia;"Kieno čia cigaretės?" "Mano", -sakau. O jis, paploninęs balselį" "Rūkei, kai buvai maža?"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gvidulis sako:(4m.)
-Atspek misle. Lietuvos Vilniaus sostine kas??
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip prisijuokiau thumbup.gif vakar ryte mano mergina 4m.,sako noriu pusryciams virtai keptu kiausiniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
arba buvome kirpykloje kai buvo 3.5m.,kirpeja nukirpo plaukucius,gan trumpai,o maniske sedi,ziuri i veidrodi ir sako:kur as dabar tokia eisiu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes žiūrėjom nuotraukas (labai mėgsta). Kai žiūrėjom mano nėščios nuotraukas, aš jam ir pasakoju:
-,,Va čia tu pilvukyje esi dar!"
Sūnus (2,5m.) atrėžė - ,,Mama prarijo Gustuką?"

Visi virtom iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
mokinu Beatrice rasyti zodi tete tongue.gif sakau rasyk pirmaja raidele-raso M lotuliukas.gif taigi sakau pirmoji raide T smile.gif o ji man labai rimtu veideliu sako:
-mama,ka tu nezinai,kad tetuko vardas MINTARAS doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti