vaikstom lauke su vaiku.vyras veda suni ,o maniskis kazkodel sunu privengia.pasitraukia biski i sona ir sako;mama ziurek suo su sunsnukiu ...norejo pasakyti su ansnukiu...
Važiuojam mašina po pasivaikščiojimo miške vėlyvą rudenį. Paglostau mažesniojo (1,5 metai) sūnelio rankytes ir nusistebiu: Broliuko pirštai tikri ledukai. Tėlis nusiteilęs trumpai pamokėlei, klausuia vyresnėlio (3 metai): Ar žinai, kas yra ledukai? Taip, žinau: broliukas ir broliuko pirštukai.
logiška... Papildyta: Naujų metų naktis: mamyte, mamyte, žiūrėk...kiek SPROGIŲ
Dukra: Aš būsiu mergina Mama: O kas tada tėvelis bus? Irgi mergina? Dukra: Neeeeee, jis bus dėdė Mama: O tai kas dabar tėvelis toks yra? Dukra: Dabar tai vyras. Mama: O tai močiutė kas tokia? Dukra: hmmmmmm...... VYRĖ
Siandien vezu dukryte i darzeli ir ji man sako: -mamyte as pamiegosiu ir tu atvaziuosi, as sakau: - taip dukryte: - taip tau reikia i darba vaziuoti, nes tau reikia pinigu uzdirbti, nes reikia man valgyti nupirkti Nors as jai taip niekad nesu sakiusi, nes nedirbu as
maniskis 4.5 metuku irgi neseniai suskele : as su MB ziurim filma, ir ten scena kaip vyras su moterim mylisi, bet parodytos tik galvos ir peciai ir viskas, zodziu taip labai subtiliai, tai va vyksta tas judesys ir Klaudijus tecio klausia: "o tu noretum taip daryti mamai?" mirem is juoko. Tada as jo klausiu: "o ka ten daro?", o Klaudis: "mučina"
Kamile apie savo drauga pasakoja:zinok jis museika ir dar negraziai sneka,atvaziavo su savo ta masina,sau pats pas mane ir jau draugaut turiu,ane?Zinok mama visi berniukai yra kiaules...
Kamile apie savo drauga pasakoja:zinok jis museika ir dar negraziai sneka,atvaziavo su savo ta masina,sau pats pas mane ir jau draugaut turiu,ane?Zinok mama visi berniukai yra kiaules...
maniskis 4.5 metuku irgi neseniai suskele :
as su MB ziurim filma, ir ten scena kaip vyras su moterim mylisi, bet parodytos tik galvos ir peciai ir viskas, zodziu taip labai subtiliai, tai va vyksta tas judesys ir Klaudijus tecio klausia: "o tu noretum taip daryti mamai?" mirem is juoko. Tada as jo klausiu: "o ka ten daro?", o Klaudis: "mučina"