Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Oi, prisiklausau aš taip pat visokių bajerių, ar pokštų. tongue.gif Kartą kai su Ainiuku sutarėme, kad smirdukas, kuris dabar labai reklamuojamas bus perkamas, tik po to kai visą popieriaus lapą užpildysime plisiukais, pirksime smirduką, taigi ilgai laukti neteko, juk mama ne visada mato ką vaikas daro, per ilgai buvus tylai ėjau ieškoti vaiko,o jis sau ramiai atsisėdęs jau baigia rašyti plisiukus ir sako reikėjo daug ir kuo greičiau tai aš ir pridėjau. Nusviro rankos, ir ėmiau juoktis. biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip prisiminiau vieną mūsų merginos pasisakymą.Buvo laikas,kai ji nemokėjo ištarti F raidės,visada sakydavo SP-spilmukai,spotikas...Sureagavom,kai pradėjo rodyti tokį realybės šou Ferma... ax.gif
Atsakyti
O mes žaidėm toki žaidimą, aš pasakau raidę, o dukra galvoja žodžius: "S" , tai saulė, saldainis, sudas ir sikalas blink.gif na miriau iš juoko, kai tokiu rimtu veidu pasakė biggrin.gif
Atsakyti
Aj, dar prisiminiau, čia buvo praeitą vasarą. Važiuoja keliu kombainas, o maniškė rėkia visa gerkle " mama, žiūrėk, chujbainėlis važiuoja !!!" biggrin.gif
Atsakyti
Smiltė atsineša supliuškusį balioną:
- Mama, balionas suvyto.
Atsakyti
Grįžom su dukryte iš paplūdimio, tai ji ir sako: ,,Mamyte, tavo žandas labai pridegė" rolleyes.gif

arba

Dukrytei labai patinka pozuoti prieš fotoaparatą, tai ji vis prašo:,,Nufotoaparatuok mane"... smile.gif
Atsakyti
Kutenu Pijui pilvuką ir sakau: "lašinukai, lašinukai čia pas tave".
O jis " Ne, čia ne lašiniai!"
Aš:"O kas tada?"
Pijus: "Arbūzas"
biggrin.gif
Atsakyti
Nu papasakosiu musu su mano jaunesneje dukryte dialoga:

- mama, tu smirdi!
- o kuo gi as smirdziu?
- tu smirdi Egle! ( Egle vyresnioji musu dukrele!)
-o tai kuo smirda Egle?
- ji smirda knyga!
- tai reiskia kad ir as smirdziu knyga!
- ne...
- kodel gi?
- todel kad Egle knyga uoste o tu ne!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte_Ewa: 10 rugpjūčio 2005 - 18:27
Ha ha ha, mamyte _Ewa man atrodo, kad tau ir laukti nereikia, jau tavo antroji tokia pat padukusi kaip ir vyresnioji:)
Atsakyti
Taip... ir as dabar apie tai susimasciau!

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte_Ewa: 11 rugpjūčio 2005 - 08:09
Mano vaikis eina link manes ir ir uzkliuvo uz kojos. Atsistoja ir sako: tu biski mane uzmusei. blink.gif
mano sesuo kai maza buvo, mano mam ja isleido vaziuoti troleibusu pas mociute. Aiskina, kad reikia islipti toje aiksteje kur lelinas stovi. Mama klausia:
Ar zinai, kuri statula vadinasi Leninas, ten plati tokia aikste.
Sesuo susimaste ir staiga: taip, taip, tas kur sako stok, neik nevaziuok (mat Lenino skulptura buvo su pakelta ranka)
mamyte_Ewa, manau, kad antroji bus planuotoja visokiu iskadu, o vyresnioji vykdytoja, turesi puikia seimynine mafija 4u.gif
Atsakyti
Nusprendžiau savo 4 metų merginą vest šokti ir dainuoti,tai vaikas susipainiojo ir sako visiems:
-Mane mamytė ves mane šokti,nes aš gražiai dainuoju! biggrin.gif
Atsakyti