Oi, prisiklausau aš taip pat visokių bajerių, ar pokštų.
Kartą kai su Ainiuku sutarėme, kad smirdukas, kuris dabar labai reklamuojamas bus perkamas, tik po to kai visą popieriaus lapą užpildysime plisiukais, pirksime smirduką, taigi ilgai laukti neteko, juk mama ne visada mato ką vaikas daro, per ilgai buvus tylai ėjau ieškoti vaiko,o jis sau ramiai atsisėdęs jau baigia rašyti plisiukus ir sako reikėjo daug ir kuo greičiau tai aš ir pridėjau. Nusviro rankos, ir ėmiau juoktis.
Kažkaip prisiminiau vieną mūsų merginos pasisakymą.Buvo laikas,kai ji nemokėjo ištarti F raidės,visada sakydavo SP-spilmukai,spotikas...Sureagavom,kai pradėjo rodyti tokį realybės šou Ferma...
O mes žaidėm toki žaidimą, aš pasakau raidę, o dukra galvoja žodžius: "S" , tai saulė, saldainis, sudas ir sikalas
na miriau iš juoko, kai tokiu rimtu veidu pasakė
Aj, dar prisiminiau, čia buvo praeitą vasarą. Važiuoja keliu kombainas, o maniškė rėkia visa gerkle " mama, žiūrėk, chujbainėlis važiuoja !!!"
Smiltė atsineša supliuškusį balioną:
- Mama, balionas suvyto.
- Mama, balionas suvyto.
Kutenu Pijui pilvuką ir sakau: "lašinukai, lašinukai čia pas tave".
O jis " Ne, čia ne lašiniai!"
Aš:"O kas tada?"
Pijus: "Arbūzas"

O jis " Ne, čia ne lašiniai!"
Aš:"O kas tada?"
Pijus: "Arbūzas"
Nu papasakosiu musu su mano jaunesneje dukryte dialoga:
- mama, tu smirdi!
- o kuo gi as smirdziu?
- tu smirdi Egle! ( Egle vyresnioji musu dukrele!)
-o tai kuo smirda Egle?
- ji smirda knyga!
- tai reiskia kad ir as smirdziu knyga!
- ne...
- kodel gi?
- todel kad Egle knyga uoste o tu ne!

- mama, tu smirdi!
- o kuo gi as smirdziu?
- tu smirdi Egle! ( Egle vyresnioji musu dukrele!)
-o tai kuo smirda Egle?
- ji smirda knyga!
- tai reiskia kad ir as smirdziu knyga!
- ne...
- kodel gi?
- todel kad Egle knyga uoste o tu ne!

Ha ha ha, mamyte _Ewa man atrodo, kad tau ir laukti nereikia, jau tavo antroji tokia pat padukusi kaip ir vyresnioji:)
Taip... ir as dabar apie tai susimasciau!

Mano vaikis eina link manes ir ir uzkliuvo uz kojos. Atsistoja ir sako: tu biski mane uzmusei.
mano sesuo kai maza buvo, mano mam ja isleido vaziuoti troleibusu pas mociute. Aiskina, kad reikia islipti toje aiksteje kur lelinas stovi. Mama klausia:
Ar zinai, kuri statula vadinasi Leninas, ten plati tokia aikste.
Sesuo susimaste ir staiga: taip, taip, tas kur sako stok, neik nevaziuok (mat Lenino skulptura buvo su pakelta ranka)
mamyte_Ewa, manau, kad antroji bus planuotoja visokiu iskadu, o vyresnioji vykdytoja, turesi puikia seimynine mafija
mano sesuo kai maza buvo, mano mam ja isleido vaziuoti troleibusu pas mociute. Aiskina, kad reikia islipti toje aiksteje kur lelinas stovi. Mama klausia:
Ar zinai, kuri statula vadinasi Leninas, ten plati tokia aikste.
Sesuo susimaste ir staiga: taip, taip, tas kur sako stok, neik nevaziuok (mat Lenino skulptura buvo su pakelta ranka)
mamyte_Ewa, manau, kad antroji bus planuotoja visokiu iskadu, o vyresnioji vykdytoja, turesi puikia seimynine mafija
Nusprendžiau savo 4 metų merginą vest šokti ir dainuoti,tai vaikas susipainiojo ir sako visiems:
-Mane mamytė ves mane šokti,nes aš gražiai dainuoju!
-Mane mamytė ves mane šokti,nes aš gražiai dainuoju!