Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Mes einame gatve ir staigas vaikis sustojo ties apatinio trikotazo parduotuve.
Ach..mamyte paziurek, kaip grazu! Cia tau tinkliukai drugeliams gaudyti (liemenukai siuvineti drugeliais buvo)
Einam toliau, matom katina juoda tik uzpakalines leteneles iki keliu baltos, vaikis komentuoja:
va, pandinis katinas eina.
Atsakyti
Atėjom į knygyną nupirkti vyresnėlei tikybos pamokoms pratybų sąsiuvinio "Esu Diveo vaikas". Žiūrinėjam ir kitas knygas. Mažius (tuoj bus 4 metai) klausia sesės:
- Ką čia turi?
Sesė atsako:
- "Aš Dievo vaikas".
- Ir aš - Dievo vaikas!!!! - pasipiktinęs per visą knygyną rėkia mažasis. Paskui dar nupuola iki tėčio, pasiklausia:
- Tėti, o aš Dievo vaikas?
Ir, gavęs tėčio patvirtinimą, vaikščiodamas po knygyną nebe taip garsiai, bet labai užtikrintai kartoja:
- Aš - Dievo vaikas....
Atsakyti
Neseniai, savo labai vyriskoje kompanijoje, sveciuose turejome mergyte. Mano keturmetis tikrai neparode jokios simpatijos ar noro su ja zaisti sad.gif Tai as dabar prisiminiau viena pokalbi pries kokius 2men.
Tadas stumdo zaisline sportine masinyte tetis komentuoja, kad -"...va uzaugsi, galesi su sportine masina vazinet mergu prisisodines..."(ot, tipiskas vyras biggrin.gif ) Tadukas sako- "Ne, melgu nevezinsiu..."
Tetis-"Pamatysi, kai uzaugsi kaip mylesi mergaites" blush2.gif
Tadas-"Nemylesiu melgaiciu..."
-"O tai, ka mylesi, Taduk?"
-"Belniukus mylesiu, kai uzaugsiu..." blink.gif biggrin.gif

Ot galvos skausmas dabar tevui doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Californiagirl, thumbup.gif

Ir mes turim visokiu perliuku. Shtai vienas ju, susijes su Supermama:

Vaiva žiūri fotokonkursą „Plaukai – mano puošmena“ ir sako: „Čia visos tetos. O kur Vaiva?..“

Na, ir dar vienas:

Rytas. Visi kazhkur ruoshiasi: kas i darba, kas i mokyklele. Vaiva ibega i musu miegamaji ir sushunka: "Oi, reikia mamytes lova paklot!" O paskui, pagalvojusi, numoja ranka: "Ai, mamyte pati pasiklos..."
Atsakyti
Man siandien is ryto nutko.
Rengiu vaika, jis ranka mostelejo ir mano akiniai uzsikabino uz jo megztinio ir nukrito. Vaikis sako:
Oi mamyte, atsiprasau, kad numojau tau akinius.
Atsakyti
Marius, 3,5 m.:

Parėjom iš darželio, rengiamės ir kalbam, kad eisim plaut rankyčių. Besirengiant pamatau, kad bambytė nelabai švari, pūkelių nuo rūbų prisirinkę ir sakau, kad leisk, išvalysiu. Marius sako:
-Žiurkė padarė kaką...
-Kur? Kokia žiurkė?-klausiu aš unsure.gif
-Nu gi žiurėk, į bambą mažutį kaką padarė, ryte....

Nusijuokėm abu biggrin.gif biggrin.gif ir nusprendėm, kad reikia išvalyt, nors šiaip labai nepatinka ta procedūra jam...
Atsakyti
Darzelyje vaikis mate toki vaikiska anspauda ir jam labai prireike tokio. Klausia manes grizes namo:
-Mama, turi man dovanu?
klausiu, ko jis nori?O sis atsako:
-Nupirk man slamsto blink.gif
Sakau:
-Gal anspauda? o jis:
-Ne, man slamsto reikia tokio, kur ant popieriaus pasilieka
Atsakyti
mano pupyte tai irgi daznai pasneka tik vis dar raideles buna netos kurios turi buti.
vaziuojam masina,o ji l.megsta plaukus surinkinet ir atiduot savininkui,bet kadangi sedi gale kedutej,tai nepasiekia ir sako:
-teti, tau pautas ant megstinio!
-kas?
-pautas?
tetis nesuprate darkarta pasitixlina.
-kas man yra?
jau piktai,kad jos nesupranta atrezia:
-nu sakau,kad pautas,ja tau!!!
o ji turejo omeni,kad va tau plaukas.tai ligsiol dar pasijuokiam...
Atsakyti
Sveikos,

Vaziuojam masina, vyras sukioja radija. Nojus 3m. sako:
-Palik sita, zinai kaip man patinka merginos. (ten moteris dainavo)

Nupirkom sunui masinele valdoma radiojo bangom.
Parsineses namo ilgai zaide, po to pareiske:
-Zinai, sita masinele daugiau duoda linksmybes, nes jinai valdoma.
Atsakyti
Musu vaikiui labai svarbia vieta gyvenime uzima visokie graztai, atsuktuvai, plaktukai ir t.t. Parsineses kruva pagaliu namo, vadina juos savo instrumentais.
Nuvaziuojame i "Rimi", vaziuojame link iejimo ir jis staiga:
-Mama, ten tavo isntrumentai, griztam, ten tavo instrumentai!!!!
Mes vaziuojame ir galvojame, ka jis cia mums parodys.
Stai ga matau - juvelyriniu papuosalu parduotuve blink.gif biggrin.gif
Supratau, kad instrumentai = brangenybes biggrin.gif
Atsakyti
as nzn.ar cia tiks,bet prisiminiau kaip vaiena mergaite ismaste,tixliau man ta istorijele pazystama pasakojo,nu susnekejo panelyte.
zodziu zaidzia kambary dvi puseseres,o mama dirba kazka,bet viena ausim girdi ir mato ka grazuolytes veikia.jaunesnioji kazko nepaklause savo pusesr. ir toji vyresn.susinervino ir sako:
- tuoj as su tavim issiaiskinsiu...
mama sukluso ir galvoja kaipgi cia ji zada issiaiskinti???pasalom stebi. ogi ta vyresnioji nuejo i virtuve pasieme peili ir atsinese aiskintis...
mamytei akys ant kaktos isoko ir vien pagalvojus kaip galejo vskas tuo issiaiskinimu baigti,ogi kad jos dukryte savo pusesere..... cry.gif
cia pasirodo viskas buvo ismokta is tv laidos farai,tai sake poto karto tv uzdraude iki minimumo.tik nepamenu kokio jos amziaus,bet dar tikrai mazos.
Atsakyti
ugne 2.5m.

as sakau ugnei:
-tu esi geras zmogus!
-as ne zmogus,-rimtu balsu.
-o kas?
-as ugne,-l.tvirtai.
paaiskinu as jai kas yra kas (kad yra gyvunai,kates,zverys,zuvys ir t.t.),bet ji vistiek aiskina kad nezmogus.jai visi kiti yra zmones,gyvuliai yra gyvuliai,bet ji vistiek ne zmogus,o ugnyte.

einam prie juros i paludimi,ugne klausia:
-mama,tu pasiimei papus(maudomuka)?

arba dar is tos operos,nu ji liemenukus vadina papais.

vaikstom visi (as,ugne ir tetis)po prekybos centra ir praeidami uzejom i apatiniu parduotuve,ziurineju vaikstineju,o ugne teciui sako:
-teti,nupirkim mamai situos papus l.grazus!!!
Atsakyti