natūraliai tai aišku,, kad neblizgės, bet kažkas kalbėjo apie dažus ar kažkokią priemonę, kurią uždeda ant plaukų, plaukas po to blizga. bet kad lt nelabai kas dirba su ta priemone.dar jei nesapnavau, tai iš youtube nuorodų buvo įmetę, kaip ta procedūra atliekama.
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 28, 07:17)
ar ne tu seniau pasakojai apie kažkokius dažus lyk bespalvius, kuriuos uždeda tam kad plaukai blizgėtų. lyk lietuvoje nelebai naudojamas. papasakok daugiau, nes jau primiršau 

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 28, 13:02)
natūraliai tai aišku,, kad neblizgės, bet kažkas kalbėjo apie dažus ar kažkokią priemonę, kurią uždeda ant plaukų, plaukas po to blizga. bet kad lt nelabai kas dirba su ta priemone.dar jei nesapnavau, tai iš youtube nuorodų buvo įmetę, kaip ta procedūra atliekama.
taip rusiuke as kalbejau

ech, seip nsn pas ja daziausi , buciau prisiminus buciau paklausus , kas ten ir kaip. bet jauciu sekanti syki kai dazysiuos sruogom , gal man uzdes ta shine , nes anie bus tokie pabluke .

as sarma style darydavausi kaune. o seip lt nera populiari ji , nes brangiai iseina vistiek. man taip sake egliukaz , del to niekas nesidaro.
reikes uzsideti ta shine , ir paziureti skirtuma

QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 28, 14:24)
taip rusiuke as kalbejau
man darydavo, deavo bespalvius dazus ar ka ten , ir "atsviezindavo " plauku spalva , o kiek ten plaukai po jos blizgedavo , nlb prisimenu. nes net nekreipdavau demesio, nsn buvau isvis tik pradejus normaliai kirpykloje dazytis plaukus , tai net nesidomejau ta procedura
ech, seip nsn pas ja daziausi , buciau prisiminus buciau paklausus , kas ten ir kaip. bet jauciu sekanti syki kai dazysiuos sruogom , gal man uzdes ta shine , nes anie bus tokie pabluke .
as sarma style darydavausi kaune. o seip lt nera populiari ji , nes brangiai iseina vistiek. man taip sake egliukaz , del to niekas nesidaro.

tai tas shine taip suprantu spalvų paletėje balta spalva

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 28, 13:27)
tai tas shine taip suprantu spalvų paletėje balta spalva
paklausinėk su kokiais dažo kiek ko deda 

mmm.,. net nzn kaip atrodo paleteje , man atrodo turetu vadintis clear kazkas tokio, bet tikrai jis daro ne kaip carela rase ,ji kazka ne ta turejo omeny,

va egliukaz teisingai sneka ,ji ir dejo tuos linkus is youtube.
ok paklausiu, tik kad tas negreit bus dbr .

sveikutes,jau ir nauja temele,atsilieku ziauriai nuo jusu
ir kokiu idomiu dalyku atradot,sitie daziukai

ir kokiu idomiu dalyku atradot,sitie daziukai

QUOTE(Eleina @ 2009 04 28, 12:52)
Kokie nebrangus

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 16:15)
lauksim kuri is garbaniu pirma isbandys ir kitom isreklamuos

sveikos garbanes, noreciau ir as prie jusu prisijungti, jei priimsit
, nes taip pat esu garbane ir vargstu su plaukuciais, bandau visokias priemones bet... vis dar paieskose nes taip ir nepavyksta rasti tu paciu paciausiu kurios butu nepakeiciamos
nors... pora vis del to yra
tai umberto giannini plauku zele nesulipina garbanu
kiek visko bandziau vis tiek prie jos grizdavau
ir dar yra vienas stebuklelis t.y nenuplaunamas balzamas itrini ji i dar slapius plaukus ir butnai leidi jiems naturaliai isdziuti tai kaip graziai garbanos susiformuoja ne tas zodis, atrodo jis panasiai tai
sakau panasiai nes cia internete ieskojau foto as ji kirpykloje perku, bet jauciu ne visos yra.

ir dar yra vienas stebuklelis t.y nenuplaunamas balzamas itrini ji i dar slapius plaukus ir butnai leidi jiems naturaliai isdziuti tai kaip graziai garbanos susiformuoja ne tas zodis, atrodo jis panasiai tai

QUOTE(Rozetuke @ 2009 04 28, 16:35)
, nes taip pat esu garbane ir vargstu su plaukuciais, bandau visokias priemones bet... vis dar paieskose nes taip ir nepavyksta rasti tu paciu paciausiu kurios butu nepakeiciamos
nors... pora vis del to yra
kiek visko bandziau vis tiek prie jos grizdavau
sakau panasiai nes cia internete ieskojau foto as ji kirpykloje perku, bet jauciu ne visos yra.

sveika prisijungusi

QUOTE(Rozetuke @ 2009 04 28, 14:35)

Sveika, aisku priimsim

kai turejau tamsius plaukus tai man be priemoniu blizgejo... ypac jeigu dar uzsitepus kokoso aliejuko
turiu dar viena toki purskaliuka, kuris labai blizgesio suteikia, net ant blondinisku siek tiek matosi