Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. V tema

QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 15:10)
kai turejau tamsius plaukus tai man be priemoniu blizgejo... ypac jeigu dar uzsitepus kokoso aliejuko  bigsmile.gif  turiu dar viena toki purskaliuka, kuris labai blizgesio suteikia, net ant blondinisku siek tiek matosi  smile.gif

Kas per purskaliukas?
Atsakyti
naujokei 4u.gif

visos kiek daug visokių priemonių naudojat ax.gif aš tai ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 04 28, 17:37)
visos kiek daug visokių priemonių naudojat  ax.gif aš tai ne  blush2.gif

o tai kiek tu naudoji? g.gif
Atsakyti
laba visoms,
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 17:10)
kai turejau tamsius plaukus tai man be priemoniu blizgejo... ypac jeigu dar uzsitepus kokoso aliejuko  bigsmile.gif  turiu dar viena toki purskaliuka, kuris labai blizgesio suteikia, net ant blondinisku siek tiek matosi  smile.gif

oi, ko tik dabar nėra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 19:08)
o tai kiek tu naudoji? g.gif

šampūnas,kondicionierius ir purškaliukas.retai putas dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 04 28, 18:17)
šampūnas,kondicionierius ir purškaliukas.retai putas dar  ax.gif

Oho kiek mazai bigsmile.gif ir galiukai nesisakoja? man nuo tiek priemoniu plaukai po menesio nusiurtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 17:21)
Kas per purskaliukas?

toks is Kosmados, pavadinimo nepamenu. Kazkurioj temoj buvo foto imesta. Ten su kokosu aliejum, labai spindesio duoda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(magistrante @ 2009 04 28, 20:17)
šampūnas,kondicionierius ir purškaliukas.retai putas dar  ax.gif

as visada jauciau antipatija putoms lotuliukas.gif siaip pas mane irgi tas pats sampunas, kondicionierius smile.gif ir dar porakart per savaite naturaliu alieju kaukes smile.gif kazkaip nemegstu as po plovimo priemoniu deti....
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 19:18)
Oho kiek mazai bigsmile.gif ir galiukai nesisakoja? man nuo tiek priemoniu plaukai po menesio nusiurtu doh.gif

tai va ir sakau,pasiskaičiau čia jus ir kažkaip susimąsčiau,kad mažokai ax.gif šakojasi šiek tiek,bet nėra labai žiauriai.. tai dabar nusipirkau dar keletą priemonių,užsikabliuosiu ir aš gal lotuliukas.gif

aš išvis nei dažausi per daug nei ką..tik ypatingom progom.. gal dėlto niekas ir neduoda tiek metų kiek yra.. lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 18:22)
toks is Kosmados, pavadinimo nepamenu. Kazkurioj temoj buvo foto imesta. Ten su kokosu aliejum, labai spindesio duoda  smile.gif

Zinau apie ka kalbi, ziurinejau parduotuvej, bet ten bent 3 silikono rusys, tai tiek is jo naudos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(magistrante @ 2009 04 28, 18:24)
tai va ir sakau,pasiskaičiau čia jus ir kažkaip susimąsčiau,kad mažokai  ax.gif šakojasi šiek tiek,bet nėra labai žiauriai.. tai dabar nusipirkau dar keletą priemonių,užsikabliuosiu ir aš gal  lotuliukas.gif

aš išvis nei dažausi per daug nei ką..tik ypatingom progom.. gal dėlto niekas ir neduoda tiek metų kiek yra..  lotuliukas.gif  blush2.gif

Kiekvienos plaukai skirtingi, nebutinai ir tu turi tiek visko det, kiek kitos schmoll.gif as jau ipratus prie tokiu ritualu, beto mano plaukams geriau kai dar ir po plovimo sutepu kremais biggrin.gif

O beje kiek tau metu?... ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 20:24)
Zinau apie ka kalbi, ziurinejau parduotuvej, bet ten bent 3 silikono rusys, tai tiek is jo naudos doh.gif

taigi visvien naudoji silikoninius aliejus, sampunus ir kt mirksiukas.gif
to purskaliuko nenaudoju siuo metu, laikau nebent toms progoms kai reiks kur pasipuosti, arba mastau parduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 17:10)

pasakok apie purškaliuką

jau atsakėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 28 balandžio 2009 - 19:37
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 18:28)
taigi visvien naudoji silikoninius aliejus, sampunus ir kt  mirksiukas.gif
to purskaliuko nenaudoju siuo metu, laikau nebent toms progoms kai reiks kur pasipuosti, arba mastau parduoti  smile.gif

Bet stengiuosi kuo maziau naudot ax.gif todel ir nepirkau schmoll.gif
Papildyta:
user posted image
turbut apie sita kalbam?
Atsakyti