beje gali BT temikej mano grafikiuka paziuret...
aha...laukimas zudo 
Tavo grafikelis
, dabar taip ir laikykis, svarbu yra stipriai nenukristi
.
Labas rytas 
as tai pat sutinku su visomis permainomis ir koregacijomis
Lialia:) planuoja pirmaji vaikuti.
malonu kad naujokiu prisijunge

as tai pat sutinku su visomis permainomis ir koregacijomis
Lialia:) planuoja pirmaji vaikuti.
malonu kad naujokiu prisijunge
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 18, 09:38)
Sveikutes
Prisiziurejau BT grafikeliu,pagalvojau gal man dabar pradet matuoti BT,nu del saves
Pvz jeigu temperatura laikosi 37 ir daugiau iki kitu mmm dienos,tai galima pasidaryti testuka
Ar taip suprantu ar ne
Akviliuks,paziurejau tavo grafikeli,linkiu,kad nenukristu
Prisiziurejau BT grafikeliu,pagalvojau gal man dabar pradet matuoti BT,nu del saves
Akviliuks,paziurejau tavo grafikeli,linkiu,kad nenukristu
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 18, 12:25)
Pvz jeigu temperatura laikosi 37 ir daugiau iki kitu mmm dienos,tai galima pasidaryti testuka
Ar taip suprantu ar ne
Zinoma, kad gali pradeti matuoti . Jei BT laikosi pakilusi iki mmm dienos gali daryti NT, mano nuomone geriau palaukti kol mmm veluos
QUOTE(Maran @ 2009 05 18, 12:18)
Zinoma, kad gali pradeti matuoti . Jei BT laikosi pakilusi iki mmm dienos gali daryti NT, mano nuomone geriau palaukti kol mmm veluos
, nes daznai tenka nusivilti
. As negadinu NT
, gadinsiu tik tuo atveju, jei mmm veluos
.
Liuks tada ryt pradesiu matuoti BT
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 18, 13:24)
Liuks tada ryt pradesiu matuoti BT
Bet as nesuprantu,maudzia sona jau antra diena,jokiu isskyru nera,svaru visiskai
Zodziu tikrai sunku kai nereguliarios mmm 
Pas mane irgi nereguliarios mmm
QUOTE(Maran @ 2009 05 18, 12:33)
Pas mane irgi nereguliarios mmm
, tai uztat ir as pradejau matuoti BT, kadangi stebint taip galima daugiau pazinti savo organizma, matyti pagal temperatura ar vyksta O ir t.t.
O kokia BT turi buti o metu
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 18, 13:36)
Kiekvienai buna skirtinga, bet pirmoje ciklo puseje, tai yra pries O visada buna zemesne, o kai jau ivyksta O, tada yra antra ciklo puse ir temperatura laikosi aukstesne
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 17, 22:24)
na kazkaip keitai jauciuosi. kovo men buvo toks dalykelis. praejo mano menesines, po dvieju savaiciu ir vel jos pasirode. bet as kazkaip nekreipiau demesio, nes ruosiames i kelione, tai dziaugiausi, kad mmm tikrai nebus per atostogas. bet paskui pagalvojau, gal cia buvo persileidimas koks
aš irgi planuoju pirmąjį savo leliuką
Kažkaip pradėjau dažniau eiti į tualetą šlapintis, šlapinantis nieko neskauda, seniau tikrai taip nebūdavo, iki mm liko dar pusantros savaitės, gal čia koks požymis, o gal peršalau