Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

Labas rytas, merginos,
jus cia taip linksmai plepat, as seku visus pokalbius ir istorijas, bet nedristu kisti savo trigrasio. Gal kasdien sekant kitu gyvenima, savi rupesciai nublanksta.

Aplinkui visi turi vaiku ir ne po viena, su kuo nepakalbi, visi tik sast- ir yra. Daugumai net neplanuotai. Kaip bendradarbe pasake "jei nebutu netyciuku, mes nei vieno vaiko nebutume tureje". O pas mane ir netyciuku nera, ir planai stringa verysad.gif

Beje, as jauciuosi lygiai taip pat, kaip sagyte - jokiu pozymiu schmoll.gif Tokia depresija uzpuole verysad.gif

QUOTE(sagyte @ 2009 05 27, 18:34)
Man už 3 dienų turėtų prasidėti mm (kurių labai nelaikiu), drebu kaip noriu NT atlikti, bet bijau nusvilti, seniau krūtinė buvo labai jautri, paskaudendavo pilvo apačią, o dabar viskas dingo nieko neskauda, maigau krūtinę jokio jausmo, nejaugi žirniukas neužkibo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 28, 09:15)
Ingusia31 - sveikinimai dideliausi  4u.gif  daug sveikatytes jumi abiems ir lengvo nesiojimo!  thumbup.gif  wub.gif

labas rytelis, mergaites:)
niu va...pasirgau mazumele ir vel grizau:) jau 7cd...bet kazkaip liudna...turbut si men nieko nesigaus...nes mano MB visa kita savaite bus komandiruotej...o tuomet panasiai ir O turetu buti..  unsure.gif

Sveikute smile.gif , nenusimink tu neviena ir manes laukia ta pati situatcija, po poros savaiciu vaziuoju atostogu i LT ,o MB lieka namie ir kaip tik tuo laiku manoji O, na bet nors tiek, kad turesu galimybe apsilankyti pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Aciu visom mergaitem 4u.gif kiek planu dabar mano galvele uzpuole nors dar tik kelios savaiteles blush2.gif ale jau prisisvaigau iki begalybes. Tikrai nuosirdziai visom linkiu atsipalaiduoti, maziau planuoti ir pamatysit kaip viskas pasiseks gerai biggrin.gif Ale kai pamaciau tuos du bruksnelius kaip simptomai visi paryskejo, rodos jau vsio man visi pozymiai yra nors dar vakar taip ne negalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ingusia31,dideliausi sveikinimai nestuke.gif 4u.gif
Kobrra,laikykis 4u.gif Niu juk gal kita menesi pasiseks ir bus viskas gerai 4u.gif
Mano BT siandien 37.3,bet jauciu,jauciu,kad jau tuoj pradesiu kristi ir mmm atkeliaus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
labas rytas visoms,
visiems musu nestuke.gif dideli nuosirdus sveikinimai smile.gif

tikiuosi mes visos greitai irgi busim tarp jusu.

Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 28, 09:31)
Sveikute  smile.gif , nenusimink tu neviena ir manes laukia ta pati situatcija, po poros savaiciu vaziuoju atostogu i LT ,o MB lieka namie ir kaip tik tuo laiku manoji O, na bet nors tiek, kad turesu galimybe apsilankyti pas gydytoja  4u.gif

labux smile.gif
niu as dar zinoma turiu siokia tokia vilti, kad gal pataikysim bent ant O... isties tai mano MB nelabai taip "isijautes" i planavima...cia as spirgu, o jis ramus...bet kiek suprantu dauguma vyru panasiai elgias, tai biski ramiau lotuliukas.gif
niu bet faina, aplankysi savus...juk smagu grizt i Lt, ane? smile.gif pas gydytoja apsilankyt irgi nera blogis mirksiukas.gif
as irgi uzsirasiau pas gine...artimiausias laikas buvo rugpjucio 14 d. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 28, 07:33)
siandien jau tikra kad as  nestuke.gif  siandien pamaciau tas lauktasias II

clap.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kurias apsėda blogos mintys vykime šalin, nors vakar ir pati užsidepresavau verysad.gif atrodo pasaulio pabaiga buvo atejus... blush2.gif
visus galus maudzia ir nieko panasaus i nestuke.gif simptomus g.gif tai taip liudna pasidare doh.gif ne iš šio nei iš to apšaukiau šeimyna ir nuėjau gult blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2009 05 28, 11:03)
clap.gif sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kurias apsėda blogos mintys vykime šalin, nors vakar ir pati užsidepresavau  verysad.gif atrodo pasaulio pabaiga buvo atejus...  blush2.gif
visus galus maudzia ir nieko panasaus i  nestuke.gif simptomus  g.gif tai taip liudna pasidare  doh.gif ne iš šio nei iš to apšaukiau šeimyna ir nuėjau gult  blush2.gif

sveikutes,

ir as jungiuosi prie jusu ax.gif
man gine sake, kad gali mausti del to, kad mmm veluoja g.gif mano ciklas irgi nereguliarus, kartais buna 28-30 d., praeita men. buvo 36 d., kai pratrukau, tai lyg fontanas vare gal savaite, dabar vel jau 35 d. ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 28, 10:15)
sveikutes,

ir as jungiuosi prie jusu ax.gif
man gine sake, kad gali mausti del to, kad mmm veluoja g.gif mano ciklas irgi nereguliarus, kartais buna 28-30 d., praeita men. buvo 36 d., kai pratrukau, tai lyg fontanas vare gal savaite, dabar vel jau 35 d. ir nieko g.gif

sveika atvykus 4u.gif

man dar viskas ok, neveluoja mmm, bet jaučiu, kad laiku ir bus... blink.gif
tik kai taip norisi wub.gif nusivyliau vakar kai užpuolė mmm simptonai verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 28, 09:59)
labux smile.gif
mano MB nelabai taip "isijautes" i planavima...cia as spirgu, o jis ramus...bet kiek suprantu dauguma vyru panasiai elgias, tai biski ramiau  lotuliukas.gif

Maniškis kažko irgi spirga lotuliukas.gif tai net įdomu stebėt, palaiko man kompaniją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 27, 16:56)
o gal mmm tuoj bus,ar taip perpute kur g.gif

tai tame ir beda,kad jos tik po 2 savaitciu kazkur unsure.gif .vel matomai kokia zaraza prilipo
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti