Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Maran @ 2009 04 28, 21:17)
Dekui  4u.gif .
Kartais viskas priklauso ne nuo musu noru, o aplinkybiu  mirksiukas.gif.
O kur tu darysiesi LT, nes jei gerai supratau, tai tu gyveni uzsienyje  smile.gif ?

jo gyvenam mes Švedijoje ir darysiuos cia. turiu viena Lt daryta db bandysim svedu darba, nes jie labai pasinese siam darbui dirba kad megsta ir patys turi tattoo pilna kuna, ir daro kokybiskiau. zinoma ir kaina atitinkamai
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 04 28, 21:33)
jo gyvenam mes Švedijoje ir darysiuos cia. turiu viena Lt daryta db bandysim svedu darba, nes jie labai pasinese siam darbui dirba kad megsta ir patys turi tattoo pilna kuna, ir daro kokybiskiau. zinoma ir kaina atitinkamai

Aisku smile.gif , na o kas liecia kaina, tai tikiu, kad atitinkama mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 04 28, 21:36)
Aisku  smile.gif , na o kas liecia kaina, tai tikiu, kad atitinkama  mirksiukas.gif.

Kai jau pasidarysiu tai pasirodysiu piesini ir galesiu kaina papasakoti. MB daresi tikkeleta juosteliu papilde tai mokejo 300lt, nu kosmosas cia kainos. as noriu galbut geles ziedo tai apie 600lt kainuos.
Bet mes cia rimtai nuo patarimu kaip greiciau pastoti iki tattoo prisikasem biggrin.gif
Atsakyti
Reikia apie viska paplepeti smile.gif , nes jei vien tik apie pastojima rasysim, tai galva istins doh.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 04 28, 22:11)
Reikia apie viska paplepeti  smile.gif , nes jei vien tik apie pastojima rasysim, tai  galva istins  doh.gif  mirksiukas.gif .

nu tada liuks musu temuke thumbup.gif nuo...iki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 04 28, 20:15)
Labas mergytes, paplepejote jus cia kol manes nebuvo smile.gif  Neta turim tik nuo 20val (Lietuvos laiku). O tai dabar su tom valandom kaip? pas jus 22, pas mus 21  biggrin.gif  g.gif  tai ar cia Lietuvos laiku mum spulti darbt ar cia savo laiko juostoje orentuotis.
As tai nelabai tikiu visokiais tokiais dalykais, bet iasbandau blush2.gif
Visuomet po  smileysex.gif paguliu antnugaros 30min, jau ir MB sako nesikelk gulek, kartais kojas susikeliu ant sienos, kad spermiukai greiciau keliautu, nu bet sy menesi nenukeliavo ten ku reikia. Lauksim kito menesio thumbup.gif

vat papildau,ten rase,kad moters visi raumenys atsipalaiduoja nuo21 iki 22val,tai kurioj salyje esi pagal jos laika juk einat miegoti,tai pagal ta laika ir pasistengti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as tai kazkurioj temoj paskaiciau kokios geresnes pozos mylintis, kad spermiukai patektu ten kur reikia. Tai MB susimastes gulejo, net juokas man paeme biggrin.gif is jo.
man toks negeras jausmas, kad as vistiek sulauksiu mmmm si menesi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Maran @ 2009 04 28, 22:11)
Reikia apie viska paplepeti  smile.gif , nes jei vien tik apie pastojima rasysim, tai  galva istins  doh.gif  mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif as tai taip viju mintis apie lialiuka, bet vistiek savaime i ta skyreli uzsuku doh.gif
Atsakyti
[quote=lialia:),2009 04 29, 11:01]
Sveikutes,

as tai kazkurioj temoj paskaiciau kokios geresnes pozos mylintis, kad spermiukai patektu ten kur reikia. Tai MB susimastes gulejo, net juokas man paeme biggrin.gif is jo.
Papildyta:

TAI JEI SULAUKSI MMM Ttai kita men gal jau nebesulauksi 4u.gif
Atsakyti
[quote=akiv0414,2009 04 29, 15:20]
[quote=lialia:),2009 04 29, 11:01]
Sveikutes,

Papildyta:

TAI JEI SULAUKSI MMM Ttai kita men gal jau nebesulauksi 4u.gif
[/quote]

laaabai to tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas turiu beda smile.gif Tai va naudojau kontraceptikus ir juos nustojau vartoti, po paskutines tabletes tada susirgau po 4 dienu baigiau sirgi po sirgimo pasimylejau be apsaugos ar yra galimybe kad pastojau? jau nsuipirkau testa lauksiu kol savaite praeis pasitikrinsiu, tik va ar vaisingos dienso po menesiniu yra ir tuo labiau kai kontraceptikus meciau smile.gif
Papildyta:
Labas turiu beda smile.gif Tai va naudojau kontraceptikus ir juos nustojau vartoti, po paskutines tabletes tada susirgau po 4 dienu baigiau sirgi po sirgimo pasimylejau be apsaugos ar yra galimybe kad pastojau? jau nsuipirkau testa lauksiu kol savaite praeis pasitikrinsiu, tik va ar vaisingos dienso po menesiniu yra ir tuo labiau kai kontraceptikus meciau smile.gif
Atsakyti
yra galimybe pastoti,nors teoriskai kaip ir nevaisingos dienos,bet as esu pastojus iskart po mmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 29, 18:42)
yra galimybe pastoti,nors teoriskai kaip ir nevaisingos dienos,bet as esu pastojus iskart po mmm blush2.gif

Niu tikiuos teigiamas bus testa nes jau labai noriu leliuko thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti