Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(Čikinkira @ 2009 09 06, 17:30)
O svarbus paros laikas kada sportuojama?Aš minu anksti ryte prieš darbą(vakare tikrai neprisiverčiau išminti) galvoju ar nėra blogai?

Sveika smile.gif pastebejau tavo svorio matuokle, kad zymus svorio metimo rezultatai wink.gif Sakyki, kaip tau tai pavyksta?
Atsakyti
niu prisiskaiciau, prisiskaiciau cia jusu ir suletinau savo tempa....... jeigu as is kailio neriuosi ir tik energija eikvoju, tai kuriu galu minti tada.... g.gif g.gif ..... paskutiniu metu zuriu ir kvapo vis pritrukstu, o tempa suletinus minu normaliai, programa iveikiu be problemu...... tik va klausimelis iskilo gal kas domejosi, pas mane yra treniruoklis su programom, pvz uzsistatau riebalu deginimo programa, pradzioje 4 min minu lengvai, paskui 8 sunkiau, tada 16 is viso sunkiai...... na kaip savaime suprantama as tas pirmas minutes kai lengviau minti ir greiciau minu, paskui tempas leteja...... o gal tos programos esme yra kad as tureciau visa ja vienodu tempu minti nuo pat pradziu leciau ir toliau vienoda laikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrute_20 @ 2009 09 04, 18:41)
Pas mane kazkas irgi patraska, po to nustoja. Tai nesuprantu kas cia. Reiks paziureti. As jau 52kg sveriu. smile.gif Labai patenkinta.  thumbup.gif

Nu šaunuolė 4u.gif O tai nebus taip, kad veltui ir pirkai tą elipsiuką, nes tereikėjo pradėti daugiau judėti, daugiau išlysti iš namų ir būtų viskas čiki?....
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 09 07, 15:34)
Nu šaunuolė 4u.gif  O tai nebus taip, kad veltui ir pirkai tą elipsiuką, nes tereikėjo pradėti daugiau judėti, daugiau išlysti iš namų ir būtų viskas čiki?....

Galbut. Bet man vistiek patinka minti. smile.gif
Atsakyti
Smagu smagu drinks_cheers.gif

Vakar gastroliavom Klaipėdoje, tai kaipgi nenuvažiuosi ir prie jūros...Nu sukorėm ne vieną kilometrą paplūdimiu, liuks sportas kojytėms thumbup.gif
Dar buvom užsukę Akropolyje į winner sport, šiaip išbandyt elipsiukų, bet teturėjo 1 vienintelį.. Tai mano hammeriukas tikrai ne prastesnis, net gal geresnis ax.gif Tai ne taip blogai ir tie Senukai...
Papildyta:
Šiandien važiuosim grybaut, nu žiauriai man patinka vaikštinėt po mišką, ir nauda, ir pramoga, ir svarbiausia sportas.. Tik visai nėra laiko pamint savo elipsiuko doh.gif Bet nieko, atsigriebsiu, kai prasidės lietūs....
Atsakyti
Tai kur tos visos sportuotojos??? Aš šiandien skyriau dėmesio savo elipsiukui, pamyniau 20min, 7km, 21SPD ir 200kcal. Ir nuotaika visai dienai thumbup.gif
Atsakyti
Aš 45 min pamyniau šiandien thumbup.gif
Atsakyti
o as apsirgau, tai negaliu uzlipt ant elipsiuko sad.gif
Atsakyti
as tyliai minu kartais lengviau kartais sunkiau ...... buvau per vasara kelis kg uzsimetus, tai dzinsai tratejo...... siandien isiraukiau pasimatavau, jau lasivesni...... ale pasisverti vis tiek neprisiverciu..... ax.gif
Atsakyti
Man kažkaip jau kuris laikas nustojo kristi svoris, dar gerai, kad nepradėjo didėti..... gal organizmas apsiprato su krūviu ir nors svoris stabilus, bet raumenukai vis stiprėja...
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 09 11, 12:51)
Man kažkaip jau kuris laikas nustojo kristi svoris, dar gerai, kad nepradėjo didėti..... gal organizmas apsiprato su krūviu ir nors svoris stabilus, bet raumenukai vis stiprėja...

aga..... man jau senai jis nekrenta, bet minu ir tiek..... o va vasara vakarinis alus, kepta duona, suris savo dave.... nors labai daug judejom, aktyviai gyvenom, vis tiek kg i virsu lipti pradejo... dzinsus vilkausi ir issigandau, net ant svarstykliu nelipau, jutau kad kg turiu papildomai, geriau kai kelnes pralaisves tada ir pasisversiu..... dabar grieztai vakarais suimiau save i rankas vel. Bandau save itikinti kad negaliu priaugti vel mesti ir t.t. nes kiekvienas numestas kilogramas yra papildoma rauksle ant veido (na jau toks amzius, deja) ..... taigi tokiu atsipalaidavimu neturetu daugiau buti..... suprantu kad koki vakariuka sau leidziu. bet kai dvi savaites sau leidau ax.gif ax.gif
Atsakyti
ax.gif sveikutės ax.gif
aš irgi elipsiuką minu tongue.gif tik jau seniai nebežiūriu nei greičio, nei kalorijų, kažkaip mane erzina tie ekranėly besikeičiantys skaičiukai... blush2.gif tongue.gif tiesiog nusistatau, kad rodytų tik numintą atstumą thumbup.gif bet maniškis ko tai girgždėt pradėjo g.gif reiks varžtukus patikrint... g.gif
Atsakyti