Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

sveikutes ax.gif kur buvus kur nebuvos atbegu as pas jumis drinks_cheers.gif paskelbiau savo kunui kara, uzsiimu nuo siandienos grieztai box.gif sian ryte suvalgau jogurto 200 g ir kavos puodeli su pienu, o pietums uzsiplikinau dribsniu su razinomis smile.gif tvirtai apsisprendziau pirkt treniruokli fitness4.gif
Atsakyti
Aš irgi po visų ligų bandysiu atsigriebti, tik nuo pirmadienio, tai jei jėgos leis minsiu po 1h į dieną, tik įdomu kodėl Indrute_20 tiek mažai kalorijų sudegina per valandą mindama, aš per pusvalandį 300kcal sudeginu...
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 10 01, 14:58)
Aš irgi po visų ligų bandysiu atsigriebti, tik nuo pirmadienio, tai jei jėgos leis minsiu po 1h į dieną, tik įdomu kodėl Indrute_20 tiek mažai kalorijų sudegina per valandą mindama, aš per pusvalandį 300kcal sudeginu...

o kas atsitiko? sergi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gera_lengva @ 2009 10 01, 09:50)
aš parduodu savo treniruoklį hammer, yra dar ir garantija jei ką sudomino rašykit į až.kaune smile.gif

kaina 500lt 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu elipsini trenirokli iki 300 lt Klaipedoje. 4u.gif
Atsakyti
O aš pirksiu elipsinį treniruoklį iki 300lt. KAUNE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 10 01, 14:58)

Nes matyt pas mane kitoks treniruoklis. Pas mane net iki 21 greicio negali isminti, kaip kitos taip mina. O kai minu 10km/h tai jau kaip reikiant judu. smile.gif
Atsakyti
O tai koki treniruokli naudoji? mano manymu geriau pirkti toki, kuris isjudina visas kuna dalis ir galetum daryti ivairius pratimus:)
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2009 10 01, 15:13)
o kas atsitiko? sergi?  blink.gif

Kažkokia bacila prikibo ir nenori atkibti...Turbūt gripas, tik temperatūros nėra... Bet kadangi jau baigiu pasveikti, nors kai tokie dabar orai, nosis visada varvės, tai pradėsiu po šiek tiek paminti...
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 10 05, 14:47)
Kažkokia bacila prikibo ir nenori atkibti...Turbūt gripas, tik temperatūros nėra... Bet kadangi jau baigiu pasveikti, nors kai tokie dabar orai, nosis visada varvės, tai pradėsiu po šiek tiek paminti...

as kai pradejau minti tai net slogos normalios neturejau g.gif .... galvoju gal cia ir grudinimasis toks minu visada prie praviro lango, tai nei ziema nei vasara nesergu...... g.gif ...... na ir taip lepi nebuvau... ale vis tiek kokia bacila vis pagriebdavau.... nu bet gal cia toks sutapimas, mano dukra irgi sportuoja, lanko krepsini ir baseina, truputi ir as nuo mazens pagrudinu, tai dabar jau kokie 3 metai visai nesirgo tai gal ir as nepagriebiu bacilos is jos ir nesergu.... g.gif
Atsakyti
As ir lepunele visada buvau.. bet kai pradejau sportuoti tai kazkaip reciau ligos puola.. ir reciau visokie skausmai kankina..
Atsakyti
Sportas - sveikata drinks_cheers.gif Aš šiaip irgi labai retai sergu, nė karto nesu jokio biletenio ėmusi, tik va nežinai iš kur kokią bacilą pasigausi... Nors vaikučių dar neturiu, bet žinau, kad nieko nėra geriau, kai jie neserga...

O kaip jums su skysčių vartojimu? Turiu omenyje vandens. Reiktų 2l išgerti, o dabar kai orai tokie šalti, tai tik arbatytes ir norisi gerti, o ne vandenį...
Atsakyti