Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(hipoteka @ 2009 10 06, 10:35)
Sportas - sveikata drinks_cheers.gif  Aš šiaip irgi labai retai sergu, nė karto nesu jokio biletenio ėmusi, tik va nežinai iš kur kokią bacilą pasigausi... Nors vaikučių dar neturiu, bet žinau, kad nieko nėra geriau, kai jie neserga...

O kaip jums su skysčių vartojimu? Turiu omenyje vandens. Reiktų 2l išgerti, o dabar kai orai tokie šalti, tai tik arbatytes ir norisi gerti, o ne vandenį...

tai ne vandens 2 l reikia o skysciu, o skysciai taigi viskas ir vanduo ir jogurtas ir arbata...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 10 06, 11:35)
O kaip jums su skysčių vartojimu? Turiu omenyje vandens. Reiktų 2l išgerti, o dabar kai orai tokie šalti, tai tik arbatytes ir norisi gerti, o ne vandenį...

as tai net neskaiciuoju.. stengiuos gerti kuo daugiau, bet jei nesinori, tai negersi per prievarta.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 10 06, 13:52)
tai ne vandens 2 l reikia o skysciu, o skysciai taigi viskas ir vanduo ir jogurtas ir arbata......  g.gif

Vat būtent gryno vandens GRYNO reik išgert, ypač vasarą, kai daugiau prakaituojama, o kokia kava išvis nesiskaito, nes ji tik skatina skysčių pasišalinimą...Arbata, jogurtai ar sriubos - čia jau yra virškinami dalykai, maistas žodžiu...Na manau kas žino, tas žino....

Aš anksčiau aplamai mažai vartodavau skysčių, o vandens ypač retai, bet kai pasiskaitinėji įvairios literatūros, pabendrauji su įvairiais žmonėmis, imi labiau rūpintis savo organizmu.. Be to tik vanduo ir padeda išvarinėti limfą, susidariusią kur nereikia...
Būtent vanduo manau ir yra grožio bei sveikatos net nžn kaip pavadint aleksyras...

QUOTE(IsgaLvoTa @ 2009 10 06, 14:37)
as tai net neskaiciuoju.. stengiuos gerti kuo daugiau, bet jei nesinori, tai negersi per prievarta.. smile.gif

Šiaip aš irgi neskaičiuoju kiek išgeriu to vandens, tik žinau kad ne mažiau litro...O geriu, tai visai nenorėdama, nes nenoriu niekada, o tiesiog žinau, kad reikia, tai reikia...

Šiandien pagaliau pradėjau minti, išmyniau 50min/500kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hipoteka: 07 spalio 2009 - 14:32
Na sportininkės, sportuojat ir neturit kada brūkštelt...
Šiandien išvežėm mano elipsiuką į garantinį, nes taip pradėjo girgždėt, cypt, kad neapsikenčiau...Dar vyras kelis kartus bandė perrinkt, pertept, bet surinkus vis tas pats doh.gif
Iš temelės "Sportas namuose! Tingėti uždrausta!" prisiskaičiau įvairiausių pratimukų ir bandysiu sportuot be elipsiuko kol kas....
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 10 08, 14:32)
Na sportininkės, sportuojat ir neturit kada brūkštelt...
Šiandien išvežėm mano elipsiuką į garantinį, nes taip pradėjo girgždėt, cypt, kad neapsikenčiau...Dar vyras kelis kartus bandė perrinkt, pertept, bet surinkus vis tas pats  doh.gif
Iš temelės "Sportas namuose! Tingėti uždrausta!" prisiskaičiau įvairiausių pratimukų ir bandysiu sportuot be elipsiuko kol kas....

lipi, mini...... ir taip kasdien, ka jau cia beprirasysi..... pradzioje dar buvo visokiu klausimu ir t.t. o toliau dienos ritualas...... gryztu vakriene paruosiu, namiskiai valgo as minu...... kg senai jau nekrenta.. pradzioje, kai svoris nukrito buvo nerealus dziaugsmas po parduotuves vaikscioti, eini matuojies ir daug kas tinka, ko nebuvo pastaruosius 10 metu biggrin.gif dabar jau ir tas dziagusmas praejo, parduotuves vargina, rubu spinta pilna, uztenka... g.gif vasara baigesi minimas vel nebe tokia kancia minu ir tiek ... oi kaip cia pesimistiskai gavosi, nu rudeniskai taip...
Atsakyti
Aha liūdnokai čia parašei, bet manau visoms po ilgo laiko taip bus...Na bet iš tikrųjų kai pagalvoji, nėra jau taip ir blogai mirksiukas.gif Dabar kadangi turėsiu nžn kuriam laikui pertrauką mynimo padaryt, tikiuosi nepradės svoris po biškelį ne į tą pusę judėt...
O svoris "Sagai" gal nebekrenta, nes nebėra kam jau krist??
Atsakyti
Sveikos, parduodu elipsini treniruokli Hammer.
Atsakyti
na va jungiuosi ir aš į elipsininkių būrį 4u.gif pagaliau šnd nusipirkau elipsę, tai dabar minsiu,kad tik noro nepritrūktų ax.gif
o kaip pas jus rodo kalorijas, pulsą? ta prasme kokiu principu?neturiu db po ranka instrukcijos ir neišmąstau kaip jo paprašyt, kad parodytų man unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 10 spalio 2009 - 14:03
QUOTE(astuškinas @ 2009 10 10, 15:02)
o kaip pas jus rodo kalorijas, pulsą? ta prasme kokiu principu?neturiu db po ranka instrukcijos ir neišmąstau kaip jo paprašyt, kad parodytų man  unsure.gif  doh.gif

Na pas visas gi skirtingi elipsiukai.... Pas mane beveik viską rodo ekrane iškart, vos pradėjus minti, o pulsą norit pamatyti, reikia rankas uždėti ant tokių 2 iš šonų treniruoklio...
Atsakyti
visai linksma su ta elipse, įsijungi serialą ir slidinėji thumbup.gif bet va, pradėjo jis man girgždėt blink.gif ar gali būt jog reikia jį sutept ir paveržt, ar jau gedimas? gal kas susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 10 15, 10:43)
visai linksma su ta elipse, įsijungi serialą ir slidinėji  thumbup.gif  bet va, pradėjo jis man girgždėt  blink.gif  ar gali būt jog reikia jį sutept ir paveržt, ar jau gedimas? gal kas susidūrėt?

turbut visos su girgzdejimu buvom susidurusios smile.gif bet sutepem, suverzem ir toliau slidinejam smile.gif Vyrai is kur pirkau saviski sake, kad tai normalu, jei intensyviai sportuoji smile.gif
Atsakyti
reik tepti tik ne skystais tepalais... Man po metų intensyvaus mynimo sutepimas ir paveržimas jau nepadėjo verysad.gif
Atsakyti