Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(bantukas @ 2009 11 13, 01:17)
Nu ne esme tas kalniukas, tegul jis cia nebeuzkliuna, svarbu, kad pasiryzimas mint nedingtu, ir kg papildomi neaugtu  rolleyes.gif tu seniai ji mini?

Minu gal kokius metus, bet prieš tai dar lankiau sporto klubą su baseinu. Bet žiūriu kuo toliau, tuo labiau vis sunkiau prisiruošiu aš mint, mankštą, tempimo pratimus tai be problemų, o va mint jau išeina tik kas antrą dieną doh.gif Na bet jei jau pastebėsiu svorio didėjumą, manau greit pasitaisysiu smile.gif

Įdomu ar visos čia anksčiau buvusios tokios aktyvios vis dar taip pat intensyviai mina????
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 11 13, 14:51)
Bet žiūriu kuo toliau, tuo labiau vis sunkiau prisiruošiu aš mint, mankštą, tempimo pratimus tai be problemų, o va mint jau išeina tik kas antrą dieną  doh.gif 

Nu ja, valios reik paciam namie sportuot biggrin.gif
beje, ar tik ne rusiukas pas tave rankose wub.gif
Atsakyti
Sveikos , sakykit o treniruoklis is senuku uz 800lt tai cia labai prastas skaitosi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 11 13, 15:51)
Įdomu ar visos čia anksčiau buvusios tokios aktyvios vis dar taip pat intensyviai mina????

Sportuojam,sportuojam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 15, 14:49)
Sveikos , sakykit  o treniruoklis is senuku uz 800lt tai cia labai prastas skaitosi ? g.gif

L laukiu ats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 15, 13:49)
Sveikos , sakykit  o treniruoklis is senuku uz 800lt tai cia labai prastas skaitosi ? g.gif

As toki pirkau gal pries metus,kolkas puikiai veikia thumbup.gif Tiesa jis buvo kainaves brangiau,o paskui nukainuotas iki ~800lt
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 11 13, 17:29)
beje, ar tik ne rusiukas pas tave rankose   wub.gif

Rusiukas rusiukas smile.gif Dabar jau didžkė motera...
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 15, 16:50)
L laukiu ats  unsure.gif

Kad sunku pasakyti, nezinant modelio, aš siūlyčiau, pačiai užlipt ant treniruoklio vieno, kito ir ten paminti Pvz. mums buvo svarbu, kad jis neklibėtų, nebarškėtų, kad minant diržas nesitrintų, taip pat, kad būtų su kompiuteriu, turinčiu programas ir daugiau pasipriešinimo lygių. Nors dabar realiai, aš tom programom beveik nesinaudoju, savo susikuriu ir minu patenkinta smile.gif
Papildyta:
Svarbiausia, kad tas treniruoklis nedulkėtų kur kampe ir nevirstų drabužių džiovykla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 11 17, 14:36)

Svarbiausia, kad tas treniruoklis nedulkėtų kur kampe ir nevirstų drabužių džiovykla  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va, šiandien sąžiningai pramyniau distancija yess.gif
Išminta: 45 min, RPM/56, speed8,5km/h, 6,3km yahoo.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 17 lapkričio 2009 - 15:59
Priimkit mane biggrin.gif
Parveziau namo sian dar viena gyventoja , jo vardas Ketler lotuliukas.gif
Po gimdymo pirkau dvirati treniruokli ir l saziningai ji myniau 1,5m, bet visada svajojau apie elipsiuka(stabde tik tai,kad jie dideli). Taip, kad dviratuka pardaviau ir spjovus i elipsinio gabaritus igyvendinau savo svajone 4u.gif
Pradziai tiek..
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 11 17, 16:54)
Va, šiandien sąžiningai pramyniau distancija  yess.gif
Išminta: 45 min, RPM/56, speed8,5km/h, 6,3km  yahoo.gif  4u.gif

Labai jau greitis nedidelis....Man kad ir užsidedu 8 lygį, SPD nebūna mažiau 19, tik kad sunkiau mint ir tiek...Per 45min peškom greitu ėjimu jaučiu įmanoma 6,3km įveikt, o čia juk slidinėjimas....Na svarbiausia, kad treniruoklis nedulkėtų kur kampe mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveika, juratyte26, prisijungus 4u.gif Džiugu, kai svajonės pildosi thumbup.gif O reik kažkiek riebaliukų dar numest ar tik sportinei formai palaikyti epilsiukas?
Atsakyti