Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(hipoteka @ 2009 11 19, 15:44)
Nžn nebandžiau, bet žmogus paprastu žingsniu nueina per 1h 7km - čia statistika...

Statistika ir tera tik statistika biggrin.gif nu bet sveikinu tiek km numinant bigsmile.gif biggrin.gif
Juratyte, kokia sazininga myneja ziuriu thumbup.gif o as snd tingejau minti doh.gif
Atsakyti
Sakykit, as minu 2 lygi nusistacius 35-40min. Kad raumenys neaugtu reikia lengvu pasipriesinimu ir ilgai g.gif ? Cia is sporto klubo pamenu ( jei nieko nemaisau) smile.gif
Atsakyti
Nieks neminat savaitgaliais ? As jau po sporto smile.gif
Sian kazkaip sunkiai- kojos net dreba kai nulipau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, sportininkės smile.gif Va, jau ir aš turiu savąjį elipsiuką... Bandysiu jį pradėti kankinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Defulencija @ 2009 11 23, 13:52)
Sveikutės, sportininkės smile.gif  Va, jau ir aš turiu savąjį elipsiuką... Bandysiu jį pradėti kankinti biggrin.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 20, 22:29)
Sakykit, as minu 2 lygi nusistacius 35-40min. Kad raumenys neaugtu reikia lengvu pasipriesinimu ir ilgai  g.gif ? Cia is sporto klubo pamenu ( jei nieko nemaisau)  smile.gif

Tiksliai taip, bet aš tai 5 lygiu minu...
Atsakyti
QUOTE(Defulencija @ 2009 11 23, 13:52)
Sveikutės, sportininkės smile.gif  Va, jau ir aš turiu savąjį elipsiuką... Bandysiu jį pradėti kankinti biggrin.gif

Sveika, koki pirkai ?
Atsakyti
jau turiu ir as elipsiuka smile.gif geras daikciukas tik labai sanarius po 2 min skuadet pradeda sad.gif bet per prievarta pamynus dar 5min ir vel viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Pabandyk apsilima padaryti t.y. pradzioje is leto mink ant lengvesnio lygio kokias 10 min, o tik tada didink kruvi.
Atsakyti
Kaip jums orelis, kažkoks siaubelis doh.gif Sakiau šiandien neminsiu, pradėsiu sportuot kas antrą dieną, bet pavalgiau tokius gerulius pusryčius, tai vistik myniau 50min, tai po to net ant širdies geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Oras sian tikrai pagerintas biggrin.gif . As myniau irgi 45min, nusistaciau 3 lygi, bet nesiskiria man jis nuo antro unsure.gif
Atsakyti
Vadinasi ir mink 3-čiu mirksiukas.gif Po to 3 nuo 4 nesiskirs ir t.t.
Man 1, 2 ir 3 tas pats kas pirmas lygis, tada ir minu labai greitai, nes tiesiog lengva (24-25 SPD), todėl visada nusistatau 4 arba 5 (jie man l.panašūs), kad kažkiek sunkumo jausčiau. O 6 ar didesnis lygis jau jaučiasi sunkumas ir manau neišminčiau 50min pastoviu 22SPD greičiu, vis lėtėtų ir lėtėtų, ir raumenukai ko gero didėtų didėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 23, 16:30)
Sveika, koki pirkai ?

Kettleriuką
o kokius jūs turit?
Atsakyti