Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 26, 15:01)
smile.gif . Sakyk, o instrukcija lietuviu kalba buvo prideta? Nes pasmane ne, tai rasiau ermitazo pardavimu vadybininkams laiska, sake atsius i el pasta  g.gif

ach, tu irgi ermitaže pirkai biggrin.gif tai gal ir iš Klaipėdos esi? smile.gif

kai pirkai, instrukcijos nebuvo. Sakė, kad atseit nebuvo gavę. Bet aš po keletos dienų nuvažiavau ir tada pasiėmiau.
Atsakyti
QUOTE(Defulencija @ 2009 11 26, 17:52)
ach, tu irgi ermitaže pirkai biggrin.gif  tai gal ir iš Klaipėdos esi? smile.gif

kai pirkai, instrukcijos nebuvo. Sakė, kad atseit nebuvo gavę. Bet aš po keletos dienų nuvažiavau ir tada pasiėmiau.

biggrin.gif Ne, as Vilniete .Kaip pirmos treniruotes ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 26, 21:07)
biggrin.gif Ne, as Vilniete .Kaip pirmos treniruotes ?

na, žinok, man tai sunkiai... dar vis niekaip nesuprantu, kaip merginos išmina po 30, 40 ar 50 min. aš paminu 3-4 minutes ir man koma biggrin.gif bet šiaip po biškutį ilginsiu atstumą ir laiką, tai manau ir aš pasieksiu tokį lygį, kaip čia visos smile.gif

o kaip pačiai sekasi slidinėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defulencija @ 2009 11 27, 10:50)
na, žinok, man tai sunkiai... dar vis niekaip nesuprantu, kaip merginos išmina po 30, 40 ar 50 min. aš paminu 3-4 minutes ir man koma biggrin.gif  bet šiaip po biškutį ilginsiu atstumą ir laiką, tai manau ir aš pasieksiu tokį lygį, kaip čia visos smile.gif

o kaip pačiai sekasi slidinėti? smile.gif

As pradejau nuo 30min, dabar jau 3d minu po 45 smile.gif ( bet as 1,5m saziningai dvirati kankinau). Metus rukyt apetitas padidejo siaubingai blink.gif . Tai reikia arba nevalgyt ( kas neiseina),arba sportuot saziningai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 27, 12:41)
As pradejau nuo 30min, dabar jau 3d minu po 45  smile.gif ( bet as 1,5m saziningai dvirati kankinau). Metus rukyt apetitas padidejo siaubingai  blink.gif . Tai reikia arba nevalgyt ( kas neiseina),arba sportuot saziningai  smile.gif

o tai kokiu tu greičiu mini, kad tau taip ilgai pavyksta išminti?
Atsakyti
QUOTE(Defulencija @ 2009 11 27, 13:22)
o tai kokiu tu greičiu mini, kad tau taip ilgai pavyksta išminti?

Minu nusistacius 3ia lygi, 23-24km per h smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defulencija @ 2009 11 27, 10:50)
dar vis niekaip nesuprantu, kaip merginos išmina po 30, 40 ar 50 min. aš paminu 3-4 minutes ir man koma biggrin.gif 

Mano dukterėčia dažnai atėjus prašo leist pamint, tai jai 6m, ji vos rankenas iki pusės pasiekia, maskatuojasi mindama, net juokas ima ir tai išmina 5min be uždusimo, tik ilgai neleidžiu, kad nepersitemptų vaikas...

Papildyta:
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 27, 13:44)
Minu nusistacius 3ia lygi, 23-24km per h  smile.gif

tai vistik jau mini 3 lygiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 11 27, 16:22)
Mano dukterėčia dažnai atėjus prašo leist pamint, tai jai 6m, ji vos rankenas iki pusės pasiekia, maskatuojasi mindama, net juokas ima ir tai išmina 5min be uždusimo, tik ilgai neleidžiu, kad nepersitemptų vaikas...

Papildyta:

tai vistik jau mini 3 lygiu  thumbup.gif

Taip bigsmile.gif minu treciu, per 45 min nuciuoziu lotuliukas.gif 18km, sudeginu 405kcal. Koks ten tas pulsas turi but , tai kadangi nzn, tai ir nematuoju.
Atsakyti
Pigiai parduodu savo elipsiuka, kreiptis i az http://www.skelbiu.l...ai/6883149.html
Atsakyti
Gal galėtų atsiliepti tos mergaitės, kurios mina metus ar pan, kokių atsiliepimų apie savuosius treniruoklius, ar neišklero, nepradėjo braškėt?

Kaip tie ketleriai, ar tikrai patvarūs, ar yra kuri, kad ilgą laiką naudotų? Norėčiau kokybiškesnio
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 11 27, 19:43)
Pigiai parduodu savo elipsiuka, kreiptis i az http://www.skelbiu.l...ai/6883149.html

Sveiki,sudomino Jūsų elipsiukas smile.gif Iš kokio jūs miesto ? ir kokia kaina būtų?
Atsakyti
Sveikutes... apie eliptini svajoju jau tris metus, nes manau, kad tai pats geriausias aparatas sportuoti namuose.
Perskaicius supratau, kad jie labai isklera greitai, tad labai buciau dekinga jei pasidalintumete savo nuomone apie SI treniruokli... ar atrodo tvirtas?
Svarbiausias klausimas jums visoms: ar manote, kad kelsiu triuksma ant grindu besportuodama? t.y. gyvenu namo antrame aukste, namas lyg is degtuku, kai turejau wii fit kaimynai tuksendavo, nes labai pas juos dunda... pas mane kilimine danga, bet matyt grindys/ kaimynu lubos medines, ne betonines, kaip iprasta LT... net bijau....
Atsakyti