nu va, kas po apendicito su chalatu maklinėja, aš tai su lūžusiu šonkauliu dabar tą patį dariau - irgi niekas nespaudžia, nes liemenuko neužsidėsi, skausmas iškart...
o iš kitos pusės - jei po dvylikos metų gyvenimo pirmąsyk įlindau į chalatą, tai gal nieko
ne, bet kokiu atveju - man tai reik nustot zyst ir taisyt savo vyrą visuose kampuose - nes bent man tai yra aukščiausias bobiškumo laipsnis. ir būtent tas laipsnis atsirado susilaukus vaiko, anksčiau nė galvon ką nors panašaus daryt nešaudavo. O čia sėdi namie... sėdi... sėdi.. .dar su lūžusiu šonkauliu, tai nė su vaiku į kiemą neišlįsi, nes nepaneši jo... sėdi... ir zyzi... zyzi... bambi... bambi... š.ds...
visa kita - nė neketinu jam padavinėt kokių įrankių, juolab jis mane ir nudobtų turbūt už tokius mėginimus. Ir taip pernelyg stengiuosi jam pagelbėt, o jis to nekenčia - natūralu, nes taip aš jį tarsi globoju ir rodau, kad jis niekam tikęs.
dar kažką norėjau pasakyt, bet pritrūko smegenų

tai matyt, tiek tos.
Papildyta:prisiminiau, ką norėjau parašyt. moteriai nesubobėt po vaiko gimdymo padeda vyras, manau. o maniškis elgiasi priešingai - aš jau dantis sukandus nebambu, nebambu dieną dvi, o tada jis pats mane išprovokuoja, įžeidžia, išsišaipo, tada sako, kad aš turėjau juoktis iš to, kad jis iš manęs išsityčiojo - nu žodžiu... nu ir vėl pradedu zyst...
niekad nebūna kaltas vienas
nu taip, taip, žinau, jis aiškina, kad jis toks nuo vaikystės, nepasitikėjo savim, nepasitiki niekuo, tai ir erzinasi. Bet jolki makalki - buvau tokia pati ir gal net dar nedrąsesnė, pati iš to išlipau, nes nenorėjau taip gyvent, taip, buvo periodas paauglystėj, kai kandžiojau aplinkinius, bet tai jis baigėsi, priešingai esu dabar labai geranoriška... O pas jį kuo toliau, tuo bjaurumas progresuoja
Tai sakau, kartais pasistengiu būt moteriška, gerutė, švelnutė - bet kai ana pusė stengiasi paverst mane furija ir puikiai pažįsta ir puikiai žino kaip tai daryt, tai kartais galvoju, ar ne beprotybė kad ir vardan vaiko viską nuryt ir į senatvę užsidirbt kokį infarkčiuką nuo visko laikymo savyje? Kelmas žino...
O iš vaiko atimt tėvą ir išsiskirt - nu irgi absurdas. Nesimušam, negeriam, tėvas vaiku rūpinasi absoliučiai nerealiai, kiek pašneku ir matau drauges...
Tai taip ir gyvenam - bambanti boba su nerealiu angeliuku, kuris gi visąlaik nori tik pajuokauti
Bet tikrai žinau receptą - reik pamilt save. Tik kaip tai padaryt, kai iš tavęs pastoviai ant ribos tyčiojasi - va kur klausimas...
Žmogaus protas viską atrakina trim raktais skaitmeniu, raide, nata. Žinoti, mąstyti, svajoti. Tai apima viską. V.Hugo