Įkraunama...
Įkraunama...

kaip "nesubobėti" atsiradus vaikeliui?

Ai, beje, laiko sau aš skiriu - to egoistinio. Kartais savo miego ir pavalgymo sąskaita. Bet sau - tai ne savo išvaizdai. Va, nagus šiandien nusilakavau gal po kokių metų pertraukos doh.gif
Ir su draugėm susitinku, ir pomėgių turiu, ir apie vaiką nešneku neužsičiaupdama (realiai beveik išvis nešneku, nebent kokios bėdos, tada SM pas gruodinukes ar atitinkamose temose parašau)...
Skaitau labai daug, taip kad nesijaučiu atsilikus nuo niekur, kaip minėjau, dirbu, taip kad ir profesinėj srity jokių atsilikimų, ir į kavinę išlekiu, ir į koncertą kokį - su egoizmu viskas tvarkoj...
Bet santykiai su vyru - bobiški ir kitaip nepavadinsi sad.gif Aš jį kažkaip tarsi atstumiu kaip vyrą, palieku tik kaip tėvą... O jis pats irgi "sutėvėjo", ne tiek kiek aš sumamėjau, bet... O man tai nepatinka, aš dar palyginti jauna moteris, 32 metų, gyvent su vyru kaip šuo su kate ar kaip brolis su seseria visą likusį gyvenimą - ką aš žinau... doh.gif
Gal kaip draugai mes visai neblogai gyventume, bet aš norėčiau, kad jis būtų man vyras, o pati tarsi užsiblokavus nepasistengiu būti moterimi - pvz., nenusiperku sau gražių batų, nes tipo vaikui pinigų reikės, nors jau sutarėm net su vyru, kad davai tu pirk, reikia...
Iš kur škias pajamt to ne žmogiško egoizmo - pramogos, laikas sau etc., bet moteriško - rūpinimasis savimi?
Atsakyti
stripulis,
........kad vanoji jį paskutiniais žodžiais ir dramblinėji po namus su chalatu, atsikišusiu pilvu, nes nebesportuoji, ir neplauta galva...... kaip tai iki gyvo kaulo pazistama man...
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 12 12, 02:10)
labai tikiuosi greit praeis tos blogos nuotaikos ir aplinkybes. tikiuosi kitamet grizt i studijas, pasistengsim kad vyras dazniau namuose butu ir priziuretu vaika, viskas turetu daug maz grizti i savo vezias smile.gif bet pagalvojau, yra mamyciu kurios istisai namuose su vaikais, pametinukus gimdo. asiku tai nuostabu ir grazu, bet kai daug mazu vaiku tai dar sunkiau skirti laiko sau, ka jos daro tada....

Viską išmoksti, su laiku, su amžium.

Stripulis - matau, kad problemą savo žinot, tik nėra noro ją spręst, ane? Nes pvz, galima ir nekainuojančias pastangas dėt - pavakarieniaut (kad ir kotletus) prie žvakių šviesos, parašyt jam ryte erotišką raštelį, daugiau mylėtis - praadžioje gal kiek dirbtinai save skatinant, bet man rodos, vėliau viskas įeina į vėžes. Nes mergina jūsų jau nemaža, juk to laiko kaip ir daugiau?

p.s. o dėl darbų...visų pasaulio pinigų neuždirbsi, tai gal reiktų ir čia palėtinti tempus? nežinau jūsų šeimos finansinės situacijos, žinoma smile.gif
Atsakyti
matot, po dvylikos metų kartu šios pastangos nebepadeda - viskas išmėginta ir ne po kartą... o žvakių šviesa negresia dėl paprastos priežasties - dukra užmiega vėliau nei vyras lotuliukas.gif aš mielai mylėčiausi ne dirbtinai, ale to vyras nenori - čia jam reikėtų dirbtinai prisiverst matyt, ale nesigauna.
visų pasaulio pinigų uždirbti nenoriu, tiesiog vertėjai nėra socialiai drausti žmonės, gyvenu be motinystės pašalpos, ir valgyti norisi kaip ne kaip smile.gif vien iš vyro algos ir nuomos ir maisto ir kuro nesusipirksim... ne milijonieriai smile.gif
reikia kažko kito - liautis bobėt. pamilt save. pats vyras man draugystės pradžioj yra sakęs -negaliu tavęs mylėt, tu savęs pati nemyli. nes taip buvo. dabar vėl kartojasi ta nemeilė sau, natūralu, kad ir jam mano atžvilgiu jokių jausmų nėr.
nu nieko, kaip nors, mes, BOBOS, stiprios esam, jei kokios, galim ir MOTERIM pasidaryt, ania?
Atsakyti
Jūs tik neįsižeiskit,bet tingėjimas išsiplaut galvą ar nešiojimas tik chalato,tai jau nesubobėjimas,o paprasčiausias apsileidimas.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 12 12, 14:47)
matot, po dvylikos metų kartu šios pastangos nebepadeda - viskas išmėginta ir ne po kartą... o žvakių šviesa negresia dėl paprastos priežasties - dukra užmiega vėliau nei vyras lotuliukas.gif aš mielai mylėčiausi ne dirbtinai, ale to vyras nenori - čia jam reikėtų dirbtinai prisiverst matyt, ale nesigauna.
visų pasaulio pinigų uždirbti nenoriu, tiesiog vertėjai nėra socialiai drausti žmonės, gyvenu be motinystės pašalpos, ir valgyti norisi kaip ne kaip smile.gif vien iš vyro algos ir nuomos ir maisto ir kuro nesusipirksim... ne milijonieriai smile.gif
reikia kažko kito - liautis bobėt. pamilt save. pats vyras man draugystės pradžioj yra sakęs -negaliu tavęs mylėt, tu savęs pati nemyli. nes taip buvo. dabar vėl kartojasi ta nemeilė sau, natūralu, kad ir jam mano atžvilgiu jokių jausmų nėr.
nu nieko, kaip nors, mes, BOBOS, stiprios esam, jei kokios, galim ir MOTERIM pasidaryt, ania?

hehe, panašią profesiją dalinamės wink.gif tik man vertimas daugiau papildomi pinigai.

Jo, dvylika metų nemažai. Bet juk mylit savo vyrą? O baimės nėra prarast? mane turbūt baimė labai vytų į priekį būti įdomia jam...
Papildyta:
humoristinis p.s. - aš jau antrą dieną tik su chalatu ir tevaikštau biggrin.gif bet čia todėl, kad apendiksą išpjovė, nenoriu, kad randą kas spaustų...
Atsakyti
Na duodat jus čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif As visada galvojau kaip man greitai nepasenus Nors esu uz jus tikrai gerokai viresne ,bet tada as ne Boba o mano dedulis ne diedas lotuliukas.gif thumbup.gif
Man panasei buvo ir galvoju ,kad ateina toks gyvenimo tarpas visom ,bet tikrai reike i viska nusispjauti ir pasirupinti savimi Kitaip ir i depresija galima greitai ikristi doh.gif
O jei norite prarasti savo vyra ir vaiko teva ,na tada prasom toliau su chalatu atsikisusiu pilvu ir neplauta galva ,lakstyti namuose ir nepamirsti kuo daugiau burbeti ir zirzeti Tada gyvensite garantuotai viena ir auginsite dukra viena Tokie jau tie vyrai nepakencia moteru kurios neidomios ir jiesko idomesniu mirksiukas.gif Tad griepkites nuo rytojaus saves ir seimos isgelbejimo plano mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 12 gruodžio 2010 - 15:04
nežinau, pagal ką jūs čia visų amžių matote, Gosas wink.gif

o paskutinis komentaras dėl vyrų..mano visas feministinis pradas iškart sukilo biggrin.gif sorry, kartais ir vyrui reikia pasistengti, ne tik moteriai.
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 12 12, 16:10)
nežinau, pagal ką jūs čia visų amžių matote, Gosas wink.gif

o paskutinis komentaras dėl vyrų..mano visas feministinis pradas iškart sukilo biggrin.gif sorry, kartais ir vyrui reikia pasistengti, ne tik moteriai.

Amziu? na kad ir stripulis 32met ar jusu lotuliukas.gif Ir tikrai mano metu moteru cia lankosi ne tiek ir daug mirksiukas.gif biggrin.gif
O jug moteris laiko visus kampus ji yra padieties šeimininke Jei lauksite kol vyras stengsis ...... tai laukite jis gali ir niekada nepasistengti ,jam lengviau bus susirasti idome ir grazei atrodancia moteri nei pasistengti su burbancia ir apsileidusia boba Pas vyrus kantrybes maziau nei pas moteri Taip kad kekvienai rinktis pagal save ,kaip pasielkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 12 12, 15:04)
Na duodat jus čia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As visada galvojau kaip man greitai nepasenus Nors esu uz jus tikrai gerokai viresne ,bet tada as ne Boba o mano dedulis ne diedas  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Man panasei buvo ir galvoju ,kad ateina toks gyvenimo tarpas visom ,bet tikrai reike i viska nusispjauti ir pasirupinti savimi Kitaip ir i depresija galima greitai ikristi  doh.gif
O jei norite prarasti savo vyra ir vaiko teva ,na tada prasom toliau su chalatu atsikisusiu pilvu ir neplauta galva ,lakstyti namuose ir nepamirsti kuo daugiau burbeti ir zirzeti Tada gyvensite garantuotai viena ir auginsite dukra viena Tokie jau tie vyrai nepakencia moteru kurios neidomios ir jiesko idomesniu  mirksiukas.gif Tad griepkites nuo rytojaus saves ir seimos isgelbejimo plano  mirksiukas.gif

Man atrodo, duodat cia Jus biggrin.gif
Nesuprantu, kai lyginimas boba-ne boba paremtas vien isvaizda - chalatas, plaukai... Visiska nesamone doh.gif
O rupintis reikia labiau vidum, o ne isore...
Paziurekit, kiek yra graziu ir besirupinanciu savimi aplinkui - kiek is ju yra vienisos ir vyrams nereikalingos?
O is kitos puses - kiek atveju, kai ji pilka pelyte (isvaizda), o jis del jos viskam pasiryzes..
Mano manymu - kai moteris stengiasi del vyro, tai gaunasi snypstas, reikia stengtis del saves - nori dazaisi, nori nesidazai, nori su aukstakulniais vaikstai, nenori - su chalatu... Kai moteris bus asmenybe, nepriklausoma asmenybe, tada ir vyrai i jas ziuri kitaip...
Ir mano nuomone, daug "bobu" kaip tik yra su ka tik padaryta sukuosena, manikiuru ir pan... Ir kokiu yra moteru su "razinka", vaikstanciu su chalatais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2010 12 12, 19:41)
Man atrodo, duodat cia Jus  biggrin.gif
Nesuprantu, kai lyginimas boba-ne boba paremtas vien isvaizda - chalatas, plaukai... Visiska nesamone  doh.gif
O rupintis reikia labiau vidum, o ne isore...
Paziurekit, kiek yra graziu ir besirupinanciu savimi aplinkui - kiek is ju yra vienisos ir vyrams nereikalingos?
O is kitos puses - kiek atveju, kai ji pilka pelyte (isvaizda), o jis del jos viskam pasiryzes..
Mano manymu - kai moteris stengiasi del vyro, tai gaunasi snypstas, reikia stengtis del saves - nori dazaisi, nori nesidazai, nori su aukstakulniais vaikstai, nenori - su chalatu... Kai moteris bus asmenybe, nepriklausoma asmenybe, tada ir vyrai i jas ziuri kitaip...
Ir mano nuomone, daug "bobu" kaip tik yra su ka tik padaryta sukuosena, manikiuru ir pan... Ir kokiu yra moteru su "razinka", vaikstanciu su chalatais  mirksiukas.gif

Zinot manu kad visur turi buti visko po truputi Taip kaip isvaizda svarbi taip ir vidus Jei busite riebaluotais plaukais apzelusiom pazastim purvinom panagem ir skarmalais manau protas jusu neisgelbes Taip pat kaip ir atrodysite tvarkyngai apsirengus isiplovus plaukus ir t.t o protelio nulis taip pat jumis nesizaves biggrin.gif
Pas moteri turetu buti visur ir visko po truputi ji turi moketi pasipuosti ,pamyleti ,patarti Kartu su vyru gal but usiimti sportu ar kitokiu hobi nueiti pagaliau i alaus bara lotuliukas.gif Ar garaze jam irankius padavineti lotuliukas.gif Na zodziu visomis prasmemis buti pacia paciause jo drauge ir zmona O ne tik pasirupinti puodais vaikais ir pinigais Jei jus saves neprisiziuresite ir nebusite gudri ir protinga tiesiog šeimynine laime bus ne kokia O nemanau kad nors vienas vyras noretu tureti buka ir apsileiduse boba O del tu vienisu moteru? Taip jos gal but protingos grazios ir t.t Kodel nereike vyrui? todel kad jis priprates prie savo zmonos ir vyrai labai nemegsta rizikuoti jam geriau prasukti trumpa romana patyrti nuotiki ir grysti i savo lizda kur namu apsikuitusi tarnaite juo pasirupis po jo linksmu nuotikiu O dar ir ne kiekviena moteris nori buti ta tarnaite ir paprasciausei nori gyventi viena ir rupintis tik savimi ir vaikais mirksiukas.gif Taip kad kiek zmoniu tiek nuomuoniu O kekvienas vyras noretu savo moteri matyti graze laimynga ir protynga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 12 12, 21:26)
Zinot manu kad visur turi buti visko po truputi Taip kaip isvaizda svarbi taip ir vidus Jei busite riebaluotais plaukais apzelusiom pazastim purvinom panagem ir skarmalais manau protas jusu neisgelbes Taip pat kaip ir atrodysite tvarkyngai apsirengus isiplovus plaukus ir t.t o protelio nulis taip pat jumis nesizaves  biggrin.gif
Pas moteri turetu buti visur ir visko po truputi ji turi moketi pasipuosti ,pamyleti ,patarti Kartu su vyru gal but usiimti sportu ar kitokiu hobi nueiti pagaliau i alaus bara  lotuliukas.gif Ar garaze jam irankius padavineti  lotuliukas.gif Na zodziu visomis prasmemis buti pacia paciause jo drauge ir zmona O ne tik pasirupinti puodais vaikais ir pinigais   Jei jus saves neprisiziuresite ir nebusite gudri ir protinga tiesiog šeimynine laime bus ne kokia  O nemanau kad nors vienas vyras noretu tureti buka ir apsileiduse boba  O del tu vienisu moteru? Taip jos gal but protingos grazios ir t.t Kodel nereike vyrui? todel kad jis priprates prie savo zmonos ir vyrai labai nemegsta rizikuoti jam geriau prasukti trumpa romana patyrti nuotiki  ir grysti i savo lizda kur namu apsikuitusi  tarnaite juo pasirupis po jo linksmu nuotikiu O dar ir ne kiekviena moteris nori buti ta tarnaite ir paprasciausei nori gyventi viena ir rupintis tik savimi ir vaikais  mirksiukas.gif  Taip kad kiek zmoniu tiek nuomuoniu O kekvienas vyras noretu savo moteri matyti graze laimynga ir protynga  mirksiukas.gif

Vajei, kaip cia juodai viska nupieset - kodel as jam turiu buti drauge, o ne jis man? Kodel as jam garaze kazka turiu padavineti, o ne jis man kazka kazkur...
O isryskinti sakiniai is viso man siauba kelia - tai zmona, pagal jusu supratima, turi rupintis ir puodais, ir vaikais, ir pinigais, be to, dar is visu stengtis vyra pamalonont? O jis - linksmintis kazkur, po to atzliauzti i "lizda"??? O kam jis tada man toks reikalingas mano sutvarkytame lizde??? blink.gif
Va toks poziuris i santykius man yra pats bobiskiausias, koks tik gali buti...
O del plauku, pazastu ir panagiu - tai nezinau, kiek jau tu moteru musu laikais nesiprausia... Nebent kokios jau visai asocialios...

Papildyta:
Ir dar norejau pasakyti labiau i tema... Is tikruju, mano nuomone, tas bobiskumas yra viduje (as nekalbu apie higiena - apie neplautus plaukus ir pan.)... Tiek yra susitvarkiusiu moteru - nuo plauku iki pirstu galiuku... Bet kai prasizioja, arba is kai kuriu poelgiu matyt - na tikra boba...
O vaiko gimimas - tai yra stebuklas... Ir, manyciau, kad jei moteriai reikia tarkime, pirmais vaiko gyvenimo metais skirti visa save tam kudikiui, tai tik - valio... Ir eitu s... visi diedai, kurie to neivertina...
Ir is viso, nesuprantu, kaip rupinimasis vaiku gali buti siejamas su "subobejimu" g.gif
Atsakyti