Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

QUOTE(dabej @ 2009 05 18, 16:02)
na tos museles ir mane kankina, aciu die, kol kas nenuejo iki sanpauliju,  bet kitose dabar apsigyveno...
man aiskino, kad tos museles atsiranda del dregmes esancios vazonose, tipo maziau laistyt reikia... bet man kaimyne paskolino schultz purskala nuo vabzdziu...
deja, jo neradau pirkti nei ermitaze nei senukuose sad.gif
laukiu rezultato, ji minejo, kad tikrai veiksmingas smile.gif

Ar galėtum parašyti to Schultz purškalo pavadinimą? mirksiukas.gif
Nes pas mane irgi pradėjo muselės apie gėlytes sukiotis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 22 gegužės 2009 - 08:27
Ji dabar į kaimą išvažiavus, o skolinosi iš manęs, tai parašysiu smile.gif

Ten tiesiog purškalas nuo vabzdžių. Vadinasi Bug Spray. Tiesa pasakius, niekur nemačiau tokio, o maniškis prieš 100 metų pirktas...

Gal pavyks rasti kokį analogą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2009 05 22, 11:38)
Ji dabar į kaimą išvažiavus, o skolinosi iš manęs, tai parašysiu smile.gif

Ten tiesiog purškalas nuo vabzdžių. Vadinasi Bug Spray. Tiesa pasakius, niekur nemačiau tokio, o maniškis prieš 100 metų pirktas...

Gal pavyks rasti kokį analogą  unsure.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Mėginsiu paieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos ,gal kas turi rusalkos pacielui vaikiuka?{arba lapu}
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 05 18, 16:02)
na tos museles ir mane kankina, aciu die, kol kas nenuejo iki sanpauliju,  bet kitose dabar apsigyveno...
man aiskino, kad tos museles atsiranda del dregmes esancios vazonose, tipo maziau laistyt reikia... bet man kaimyne paskolino schultz purskala nuo vabzdziu...
deja, jo neradau pirkti nei ermitaze nei senukuose sad.gif
laukiu rezultato, ji minejo, kad tikrai veiksmingas smile.gif

Aš nuo muselių ginuosiu šiuo augalu (tik foto daryta jau seniau, dabar jau didesnis ir ant lapu prikibus visa krūva muselių tongue.gif )
user posted image
Atsakyti
va, ką radau parašyta viename laikraštyje apie mūsų sanpaulijas bigsmile.gif :
SANPAULIJA, arba Afrikos žibutė, namus saugo nuo ligų ir nelaimių, o vaikus daro ramesnius ir paklusnesnius. Beje, naktinę žibutę dar vadina "meilės žiedeliu", tad jei siekiate harmonizuoti intymius santykius, auginkite ją ant palangės ir kuo geriau prižiūrėkite: tai kaprizingas augalas.
Atsakyti
QUOTE(Bevardė pilis @ 2009 05 23, 08:00)
kuo geriau prižiūrėkite: tai kaprizingas augalas.

Štai su šituo nesutinku. Nekaprizinga ta sanpaulija, tik reikia laikyhtis kelių auginimo taisyklių. O pramoninių veislių sanpaulijos apskritai labai gajos - ir kiek nerūpestingiau auginamos klesti, gausiai žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2009 05 22, 23:57)
Aš nuo muselių ginuosiu šiuo augalu (tik foto daryta jau seniau, dabar jau didesnis ir ant lapu prikibus visa krūva muselių  tongue.gif )

O šis gyvis turi kokį nors pavadinimą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 05 22, 09:08)
Ar galėtum parašyti to Schultz purškalo pavadinimą?  mirksiukas.gif
Nes pas mane irgi pradėjo muselės apie gėlytes sukiotis  g.gif

Būna parduotuvėse tokių geltonų lipnių juostelių. Jos įkišamos į žemę ir muselės prilimpa. Aš galutinai muselių atsikračiau palaisčiusi visus augalus Actara.
Atsakyti
Štai mano subujojusi Silverglade Fanfares:
user posted image

O čia pirmas Ultra Violet Nebula žiedelis. Tik kiek teko matyt kataloguose, žiedai į mėlynumą labiau, o manieji ryškiai violetiniai... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2009 05 23, 12:48)

O čia pirmas Ultra Violet Nebula žiedelis.  Tik kiek teko matyt kataloguose, žiedai į mėlynumą labiau, o manieji ryškiai violetiniai...  unsure.gif

user posted image

kas gi atsitiko sios sanpaulijos lapams? Maniske viena irgi taip lapus numargino..
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2009 05 22, 22:57)
Aš nuo muselių ginuosiu šiuo augalu (tik foto daryta jau seniau, dabar jau didesnis ir ant lapu prikibus visa krūva muselių  tongue.gif )
user posted image

Betse, parašyk savo šio "museėdžio" pavadinimą smile.gif Labai ekologiškas būdas su muselėm kovoti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti